Şimdi Ara

SE de KULLANDIĞINIZ FAVORİ MP3 ZİL SESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İpek yolu gerçekten çok güselmiş,buda benden leman samdan eminin daha önce hiç dinlemediniz bu sarksını

http://rapitshare.de/files/14806365/leman_sam.rar.html

Edit : "rapitshare"deki "t" yi "d" yapın,dosya rar uzantılı oldugu için winrar programını kullanmanız gererkir

• System of a Down > Toxicity

Link falan yok, aratın IMESH'te dünyalar sizin olsun..
  • bndede vega-serzenişte war isteen olursa upload ederim heralde
  • her hafta değiştiriyorum
    130 tane felan kısa mp3 var da
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

Sadece benim değil duyanlarında keşke biraz daha dinlesek dediği sonrada bu parça kimin dediği bir mp3 kesiti , Ca$h Flow'da bu sample ı kullanarak bir parça yapmış

http://rapidshare.de/files/14348040/sharpsnip.mp3.html

ilk **** = r a p i d s h a r e
    ikinci **** = . m p 3

GERÇEKTEN DE ÇOK HOŞ MÜZİK..GÖZLERİM YAŞARDI VALLA..
    BU DA BENDEN OLSUN..BEĞENECEĞİNİZDEN EMİNİM...

http://rapid-share.de/files/11270947/Baby_tone.mp-3.html

RAPİDSHARE VE MP3 KELİMELERİNDEKİ (-) İŞARETİ KALKIYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicid -- 6 Mart 2006; 16:31:57 >

• quote:

Sadece benim değil duyanlarında keşke biraz daha dinlesek dediği sonrada bu parça kimin dediği bir mp3 kesiti , Ca$h Flow'da bu sample ı kullanarak bir parça yapmış

ikinci **** = . m p 3

Bu düpedüz ORhan babadan alıntı bea.. Şarkı da dilimin ucunda ama gelmiyor aklıma bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 6 Mart 2006; 21:40:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: donatello
    Çalıştım çabaladım alamadım s.e.
    Ah biri bana w800i verse
    Bir de şu joystik sorunu kalksa
    Artık herkes w800i alsa
    w800i özlemi bana şiir yazmayı öğretti.

@planlamacı dediğin gerçekten müzik çok güzel hangisi olduğunu bulursak süper olur çok damar!

• İşte herkes senin gibi dilimin ucunda diyo ama bilen yok:)Evet sample Orhan Gencebay'dan alıntı,öyle çalıntı falan değil telif haklarıyla beraber
    quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

ikinci **** = . m p 3

Bu düpedüz ORhan babadan alıntı bea.. Şarkı da dilimin ucunda ama gelmiyor aklıma bi türlü

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

@planlamacı dediğin gerçekten müzik çok güzel hangisi olduğunu bulursak süper olur çok damar!

Yaa Orhan Gencebay'ın bi şarkısının giriş bölümü ama çıkaramıyorum bi türlü.. Biraz araştırırsam bulurum sanırım..

• quote:

İşte herkes senin gibi dilimin ucunda diyo ama bilen yok:)Evet sample Orhan Gencebay'dan alıntı,öyle çalıntı falan değil telif haklarıyla beraber

Bulurum ben bunun hangi parça olduğunu.. Orhan Babanın şarkılarına bi bakmam lazım.. Eski bi şarkısı.. Çok duydum ama bir anda olmuyor işte, gelmedi aklıma... Ama güzel bulmuşsun, eline sağlık kardeş...

Gerçekten güzel bir kesiti yakalamışlar ve an itibariyle bu mp3'ü zil sesim yaptım..
    Bu arada gel gör beni ve ipek yolu ney müzikleri de enfes.. Teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 6 Mart 2006; 22:14:24 >

• o zaman buyrun bir kez daha
    ney inlesin; biz dinleyelim.

http://rapitshare.de/files/14862418/04_Uyan.m p 3.html
    t ler d olacak,
    m p 3 boşluklar iptal olacak....
  • valla adam gibi melodi bulmadım şu alete (p910i) acc melodileri bulabileceğim bir site biliyormusunuz.Ses olayının çok net çıkması lazım , bir ara ekolu flüt sesi bulmuştum çok net ve çok yüksek ses seviyesi vardı buna benzer gerçek sesler lazım bana.
  • Kardeş gerçekten Orhan Baba'nın sanatına hayran kalmamak mümkün mü?Şarkıyı bulan olursa bana pm den atsın bi araştırın ya hemen öyle herkes bilmesinBenden size bir ipucu Orhan Gencebay'ın 1983 yılında çıkarttığı albümden bir parça bu " istemeeeeem mutluluğuuuuuu....."
    quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

İşte herkes senin gibi dilimin ucunda diyo ama bilen yok:)Evet sample Orhan Gencebay'dan alıntı,öyle çalıntı falan değil telif haklarıyla beraber

Bulurum ben bunun hangi parça olduğunu.. Orhan Babanın şarkılarına bi bakmam lazım.. Eski bi şarkısı.. Çok duydum ama bir anda olmuyor işte, gelmedi aklıma... Ama güzel bulmuşsun, eline sağlık kardeş...

Gerçekten güzel bir kesiti yakalamışlar ve an itibariyle bu mp3'ü zil sesim yaptım..
    Bu arada gel gör beni ve ipek yolu ney müzikleri de enfes.. Teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpSnip -- 6 Mart 2006; 23:27:48 >

• Bu arada benim k750i'de kullandığım melodi Müge Zerenden queros
    Gerçekten dışarıda filan çalmaya başladığı zaman şahane karizma oluyo! Böyle süper bi solo gitar sesi alttanda dirilililıyyy çınlaması, yavaştan giriyo sonra hızlanıyo, hakkaten süper
  • quote:

Kardeş gerçekten Orhan Baba'nın sanatına hayran kalmamak mümkün mü?Şarkıyı bulan olursa bana pm den atsın bi araştırın ya hemen öyle herkes bilmesinBenden size bir ipucu Orhan Gencebay'ın 1987 yılında çıkarttığı albümden bir parça bu " istemeeeeem mutluluğuuuuuu....."

Ok. bu ipucundan sonra bulmak zor olmaz sanırım.. Yarın elinde bil.. pm atarım sana..

• Bir de şu versiyonunu dinleyin Ca$h Flow - Hayata Küstüm
    Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpSnip -- 6 Mart 2006; 23:09:31 >
  • quote:

Bu arada benim k750i'de kullandığım melodi Müge Zerenden queros
    Gerçekten dışarıda filan çalmaya başladığı zaman şahane karizma oluyo! Böyle süper bi solo gitar sesi alttanda dirilililıyyy çınlaması, yavaştan giriyo sonra hızlanıyo, hakkaten süper

buraya koyda bakalım bir
  • quote:

Bu arada benim k750i'de kullandığım melodi Müge Zerenden queros

İyi de serkancım, hani link.. Ver de indirek be kardeş

• Harika bir parça bu. SharpSnip kardeş çok teşekkürler. Eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: instabatör

Harika bir parça bu. SharpSnip kardeş çok teşekkürler. Eline sağlık.

Siz saolun kardeşim...Şarkının asıl mimarı Orhan Gencebay , restore edenide Dj Çağdaş a.k.a. Beat Boss'tur,onlara teşekkür etmek gerek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.