Şimdi Ara

SeaFight - Online Türkçe Korsancılık Oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
27.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kocagoz

Herkez başlıyo ama sonradan bırakıyo çünkü oyunda ya çok güçlü olucan ya da elit gemin olucak yoksa çok sıkıcı oluyo oyun.

arkadaslar bu elit murettebatlari pazara teklif vererek alin inciyle deil oyun paralı bi oyun deil altin kasin gidin top alin yani anlamiyorum demionuzda gucluler saldirio dionuz baslarda bnada saldiriodu para kasip gemi aliodum ama artik elit gemi var battikca yp ariomyani oyun okadar zor deil!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan92ii -- 14 Temmuz 2008; 17:24:30 >
  • 3 d en güzeloyun bu ama saçma
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 29 Mayıs 2011; 21:38:11 >
  • 1. ler 1 cilerle 2 ciler 2cilerle kapışsa çok süper olacak
  • katılmıyorum çünkü diğer türlü zevk çıkmaz ve oyun lık olur
  • arkadaslar benim adım ahmet genelde 2/1 2/2 2/3 te takılıyorm isterseniz sistem gemisi fln keserm size oyundaki adım -ahmet78- gelin para yapıym size ztn oyundan bıktım elit diilim ama ona göre
  • şuan gelin 3/1 40 bc deyim
  • arkadaşlar bu darkorbitin korsan temalısı darkorbit uzay temalı onda senin şirketindekiler sana saldıramıyor oyüzden bence daha güzel
  • ARkadaşlar Oyun Çok Süper. Big pointin en güzel online oyunu bence. 10 LeveLim Yakında 11 olucam. zaten en son 13 level olunabiliyor. 1.7milyon tpem var. herkez size saldırıyorsa bir filoya girin ve bu filonun alyansı sizi koruyacak ve size saldırmayacaktır. özel günlerde bayramlarda seyranlarda . özel gemi özel top özel gülle felan çıkıyor. mükemmel bir oyun herkeze tavsiye ederim.
  • seafight hesabına popmundo heabı takası
  • BENDE DAHA YENİ YENİ KEŞFEDİYORUM OYNU GÜZEL OYUN ŞUAN 50 TERÜBE PUANIM VAR BENDE 1/2'DE TAKILIYORUM SABAHLARI ORASI AÇIK OLUYORDA KULLANIAIC ADIM CANGOS BELKİ GÖRÜŞÜRÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenadigüzel -- 24 Eylül 2008; 11:00:29 >
  • yakında dh filosu kurulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

yakında dh filosu kurulur
    inş. güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: senatorexx

ARkadaşlar Oyun Çok Süper. Big pointin en güzel online oyunu bence. 10 LeveLim Yakında 11 olucam. zaten en son 13 level olunabiliyor. 1.7milyon tpem var. herkez size saldırıyorsa bir filoya girin ve bu filonun alyansı sizi koruyacak ve size saldırmayacaktır. özel günlerde bayramlarda seyranlarda . özel gemi özel top özel gülle felan çıkıyor. mükemmel bir oyun herkeze tavsiye ederim.

Neden hortlattın?
  • millet kimse bişey yazmamış canlansın burada s.a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenadigüzel -- 28 Eylül 2008; 8:02:49 >
  • saol güzel paylasım
  • seviye 2 deyim.
    ama sıkıcı biraz.
  • Up.Bu tür konuların göz önünde bulunması gerekiyor.
  • Oyun biraz karmaşık günde 50 kişi oyuna başlıyorsa 45 i başladığı gün bitiriyor
  • Bu oyunda turnuva 10 bin euro var mıymış ben sadece darkta oluyor diye bilmekteydim darkorbit te baya sağlamım 1000 tl lik gemim var darkorbitte seaya geçsem turnuva şansın artar mı tks la alcam gemi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.