Şimdi Ara

Sea1Kin6.TCH - Rise Movie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugune kadar oynadıgım oyunların cok azından aldıgım goruntuleri birleştirerek yaptigim ilk videomu sizinle paylaşmak istedim .

Yakın zamanda attıgım format yuzunden kaynak demolarımın cogu silinmişti internetten buldugum diğer demolarımla bunu yapabildim hoşunuza giderse kendimin ve clanımın gerek Avrupa gerek Turkiye deki başarılarını sürekli halde videolayacağım .

Not : Video wmv formatinda olup Windows Media Playerla rahatlıkla calıstırabilirsiniz .

rapidshare.de/files/22358965/Sea1Kin6.TCH-Rise.wmv.html

**** Yazan yere r_a_p_i_d_s_h_a_r_e (aralarda alttan cizgiler olmayacak şekilde) yazarsaniz bir sorun olmaz .

İyi günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SealKing.TCH -- 7 Haziran 2006; 10:22:08 >

• sen hala yaşıyonmu la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

sen hala yaşıyonmu la
    Eheh bi ara ölmeye çalışıyordum ama olmadi ^^ Tam gaz dewam Allaha şükür .
  • ya kardeş ksura bakma ama bu yaptığın 23 mb lik bi video bende değer indirmeye die indirdim ama sürekli oto almışsın ki onuda iyi kullanamıyorsun kotayı yediğimle kaldım bence biraz marifetlerini gösteren videolar çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacansss

ya kardeş ksura bakma ama bu yaptığın 23 mb lik bi video bende değer indirmeye die indirdim ama sürekli oto almışsın ki onuda iyi kullanamıyorsun kotayı yediğimle kaldım bence biraz marifetlerini gösteren videolar çek
    Ehehe en başında yazdıgım sozlere dikkat etmedin snrm arkadaşım , format sebebiyle demolarımın hepsi silindi ve bunlar internetten bulduklarim .
    Cevap vermek istemiyorum ama yapmak zorundayim snrm , aslında rifle kullanırım ama otomatik aldıgımda oluyor tabiki . 1v1 lerde affetmem ama sen sanırım benden tek başıma bi spawn pointi basip hepsini alıp cıkmamı istemişsin Bunu yapabilecek kişi ya çok şanslıdır ya da gerçek bi progamer dır . Yinede sana bir dostluk maçı teklfinde bulunmadan edemeyeceğim en kısa zamanda yanıtını bekliyorum kurallari ve mapi seç serveri ayarlarim .

• quote:

Orijinalden alıntı: SealKing.TCH

Ehehe en başında yazdıgım sozlere dikkat etmedin snrm arkadaşım , format sebebiyle demolarımın hepsi silindi ve bunlar internetten bulduklarim .
    Cevap vermek istemiyorum ama yapmak zorundayim snrm , aslında rifle kullanırım ama otomatik aldıgımda oluyor tabiki . 1v1 lerde affetmem ama sen sanırım benden tek başıma bi spawn pointi basip hepsini alıp cıkmamı istemişsin Bunu yapabilecek kişi ya çok şanslıdır ya da gerçek bi progamer dır . Yinede sana bir dostluk maçı teklfinde bulunmadan edemeyeceğim en kısa zamanda yanıtını bekliyorum kurallari ve mapi seç serveri ayarlarim .

Alıntıları Göster
    ehehe ben rifleile senin otoyla yaptığından iyisini yapıom nese yazık olmuş demolarına

• quote:

ehehe ben rifleile senin otoyla yaptığından iyisini yapıom nese yazık olmuş demolarına

Alıntıları Göster
    eheheh o kadar zzamandır oyun oynuyorsu ve cod 2 nin bir takım oyunun olduğunu öğrenememişsin
  • quote:

eheheh o kadar zzamandır oyun oynuyorsu ve cod 2 nin bir takım oyunun olduğunu öğrenememişsin

Alıntıları Göster
    Cevaplarina saygı duyuyorum ama biraz havai sanki ? CoD tam olarak bir takım oyunu değil ve bunun için Avrupada düzenlenen 1v1 turnuvalari var. Yalnız dikkatini cekmek istiyorum yukarıda ''tam olarak değil'' gibi bir terim kullandim yani takım olarak oynandiğini tabiki inkar etmiyorum. Eğer anlattıklarımı anlayabildiysen maç teklifimi geri çevirmemeni umuyorum ayrica Only Rifle yapariz istersen kurallari sen koy demiştim .

Bunca yıldır CoD oynuyorum . Evet doğru yüzlerce kişi tanıdım CoD ta Msn imde 290 kişi var ve bunun 170i CoD oyuncusu. Sadece tanımadım , onlarca maç yaptım , yüzlerce saatimi oynayarak geçirdim ve benim hala belli bir gelişim gostermediğimi inkar edemezsin sanırım ?

Hala israrciysan teklfimi sundum arkadaşım .

İyi günler ..

• quote:

Cevaplarina saygı duyuyorum ama biraz havai sanki ? CoD tam olarak bir takım oyunu değil ve bunun için Avrupada düzenlenen 1v1 turnuvalari var. Yalnız dikkatini cekmek istiyorum yukarıda ''tam olarak değil'' gibi bir terim kullandim yani takım olarak oynandiğini tabiki inkar etmiyorum. Eğer anlattıklarımı anlayabildiysen maç teklifimi geri çevirmemeni umuyorum ayrica Only Rifle yapariz istersen kurallari sen koy demiştim .

Bunca yıldır CoD oynuyorum . Evet doğru yüzlerce kişi tanıdım CoD ta Msn imde 290 kişi var ve bunun 170i CoD oyuncusu. Sadece tanımadım , onlarca maç yaptım , yüzlerce saatimi oynayarak geçirdim ve benim hala belli bir gelişim gostermediğimi inkar edemezsin sanırım ?

Hala israrciysan teklfimi sundum arkadaşım .

İyi günler ..

Alıntıları Göster
    ehehe deminki oyundan ss koydurtma bana seni yenmiştim

• quote:

ehehe deminki oyundan ss koydurtma bana seni yenmiştim

Alıntıları Göster
    ^^ TT ve Tek saolsun .. Ateş edince Ping 400 e fırlıyor . Maç konusunda hala net bir yanıt alamadım .
  • quote:

^^ TT ve Tek saolsun .. Ateş edince Ping 400 e fırlıyor . Maç konusunda hala net bir yanıt alamadım .

Alıntıları Göster
    paylasımın ve emegın ıcın tesekkurler seal
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessarTT

paylasımın ve emegın ıcın tesekkurler seal

Alıntıları Göster
    Sen saol dostum .
  • quote:

Sen saol dostum .

Alıntıları Göster
    atacan cvp bekliyorum ^^
  • quote:

atacan cvp bekliyorum ^^

Alıntıları Göster
    olm. ben seni yendim ss var koyarım istersen
  • quote:

olm. ben seni yendim ss var koyarım istersen

Alıntıları Göster
    Zzz tamam işte bir daha yenilmek istiyorum hadi progamerim kabul et şunu .
  • quote:

Zzz tamam işte bir daha yenilmek istiyorum hadi progamerim kabul et şunu .

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 8 Haziran 2006; 9:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

..

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

Alıntıları Göster
    fatal dewam edio musun cod işlerine ?
  • quote:

fatal dewam edio musun cod işlerine ?

Alıntıları Göster
    yaw sealking kardeş videonda berbat oynayışında berbat seni yendim işte bi maç bi kere yapılır ben şimdi önümüzdeki maçlara bakıom sen deil progamer amatör gamer bile olamazsın gerçekler kötüdür tıpkı senin cod 2 oynayışın gibi
  • quote:

yaw sealking kardeş videonda berbat oynayışında berbat seni yendim işte bi maç bi kere yapılır ben şimdi önümüzdeki maçlara bakıom sen deil progamer amatör gamer bile olamazsın gerçekler kötüdür tıpkı senin cod 2 oynayışın gibi

Alıntıları Göster
    http://www.tchclan.org/forum/search.php?search_author=atacans

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.