Şimdi Ara

SE Xperia Neo - Kılıf ,Koruyucu Film vb (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar verdiğim linkte bayağı bi kılıf çeşidi varmış. bende yeni gördüm.

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/Xperia%20Neo/kilif
  • Burada 20tl ye sattıkları şeffaf kılfı ben geçen hafta 5TL ye almıştım.
  • GG esnafının kazıklamaktan başka bir derdi yok. Bir an önce PayPal'dan üyelik açın ve eBay kullanmaya başlayın arkadaşlar. Kargo dahil 5 liralık malı 20 liraya satıyor adamlar.
  • Dün silikon bir kılıf aldım gerçekten çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.Ankara'da elden almak isterseniz eğer Necatibey Caddesinde ki meşhur telefon pazarlarını bilirsiniz.Dar bir telefoncu pazarı.Ve en sonda solda yeri.10 tl fiyatı.
  • Arkadaşlar gg de 20 liraya satılan TPU silikon kılıfı tahtakale den 10 liraya aldım. Ayrıca Pembe ve kırmızı renkleri de vardı
    Telefona tam oturuyor yandaki ses kamera ve kilit butonu üzeri açık
     SE Xperia Neo - Kılıf ,Koruyucu Film vb

Birde tuş takımı yerleri delik olmayanlar var onlar hem telefona güzel oturmuyor hemde telefonu elinize aldığunızda yan taraflardan tuttuğunuzda ses tuşuna basıyorlar onlardan sakın almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 1 Mart 2012; 11:33:12 >
  • arkadaşlar bu kılıflar iyi güzel,özellikle bu silikon kılıf çok güzel ama telefonu mahvediyor,yanları çiziyor,sürekli sabit kalsa bile yine de çiziyor.bende tüm kılıfları var neo nun.en sonunda kılıfsız kullanmaya başladım.kılıfla cihaz arasına giren tozlar çizilmeye sebep oluyor.
  • Kılıf kullanmak yerine kapak almak çok daha mantıklı
  • Ben koruyucu kılıf kullanmak istemiyorum. Telefonun estetiğini maskeliyor. Çekme deri kılıf alacağım sadece cebime koyarken vs endişeleniyorum. 2 tane kılıf aldım biri silikon (siyah) diğeri sert rubber (beyaz) ama sevmedim. Neo V beyaz olduğu için kılıfsız kullanmak istiyorum..
  • Ben mağazalara gittiğimde Sony Xperia Neo hariç diğer telefonlar için olan kılıfları gösterdiler. Sizce onlardan alsam telefona zarar verir mi? Çizik vs.
  • Plastik delikli kılıfı bende aldım.Kulanmaya başladıktan sonra kılıf üzerinde soyulmalar başladı.Ve çok kötü bir görüntü oluşmaya başlayınca sinirlenip kırdım.Şimdi tpu gel denen kılıflardan almayı düşünüyorum.Ebay'dan bir kaç tane uygun buldum ancak satıcıların hepsi Hong Kong'dan gönderim yapıyor.Paypal kullanmamak için ebay üzerinden değil de dealexteme,focalprice gibi çin meşeili bir site adresi verebilecek olan var mı?
  • bulunması çok kolay ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.