popmundo hesabı 246 günlük seafight hesabına takas yapacağım
yeteneklerim:Temel Şarkı Söyleme * 2. yıldız için 50% tamamlandı.2. yıldız için 50% tamamlandı. Temel Komedi 1. yıldız için 45% tamamlandı.1. yıldız için 45% tamamlandı. Temel Tıp ***** 6. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Fen 1. yıldız için 5% tamamlandı.1. yıldız için 5% tamamlandı. Temel Hukuk 1. yıldız için 60% tamamlandı.1. yıldız için 60% tamamlandı. Temel Telli Enstrümanlar ***** 6. yıldız için 0% tamamlandı. Temel İllüzyonizm 1. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Şairlik *** 4. yıldız için 75% tamamlandı.4. yıldız için 75% tamamlandı. Hayvan Eğitimi 1. yıldız için 0% tamamlandı. Elektro Gitar ***** 6. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Oyunculuk 1. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Aşçılık 1. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Şovmenlik ***** 6. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Mühendislik * 2. yıldız için 80% tamamlandı.2. yıldız için 80% tamamlandı. Temel Makyaj 1. yıldız için 0% tamamlandı. Farmakoloji **** 5. yıldız için 75% tamamlandı.5. yıldız için 75% tamamlandı. Kontrbas 1. yıldız için 5% tamamlandı.1. yıldız için 5% tamamlandı. Temel Bestecilik 1. yıldız için 5% tamamlandı.1. yıldız için 5% tamamlandı.
Kişisel yetenekler Hip Hop 1. yıldız için 75% tamamlandı.1. yıldız için 75% tamamlandı. Temel Davranış **** 5. yıldız için 80% tamamlandı.5. yıldız için 80% tamamlandı. Heavy Metal 1. yıldız için 5% tamamlandı.1. yıldız için 5% tamamlandı. Temel Dövüş Sanatları 1. yıldız için 0% tamamlandı. Entomoloji 1. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Sanat & Dizayn *** 4. yıldız için 10% tamamlandı.4. yıldız için 10% tamamlandı. Graffiti Boyama ** 3. yıldız için 30% tamamlandı.3. yıldız için 30% tamamlandı. Temel Dedektiflik * 2. yıldız için 20% tamamlandı.2. yıldız için 20% tamamlandı. Temel Fotoğrafçılık 1. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Albüm Yapımcılığı 1. yıldız için 0% tamamlandı. Seks 1. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Yoga 1. yıldız için 0% tamamlandı. Düzgün alkol kullanma 1. yıldız için 0% tamamlandı. Punk Rock ** 3. yıldız için 15% tamamlandı.3. yıldız için 15% tamamlandı. Caz ***** 6. yıldız için 0% tamamlandı. Temel Botanik 1. yıldız için 5% tamamlandı.1. yıldız için 5% tamamlandı.
klansavaslari hesaabı versem
Bu adam dolandırıcı inanmayın isterseniz bi benm bi de onun msj sayısına bakın sakın inanmayın ayrıca beni zor durumda bırakmak icin adını da benm gibi yapmıs
ben değirştirmek istiyorum özellikler altın 1.200.000 inci 28,200 gemim mükemmel zıpkın ve top var
Bende Var Seafight Pm At
bence bu adam yalan söylüyo
yeteneklerim daha çok gelişti bana palavra atmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme