Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Seagate 120 gb İDE hardisk Satın Al 29 Şubat 2012 18:43 1 1 Seagate 120 gb İDE hardisk Barcuda 7200.7 120 gbytes Çalışır durumda Tıkırtı Bedsector gibi afetler yoktur.Sistem kuruldu denendi fiyat:25 Fiyat : 25 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 24 inç =Philips 244E,1920x1280, HDMI, DVI, VGA,Haporlor Ve yanında oyun Hediyeli SATILIK ''Q6600 İşlemci''
+++++ ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 24 inç =Philips 244E,1920x1280, HDMI, DVI, VGA,Haporlor Ve yanında oyun Hediyeli SATILIK ''Q6600 İşlemci''
quote:Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO resimdeki v serisi v+ serisi değil iki seriyide kullanan biriyim aralarında farklar var resim orjinal resmi değil v+ serisi dostum alacaksan gel gör elden al ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 24 inç =Philips 244E,1920x1280, HDMI, DVI, VGA,Haporlor Ve yanında oyun Hediyeli SATILIK ''Q6600 İşlemci''
quote:Orijinalden alıntı: mertderler quote:Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO resimdeki v serisi v+ serisi değil iki seriyide kullanan biriyim aralarında farklar var resim orjinal resmi değil v+ serisi dostum alacaksan gel gör elden al görmeye gerek yok ben kullanıyorum hatta satıyorum artık ssdleri
quote:Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO quote:Orijinalden alıntı: mertderler quote:Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO resimdeki v serisi v+ serisi değil iki seriyide kullanan biriyim aralarında farklar var resim orjinal resmi değil v+ serisi dostum alacaksan gel gör elden al görmeye gerek yok ben kullanıyorum hatta satıyorum artık ssdleri Hmm hayırlı satışlar dostum ben raid yaptim 2tane 120 gb satılırsa satılır satılmazsa arkadaşın leptapına takarım:) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 24 inç =Philips 244E,1920x1280, HDMI, DVI, VGA,Haporlor Ve yanında oyun Hediyeli SATILIK ''Q6600 İşlemci''
quote:Orijinalden alıntı: mertderler quote:Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO quote:Orijinalden alıntı: mertderler quote:Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO resimdeki v serisi v+ serisi değil iki seriyide kullanan biriyim aralarında farklar var resim orjinal resmi değil v+ serisi dostum alacaksan gel gör elden al görmeye gerek yok ben kullanıyorum hatta satıyorum artık ssdleri Hmm hayırlı satışlar dostum ben raid yaptim 2tane 120 gb satılırsa satılır satılmazsa arkadaşın leptapına takarım:) hayırlı olsun bende 5 tane raid yaptım uçuştaydı pc ama artık satışta
hmm hayırlısı kardeşim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 24 inç =Philips 244E,1920x1280, HDMI, DVI, VGA,Haporlor Ve yanında oyun Hediyeli SATILIK ''Q6600 İşlemci''