Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim xperia ray'e 1.000 TL veren varsa vereyim hemen
  • Ne açıklamasından bahsediyorsun.Kendi telefonunun çıkış fiyatıyla benim telefonun kapanış fiyatını söylüyorsun kıyaslama yapıyorsun.Boş konuşuyorsun.
  • Samsung un LCD ekranları Sony nin ekranlarının yanına bile yaklaşamaz.Öte yandan Xperia Ray ilk çıktığında 1000 tl civarındaydı fakat şu anda piyasada yok tasarım olarak çok şık bir telefon ama tek çekirdek işlemci bu saatten sonra yaramaz...
  • Arkadaşlar model yükselteceğim için telefonumu satıyorum bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.0.4 dan sonra güncelleme gelirmi cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPPERMAN

4.0.4 dan sonra güncelleme gelirmi cihaza?

Gelmedi hocam güncelleme. 4.0.4 bu telefon için final sürümü oldu.

Tabi xda-dev'de android 4.3 bile bulabilirsiniz.
  • uzun süredir telefonun orjinal launcherını kullanmıyordum.ama telefonumda donmalar-kasmalar artınca fabrika ayarlarına geri dönüp orjinal launcherı kullanmaya karar verdim.
    fakat bugün farkettim ki telefon her açılıp kapandığında ekranlardaki widgetler çöküyor (her zaman olmasa da çoğunlukla) ve harici sd karta yüklenen uygulamaların simgesi kayboluyor.yada mesela ekran kilidi olarak widgetlocker kullanıyorum, o başlangıçta otomatik başlaması gerekirken başlamıyor, elle başlatmak zorunda kalıyorum ve yine widgetlockerda kullandığım widgetler de çökmüş oluyor..
    bunların sebebi orjinal launcher mıdır? yoksa bir hata mı var? yeniden fabrika ayarlarına falan dönsem düzelir mi? telefonum rootlu bu arada, onunla ilgili bir ayar falan yapabilir miyim?
    bütün bunların bir çözümü yoksa bana tavsiye edebileceğiniz gerçekten telefonu kasmayacak bir launcher var mı?

• yahu arkadaşlar pc companion programıyla xpreria transfere tıklıyorum yedekleme yapmak için bu telefon xperia transfer ile uyumlu değil diyor mesajlarımı falan pc ye yada başka bi tele atmak istiyorum sinir etti bizim teli desteklemiyorsa neyi destekliycek nasıl atabilirim mesajlarımı pc ye ?
  • az önce 4.4 kit kat a geçtim. şu an stabil gözüküyor. denedikçe bakacağım performansa...
  • Supernatural'da Dean Winchester Xperia Ray kullanıyormuş, yeni farkettim
  • arkadaşlar daha önce kullandığım xperia ray teli ablama vermiştim ve bu güne kadar orjinal hali ile kullandı ve artık ablam bile yavaş demeye başladı dolayısıyla yeni bir rom yükleme gereği duydum acaba rayi gayet hızlı hala getirecek bildğiniz ve tavsiye edeceğiniz bir rom varmı varsa nereden bulabilirim yardım için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

arkadaşlar daha önce kullandığım xperia ray teli ablama vermiştim ve bu güne kadar orjinal hali ile kullandı ve artık ablam bile yavaş demeye başladı dolayısıyla yeni bir rom yükleme gereği duydum acaba rayi gayet hızlı hala getirecek bildğiniz ve tavsiye edeceğiniz bir rom varmı varsa nereden bulabilirim yardım için şimdiden teşekkürler

+1

Ben bootloaderi açmadan viper xperia v6 kullanıyorum. fena değil konusu burada. daha iyi rom tavsiyelerine açığım.

• Gingerbread ROM: Gin2KitKat 3.0.1
    Ice Cream Sandwich ROM: Xperia Ultimate HD 5.0.1
    Jelly Bean ROM: Super Jelly Bean 8.0

Farklı android sürümlerinde ki favori ROM'larım bunlar arkadaşlar. Hepsini öneririm. Ama sıraya sok derseniz

Super Jelly Bean 8.0>Gin2KitKat 3.0.1>Xperia Ultimate HD 5.0.1
  • artık yetmiyor bana. micro hdmı olsa idi çekirdek ve ram da biraz daha iyi olsa idi uzun seneler değiştirmezdim. Ama ihtiyacımı karşılamıyor yaw...
    masa üstü kasa gibi parçaları yenilecek olmamı? :D:D:D
  • 4.0.4 te performans kaybı oluyor mu? Bu telefonu bi tanıdığa almıştım geçen güncellemesi varsa yapalım demişti. 2.3 kullanıyor hala. Sıkıntı yoksa 4.0.4'e geçireyim. Teşekkürler
  • 4.0 da performans duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlar bootloader kapalı bir biçimde yükleme yapacak şekilse stabil bir rom var mı ?
  • Arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat kamera açılmıyor. Siyah ekran geliyor. Tam ortada ufak beyaz bir kare oluyor. Nasıl düzeltilir?
  • şu telefonun aynı boyutlarında kaliteli bir telefon çıkartmadılar ki arkadaş. şimdiye 500-700 arası satılan telefonlardan hala daha iyi bir telefon.
    ama ram ve işlemci yetmiyor artık.
    sony bir kıyak yapsa da maksimum 3,5 inç lik iyi bir telefon çıkartsa kamerası bu telefon gibi ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.