Şimdi Ara

SE W900i Yazılım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam düşündüğüm gibi Yani "internet üzerinden" SE sitesi sürümleri hariç bir FW yüklemek kesinlikle paralı tüh be, kvk yolu göründü bari SE siteye koysa da ordan halletsek ya
    quote:

Orjinalden alıntı: tomunt

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

ya üşenmeyip kvk'ya mı götürsem aleti

tomunt kardeş bu FW olayını beleş mi buldun yoksa parayla kredi alıpta mı yaptın netten ?

kafayı yicem arıyorum kaç saattir bulamadım beleş

O sony ericsson update service pro olayından da admin'den onay bekliyoduk sistemden silmişler....Bekleyen arkadaşlar bi kontrol etsin derim... Zaten servis programıydı sanıyorum o, değişik bi sonuç beklemiyodum da...

tomunt senden haber bekliyoruz Umarım sorununu da halledersin kısa zamanda çok uğraşmadan

Yok halledemicem ben böle servis yolu gözüktü herhalde?
    Bir şey sorucam arkadaşlar.Sizin w900 telefonlarda resim çektiğiniz zaman video veya resimlerin kaydedildiği default dosyanın ismi nedir ?
    Benim telefonda o dosya mı yok acaba ? Bi bakıpta bana söyleyebilecek arkadaş var mı beklemedeyim denicem de
    Yazılım update olayına gelince;
    şu programı kullandımhttp://www.davinciteam.com/client.zip
    fakat bu programı kullanabilmek için kullanıcı adı ve şifresi lazım ki bunu davinciteam ' in sitesinden satın alman gerikiyor.10 euro ya bi kullanımlık bi kullanıcı adı ve şifresi satın aldım kredi kartıyla.
    ftp://ftp.seuniverse.com/sonyericsson_files/
    yukarıdaki adreste de yazlımları aldım ve programı kullanarak yükeldim telefona.
    Kısaca böle

• Ya verdiğin ftp sitesine girdim gayet güzel çekiyorum olayı şifre de istemedi ?

Sapıttı mı olay yoksa update ederken mi şifre isticek ??

hoş 11 saat diyo heralde patlar ama dur bakak

EDIT: hangi dosyalar gerek bizim en son sürüme update etmemiz için ? dosya ismi verirsen sevinirim çok uzun sürcek öbür türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 12 Nisan 2006; 22:33:59 >

• Hayır verdiğim sitede şifre filan istemiyo.Yalnız programı kurup çalıştırdıysan programda yazılımı telefona yükleyebilmen için bi kullanıcı adı ve şifre girmen gerekli.Yani programı kullanırken gerekiyo şifre.
    Ftp sitesinden sana gerekli olanlar şunlar :
    Main kısmına W900_R5BB001_MAIN_EU_EMEA.DVT
    FS kısmına W900_R5BB001_FS_EU2.DVT olanları o siteden indirip seçmen.
    CD kısmına da elle CDA102418/10 yazman gerekli.

programın nasıl çalıştığına dair bir guide hazırlamışlar.K750i için guide ama ben de buna bakarak yazılımı yükledim, aynı şekilde yapılıyo w900i içinde.
    http://www.seuniverse.com/step1.php
    Sony ericsonun kendi yazılımı R5BC004 çıkmış en son ama daha o verdiğim ftp sitesinde yok.Eğer yazılmı update etmeyi düşünüyosan R5BC004 i bu siteye koymalarını beklemeni tavsiye ederim.
    Başka bişey olursa yardımcı olurum yine.

Bu arada benim problemim tabiri caizse tamamen benim eşekliğimden kaynaklanıyomuş
    Resimi kaydetmek için telefonun yanındaki kamera tuşuna basmak gerekiyomuş.Ben ön tarafta görüntüleye basıyodum devamlı tabi kayıtlı bişey olmadığı için dosya yok hatası veriyomuş Servise gittim yalvar yakar baktılar orda anlaşıldı olay.
    Neyse herkese sorunsuz w900i li günler diliyorum arkadaşlar.En sonunda rahat uyuyabileceğim bu gece

• quote:

Hayır verdiğim sitede şifre filan istemiyo.Yalnız programı kurup çalıştırdıysan programda yazılımı telefona yükleyebilmen için bi kullanıcı adı ve şifre girmen gerekli.Yani programı kullanırken gerekiyo şifre.
    Ftp sitesinden sana gerekli olanlar şunlar :
    Main kısmına W900_R5BB001_MAIN_EU_EMEA.DVT
    FS kısmına W900_R5BB001_FS_EU2.DVT olanları o siteden indirip seçmen.
    CD kısmına da elle CDA102418/10 yazman gerekli.

programın nasıl çalıştığına dair bir guide hazırlamışlar.K750i için guide ama ben de buna bakarak yazılımı yükledim, aynı şekilde yapılıyo w900i içinde.
    http://www.seuniverse.com/step1.php
    Sony ericsonun kendi yazılımı R5BC004 çıkmış en son ama daha o verdiğim ftp sitesinde yok.Eğer yazılmı update etmeyi düşünüyosan R5BC004 i bu siteye koymalarını beklemeni tavsiye ederim.
    Başka bişey olursa yardımcı olurum yine.

Bu arada benim problemim tabiri caizse tamamen benim eşekliğimden kaynaklanıyomuş
    Resimi kaydetmek için telefonun yanındaki kamera tuşuna basmak gerekiyomuş.Ben ön tarafta görüntüleye basıyodum devamlı tabi kayıtlı bişey olmadığı için dosya yok hatası veriyomuş Servise gittim yalvar yakar baktılar orda anlaşıldı olay.
    Neyse herkese sorunsuz w900i li günler diliyorum arkadaşlar.En sonunda rahat uyuyabileceğim bu gece

e sorunu çözüldüyse iyi ya güle güle kullan artık

Yani o programla update etmek için para vermek gerekiyo?..vay anasını 400Mb boşuna çektim Neyse ya serviste yarım saate oluyomuş götürürüm bi ara napiyim O gprs üstünden update olayı yok işte bizim fw'lerde ona kıl oluyorum ben en çok o olsa iş tamam zaten...tabii turkcell destekliyosa..

Netten bunu bedava yapma imkanımız hiçbişekilde yok yani ?

• Seus yani sony ericson update servise ile bedavaya yapılabiliyomuş o sitede söylenene göre.ama ben başaramadım.
    http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe
    bu adresten update service programını kurup yazılımı direk sony nin server ından yükleyebiliyosun..ama dediğim gibi ben bu programı hiç çalıştıramadım.
  • zaten SEUS'a w900 eklenmemiş daha ya...

Neyse sorun yok bekleriz ya
    quote:

Seus yani sony ericson update servise ile bedavaya yapılabiliyomuş o sitede söylenene göre.ama ben başaramadım.
    http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe
    bu adresten update service programını kurup yazılımı direk sony nin server ından yükleyebiliyosun..ama dediğim gibi ben bu programı hiç çalıştıramadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.