Şimdi Ara

SDS-PLUS Kırıcı-Delici hakkında (BOSCH GBH 2-26 DRE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GSR 10,8-2-LI TEK AKüLü VİDALAMA
    GBH 2-26 DRE KIRICI DELİCİ
    L BOXX 238 TAŞIMA KUTUSU

3Lü SET aldım. Hayatımda hiç matkap kullanmadım ve anlamam da ama artık evde tadilat anlamında herşeyi yapmaya karar verince kırıcı ve matkapsız olmuyor.

Şimdi sorularım şöyle:

1) Bu kırıcı-delici SDS-Plus bir alet. Yani kullanılacak uçlar sadece SDS-Plus olabiliyor(muş) teknik servisin verdiği bilgiye göre. Bu uçlara baktığım zaman hepsinin beton ve duvar için olduğunu gördüm. Peki ben ahşap delmek istesem ne yapacağım?
    2) Makita ve başka bazı markaların SDS-Plus uçları ile Bosch arasında fark var mı? (Kalite falan değil sorduğum yani birbirine uyar mı?)
    3)SDS-Plus uçlar yerine adaptör mandren alıp diğer uçları da kullanabileceğim bilgisini aldım. Buna gerek var mı (özellikle ahşap uçları için)? SDS-Plus ile diğer uçlar arasında performans farkı büyük mü?

Diğer sorular ise vidalama ile ilgili:

1)Bu alete uygun bits uçlar almam gerektiği söylendi. Herhangi bir markanın uçları işimi görür mü yoksa her markanın girişleri farklı mı olur?
    2)Bu uçlar için bir set alacağım ama sakın ha olmazsa olmasın dediğiniz birşeyler var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 1-sds girişli ağaç uçları mevcut ama her yerde bulunmuyor ve fiyatları normallere göre biraz daha yüksek, bununla uğraşmaktansa sds dönüştürücü mandren alıp uç değiştirir gibi tak çıkar yaparak vidalama uçlarından tutun her türlü ucu kullanırsınız beton için sds kullanırsınız ancak 2-26 ağır bir alet olduğundan ahşap delme işlerini şarjlı matkapla daha kolay yaparsınız.
    2-sds plus uçların girişi standarttır her markada aynıdır kaliteleri de markaya göre değil ucun imal edildiği materyale göre değişiyor sds max farklı bir uç yalnız takamazsınız
    3-cevabı ilk maddede verdim

bits uçlara gelirsek sıkmalı mandren olduğu için her türlü bits ucu takabilirsiniz set halinde ucuz bir şekilde mevcut

http://www.hepsiburada.com/dewalt-dt0109-109-parca-aksesuar-seti-p-HRKALEDT0109
    http://www.hepsiburada.com/bosch-x-line-40-parca-titanyum-aksesuar-seti-p-HRBSC2607019600
    http://www.hepsiburada.com/hitachi-715000-bits-uc-seti-61-parca-p-HRENSHIT715000

Çok amatör olduğunuzu gçrdüğüm için bir kaç uyarı yapayım kullanım açısından sds plus matkapı ağaç,metal veya dönüştücü adaptör ile sds olmayan uçlarla kullanacaksanız matkapın anahtarını kesinlikle darbesiz delme moduna alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 28 Kasım 2015; 0:50:27 >

• Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Acemi olduğum konusunda haklısınız bu nedenle her türlü uyarı ve bilgi ekstra teşekkürü hak ediyor.

SDS Dönüştürücü mandren konusunda da anlamadıklarım var. Yani bu mandren ile her türlü ucu mu kullanabilir hale geliyorum yoksa farklı uç tiplerine göre mandrenler mi var?

Eğer öneride bulunabilirseniz çok memnun olurum ayrıca.
  • Sds plus dönüştürücü adaptör ile bir tane sıkmalı mandren aldın mı ondan sonra istediğin ucu aynı adaptör ile kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.