Şimdi Ara

Seagate 1 TB Expansion USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk İndirim Fırsatı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtail -- 12 Eylül 2013; 19:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun 2TB'ı 190TL ye kadar düşüyor zaten Vatan'da zaman zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

Şuan en cazip metroda 165 tl bonusa 55 lira bonus veriyor 110 liraya geliyor bundan daha iyisini uzun zamandır görmedim

Link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Malesef sıcak değil.

158 TL veya daha ucuza satan bir yerin linkini verirmisin lütfen. Almak istiorum hemen..

HB de 149 tlyi n11 149 tlyi gördü bu disk öyle 2 3 ayda geçmedi aradan 2 3 hafta öncesidir. Seagate şartsa bilemem ama n11 deki toshiba çok daha sıcak bu fiyata göre 132 tlye geliyor.

Bi ay önce 105 liraya aldım hitaci 1 tb diski. O yüzden sıcak gelmedi. Alan alsın ama almadan önce biraz araştırsın piyasayı.

o an görmüş olabilir şu an varmı ucuzu ...=??

bende tatil aldım 2 ay önce 1170 tlye iki kişi 5 gün limak atlantis ... bu fiyata inmeden sıcak fırsat olmuyomu ? bugunu konuşun dünü değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 26 Şubat 2014; 17:14:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Malesef sıcak değil.

158 TL veya daha ucuza satan bir yerin linkini verirmisin lütfen. Almak istiorum hemen..

HB de 149 tlyi n11 149 tlyi gördü bu disk öyle 2 3 ayda geçmedi aradan 2 3 hafta öncesidir. Seagate şartsa bilemem ama n11 deki toshiba çok daha sıcak bu fiyata göre 132 tlye geliyor.

Bi ay önce 105 liraya aldım hitaci 1 tb diski. O yüzden sıcak gelmedi. Alan alsın ama almadan önce biraz araştırsın piyasayı.

o an görmüş olabilir şu an varmı ucuzu ...=??

bende tatil aldım 2 ay önce 1170 tlye iki kişi 5 gün limak atlantis ... bu fiyata inmeden sıcak fırsat olmuyomu ? bugunu konuşun dünü değil....

Size göre sıcaksa alabilirsiniz. Bana göre sıcak değil fikrimi düşüncemi söyledim. Acelesi olan ben bekliyemem bi kaç hafta daha araştıramam üçüne beşine bakmam diyen insanlarda alabilir ama ben almam asla bu fiyatlara.

• satamı bu??
  • 180 verir yinede western digital alirim baska hicbir markadan hayir gormedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

180 verir yinede western digital alirim baska hicbir markadan hayir gormedim ben.

USB 3.0 konusunda en sabıkalı firmalardan birisi WD değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

180 verir yinede western digital alirim baska hicbir markadan hayir gormedim ben.

Seagate 3.5" 2TB diski doldurup sonraki gun sorunsuz calisan ama icinde hicbir veri bulamayan tanidigim var. WD harici 2.5" lik diskim 1 metreden dusup kasasinda acik verdikten sonra su an 2 yil gecti ve hala ne hiz dusmesi ne de bad sector verdi. USB 3.0 konusundaki sabikasini bilmiyorum ama donanimdaki saglamligi bana kendini kanitladi. 2TB lik 3,5"lik diskimin de masallahi var.

Garantiye 2007de wd 320GB hdd sorun cikarttiginda gonderip ozur mesajiyla 500GB almam da ayri guzelligiydi.

Bu arada hitachi firmasini kucumseyen varsa bidaha dusunsun 2007 de 120TL verip 512mb'lik mp3 calarini almistim su an arkadasimda ve hala saglam. Hatta gecenlerde adaptoru bozulmus sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Seagate 3.5" 2TB diski doldurup sonraki gun sorunsuz calisan ama icinde hicbir veri bulamayan tanidigim var. WD harici 2.5" lik diskim 1 metreden dusup kasasinda acik verdikten sonra su an 2 yil gecti ve hala ne hiz dusmesi ne de bad sector verdi. USB 3.0 konusundaki sabikasini bilmiyorum ama donanimdaki saglamligi bana kendini kanitladi. 2TB lik 3,5"lik diskimin de masallahi var.

Garantiye 2007de wd 320GB hdd sorun cikarttiginda gonderip ozur mesajiyla 500GB almam da ayri guzelligiydi.

Bu arada hitachi firmasini kucumseyen varsa bidaha dusunsun 2007 de 120TL verip 512mb'lik mp3 calarini almistim su an arkadasimda ve hala saglam. Hatta gecenlerde adaptoru bozulmus sadece.

Hitachi'yi kim kaybetti ki biz bulalım :) Seagate'in firmware sorunları var, WD'nin kontrolör (USB 3.0) kısmında sorunları var. Elbet hiçbiri kusursuz değil. Hala arayış içindeyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.