Şimdi Ara

SE Xperia Neo V ics 4.0.4 Yorumum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rtn91

PC companiondan guncelleme hatası alıyorum arkadaslar var mı baska bu durumu yasayan?

yorumumu okumadın heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinn

quote:

Orijinalden alıntı: Rtn91

PC companiondan guncelleme hatası alıyorum arkadaslar var mı baska bu durumu yasayan?

yorumumu okumadın heralde

Yok ya okumadım heralde ben de 4.0.4'e güncellemeyi düşünüyorum da uptade service ile güncelledikten sonra yazılımı onar falan yapıyormusuz pc companion ile o yuzden
  • arkadaşlar bana neo v ics 4.0.4 te çalışan oyunları söyleyebilirmisiniz fifa 12 nova 2 shadowgun gibi oyunları indirdim çalıştı fakat acayip kasıyor sanırım oyunların versiyonu ics uyumlu değil nasıl bulabilirim bu oyunların ics uyumlu olanlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadist34

arkadaşlar bana neo v ics 4.0.4 te çalışan oyunları söyleyebilirmisiniz fifa 12 nova 2 shadowgun gibi oyunları indirdim çalıştı fakat acayip kasıyor sanırım oyunların versiyonu ics uyumlu değil nasıl bulabilirim bu oyunların ics uyumlu olanlarını

Max payne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinn -- 20 Haziran 2012; 13:37:06 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bana neo v ics 4.0.4 te çalışan oyunları söyleyebilirmisiniz fifa 12 nova 2 shadowgun gibi oyunları indirdim çalıştı fakat acayip kasıyor sanırım oyunların versiyonu ics uyumlu değil nasıl bulabilirim bu oyunların ics uyumlu olanlarını

Max payne

Döndüm gb ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Max payne

Normalde de kasıyor mu oyun? Gingerbread sürümünde?
  • Bu telefona ics gitmez arkadaşlar boşuna yüklemeyin. Hadi yüklediniz insanlara önermeyin her telefonda menü geçişlerinde sıkıntı var neo v için. SONY ACELECİ DAVRANDI. İCS ile stabilite yok oldu gitti. Kimse yüklemesin. Yüklemek için daha çok güncelleme gerekiyor. Kendinizi tatmn etmek için memnunum demeyin. Oyun performansını yazın buraya ekran geçişlerini yazın.Ram kullanımı azalmış diyorsunuz. Cihaz eskiden çatır çatır açtığı oyunları açmıyor. Kesinlikle yüklemeyin....

• oyun sıkıntısı benede var .
  • go launcher yükleyin akıcılığı bir nebze yakalarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

go launcher yükleyin akıcılığı bir nebze yakalarsınız.

bunu sakın yüklemeyin he derseniz ben telefonu her gün sarja takmaya hazırım peki ozaman yükleyin ama zaten tel akıcı neden akıcılığı bununla yakalıyalım ? senin telde donmalarmı oluyor ? arkadaşlar telefonu aldım kutusunun üstünde 4.0 upgradeabe yazıyordu bende az biraz kullandıkdan sonra 4.0 a güncelledim sonradan 4.0.4 dü gördüm merak ettim onada güncelledim ilk sarjıma takdım telefonu kurcaladım sorunsuz sonradan sarjı doldu ben çekdim go launcher filan yükledim arayüzler işde istediğini seçiyorsun filan telefon 30 dk da %14 sarj yedi çok şaşırdım neyse sarjı bitene kadar öle kullandım tabi ama çok kurcaladım sarjı 1 gün yetti ve kapandı telefonu sarja takdım sarj oldu go launcheri sildim vs bide arkadaki proğramları kapatıyordum boyna translate mi ne ile telefonun sarjı yine 1 gün gitti bu sefer telefonu tamamen sildim içindekileri onarmı ne var pc ye bağlayınca onu yaptım bu arada android hakkında hiç bişey bilmem google amca sağ olsun telefonun sarjı şu anda her 3 dk da bi msj günde 5-6 adet foto 10 nu geçmez arama bide sahilde olduğum ve evde olduğum sürece wifiden giriyorum sarhı 2 gün gidiyor 2. günde %20 lerde oluyor ben takıyorum sarja çok güzel donma vs hiç rastlamadım ben sadece mms ayarını yapamadım hat türkcell

• Bende acayip kasıyor ics
  • Bende Kasma problemi yok, öncelikle arayüz programları yüklerseniz tabi kasar.Ben orjinal sony arayüzünü kullanıyorum bunun dışında uyumsuzluk sorunu çektiğim söylenemez.Sorun yaşasam zaten burda yazardım ben satıcı veya sony yetkilisi değilim
  • Arkadaş, Android 4 Neo V cihazlar için fazla. Bu cihazları en iyi 2.3.4 sürüm ile kullanırsınız. Ama derdiniz Cihazdan faydalanmak değil de "ben android 4" yükledim demek ise hiç düşünmeden güncelleyin. Yok eğer cihazdan tam performans almak isterseniz kesinlikle 2.3.4 GB de kalın. Hele bir de root ladınız mı cihazı tadından yenmiyor.
  • arkadaşlar benim kullandığım model xperia neo v modeli telefonumu daha 1 saat önce güncelledim (4.0.4 e) güncellediktenten sonraki sizlere gözlemlerimi yazmak istedim
    1-öncelikle telefonda öyle gözle görülür bir kasma gercekleşmedi hatta telefon açılış süresi daha aynı
    2-ilk tus kilididini açtıgımda şekillerin biraz daha inceldiğigini gördüm görüntü olarakta daha şık görünüyor
    3-tuş kilidine bastıgımız kaydırma denilen tuş açma yerinde ses aç kapa yerine kamera geliyor.
    4-widget'lar da bazıları kalkmış yenine yenileri konuşmuş
    5-kamerada görünüm olarak değişiklikler olmuş (nette az gezindiğimde kamerada çekim yaparken video yada fotoda kasmalar oldugu söyleniyor bende yok )
    6-tuş kilidini açmada yüz tanıma ile açma eklenmiş güzel bir uygulama kendi yüzümü tanıttıktan sonra değişik arkadaşlarda denedim onların yüzünde açmadı (açık güneşli havada dahi çalıştı ) yüzü algılamassan sekilli kilit cıkıyor öyle acıyosunuz.
    7-yeni bir özelliğide internet paylaşım ve taşıma olayını hepimiz biliyoruz buna wi-fi ile yapabiliyorken artık bluetooth ilede yapılabiliniyor
    8-önceden güç düğmesine basıldıgında cıkan ekran görüntüsü alma artık yok onun yerinede güç düğmesi+ses azaltma düğmesine aynı anda basınca alıyormuş ama bende ne hikmetse çalışmadı diğer aklıma gelenleride denedim çalışmıyor.
    9-sd karda yüklü olan uygulamarımı görüyor ama çalıştırmıyo bende sildim yeniden yükledim.(telefonda yüklü olanlar hepsi duruyo program resim video rehber gibi)
    10-nette internete bağlanırken daha yavaş gibi yorumlar var bede sorun cıkmadı sadece ilk açılırken google play geç açıldı sonrasında hızlı açılıyor

genel itibariyle benim hoşuma gitti tek söyliyeceklerim nette asıllı asılsız bir sürü yorumlar var yorumları çeşitli yerlerden okudukça birbiriyle çelişkiye düştüğünü görüceksiniz.

• Tüm neo v kullanıcılarına atomik gb 5 custom rom unu tavsiye ederim.

• Jelly Bean kurun siz de. 4.1.2 kullanıyorum mis gibi çalışıyor telefon

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.