Şimdi Ara

Seagate 2TB 7200RPM Expansion 3.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk --- 175,66 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
10.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Baktılar DH cılar kapışıyor habire $ bazında zamlıyorlar. 2,5" liklerini takibe aldım umarım bunlardan sonra onlarada kampanya gelir.
  • sonunda bende aldim bitane.1 gunde geldi disk.eski diski soksek bunu bilgisayara taksak sistemi bunun uzerine kurup kullanabilirmiyiz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentrix

sonunda bende aldim bitane.1 gunde geldi disk.eski diski soksek bunu bilgisayara taksak sistemi bunun uzerine kurup kullanabilirmiyiz acaba ?

kurabilirsin elbet.

daha önce söylenenlerin aksine HDD çıkarsan bile garantisi devam ediyor. ( sanırım Arena garantisi devam etmez, sadece seagate garantisi, ama onun için Amsterdama kargo ücreti size ait olacak şekilde göndermelisiniz.)

bende gelir gelmez HDD yi çıkardım, garantisi Nisan 2015 kadar geçerli gözüküyor.
  • world kardım var bende ucuza almak istiyorum.Napcaz şimdi?
  • sansa bak :D 2tane lazım oldu fiyat 211 tl olmuş yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentrix

sonunda bende aldim bitane.1 gunde geldi disk.eski diski soksek bunu bilgisayara taksak sistemi bunun uzerine kurup kullanabilirmiyiz acaba ?

acronis ile eski diskin yediğini alıp yenisi ne rahatlıkla kurabilirsiniz hızlı bir şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için tesekkurler arkadaslar.
  • Arkadaşlar elimde 3 adet mevcut, almak isteyenler için

Sanalpazar linki

Lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyiniz.
  • elinde bunun adaptörü olan var mı? adaptör arızalandı yaa nasıl bişey anlamadım daha 15 dk taktık adaptörden ses gelmeye başladı.garantiye göndersem mi yoksa elektronikçiye mi göstersem
  • Elimdeki fazla harddiski 175 tlye satıyorum. İstanbul Beylikdüzündeyim .İstanbul içi elden teslim edebilirim veya İstanbul dışına kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere gönderebilirim.İlgilenenler pm atsın lütfen.
  • Elimde 3 adet mevcut. Ankara Küçükesat'ta elden teslim şeklinde 175 TL'den verebilirim. Jelatinleri açılmamış, sıfır, 22/02/2013 tarihli faturası mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicleliyasin

elinde bunun adaptörü olan var mı? adaptör arızalandı yaa nasıl bişey anlamadım daha 15 dk taktık adaptörden ses gelmeye başladı.garantiye göndersem mi yoksa elektronikçiye mi göstersem

Ayıplı ürün olduğu için HB, bozulduğu için servis; ikiside olabilir.
  • düşünen olursa 1 tb samsung 2.5" 2.0 ile takas edebilirim ürünün kutusu mevcut bozulan diskimin yerine geldi fazla kullanılmadı. 2 sene daha garantisi var. ankaradayım.
  • Alıp da 160 TL ye satmak isteyen var mı acaba ?
  • Arkadaşlar elinde olan varsa İstanbul içi 160 TL verebilirim.İlgilenenler Pm yoluyla ulaşabilir.Teşekkürler...
  • fethiye ve civarlarindan 160 a verecek olan olursa alirim.(Kullanilmis istemem)
  • Bu diski alip da, media playerde normal islevini gordugunu soyleyebilecek olan var mi ? panel tv ve bilgisayara yapilan baglantilarda sorunsuz ama media player a baglayinca okumuyor (egreat ve dune uzerinde denenmistir)

Ayni sikinti ile karsilasan baska arkadas var mi ? HDD ntfs olarak formatli geldi ve ben format degistirme yada yenileme ihtiyaci duymadim.Dirkt icine filmleri yukladim. Pc ile o anda kontrol ettim hersey normal olunca da yuklemeye devam ettim. ama simdi 2 tb lik arsivi media playerlar gormuyor. anca tvye baglamak lazim onda d film keyfi rezalet oluyor. mediaplayer ve ses sisteminden cevresel seslere aliskin olanlarin keyif alamayacagi durum ortaya cikiyor. Her neyse konuya vakif ayni sikintilari yasamis baska arkadaslar varsa fikir alisverisinde bulunmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.