Ben bu oyunu hiç sevmemiştim tarışma başlatmıştım hatta amaŞimdi çok sevdim.MG açtım +6 exc set silah dahil bi tek kolluk lazım.280 lvlim galiba.Ellerinize sağlık.Şu an oyuna giremiyorum amaBi de şu statlar sıfırlanmasa res atınca süper olcak server.Senin işine karışmak gibi olmasın ama
girebilirsin şu an sokağı kazıolar :) elektirikler gitti
Ne Zman Açilir?
quote:
Orjinalden alıntı: LveL
Ne Zman Açilir?
neyden bahsedion? server bu sabahki 1 saatlik kesintiden snra kapanmadıki
Benim Pc İyice Bozulmuş. Format Şart ! :D
Ya ben oyunu açıyom.Server seçiyom.Biraz bekliyo sonra disconnect veriyoNeden böyle?
Uff oyun offlineymiş yaaNe zaman açılır oyun?Sürekli açılıp açılıp kapanıyo
Yaa oyun ne zaman açılcak biriniz bişey söylesinn
SERVER ONLINE
quote:
Orjinalden alıntı: Th€King
Ben bu oyunu hiç sevmemiştim tarışma başlatmıştım hatta amaŞimdi çok sevdim.MG açtım +6 exc set silah dahil bi tek kolluk lazım.280 lvlim galiba.Ellerinize sağlık.Şu an oyuna giremiyorum amaBi de şu statlar sıfırlanmasa res atınca süper olcak server.Senin işine karışmak gibi olmasın ama
Senin Nick Ney King Bide Bu Saatten Sonra StatLar Kalıcı oLmaz Yavv
statların kalıcı olduğu hiçbi server eğlenceli olmaz 2 günde herkez full stat olur...
malesef mu oyuncularınında cogu pvp yapmaz o yüzden o iş yaş :)
+1
angelus benden size tavsiye servere reset atın biliyorum şimdi kasanların emeği nolcak diyeceksin ama şöyle açıklarsam
aradaki ucurum goruluyorkı bu server 2 kişi üstüne oynancak ve serverı acmaya karar verdiginizde bilmiyom yaptınızmı belli bir süre sonra acılcak deyip herkes gormelıydı ve aynı anda baslamalıydı reset atmadan böle devam ederse goruldugu gibi ilk 10dakilerin nerdeyse yarısı bıraktı hatta başka yeni acılan forumda bir muda top10dakilerin bazılarının isimlerini orda gördüm :)
reset atılırsa hem online sayısı yukselır hemde rekabet artar bune bole 2.100 res 3.30 res :)
Serverda Oynadıgım Felan Yok Ama Radyosu yeter :P Basarılar Dilerim Radyoda Serverda Uzun Omurlu olsun:D