Ben aldım 50 TL çekle 160 e geldi. Çokta memnunum.
referanslı üyelerden alım yapan varsa bana p.m atabilir mi
Kargo bana ait 155 tl'ye isteyene alabilir ve adresinize gönderebilirim. Ben ürünü açılmadan kargolayacağım. Ürün elinize ulaşınca bana havale/eft yaparsınız. Paypal hesabım yoktur. İstanbul Maltepe Küçükyalı elden teslimde olabilir. Fakat tercihim kargolamaktır.
140 a izmirden satan olursa talibim arkadaşlar elden para vereceğim
150 tl ye alabilirim ben de isteyene?
quote:
Orijinalden alıntı: İnception77
ben bir spastik engelliyim aylardır bu tip bir ürün arıyorum 140TL FALAN OLURSA 2TANE ALABİLİRİM EĞER 150TL OLURSA HEMEN 1TANE ALIRIM LÜTFEN BU KONU DA BANA YARDIMCI OLUN
!? bu nedir ya
quote:
Orijinalden alıntı: abrajj
quote:
ben bir spastik engelliyim aylardır bu tip bir ürün arıyorum 140TL FALAN OLURSA 2TANE ALABİLİRİM EĞER 150TL OLURSA HEMEN 1TANE ALIRIM LÜTFEN BU KONU DA BANA YARDIMCI OLUN
!? bu nedir ya
anlamadığın ne varsa söyler misin ?
3 tb lardada yapsalarda bızde şenlensek :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: abrajj
quote:
!? bu nedir ya
anlamadığın ne varsa söyler misin ?
Özrünü kullanıp ucuz ürün mü almaya çalışıyorsun?
Bu hddyi dahili yapabiliyormuyuz??
ürün 189 olmuş
baktılar satıyorlar fiyat yükseltmişler
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Fiyat devam ediyor ancak world cardım yok. 150 TL nakit ödeyebilirim. Alan olursa pm atabilir banada.
Arkadaşlar İzmir'den alan biri yok mudur? Hepsiburada hediye çeki vs. hiçbirşey istemiyorum. 150 TL yi verir, hardiski alırım sadece, üzerine ne veriyorsa sizin olsun.
İstanbul anadolu yakasında 3 kişi veya 3 disk olursa 150 , aşağısında 160 tl den elden teslim edebilirim.
Ürün fiyatı kurdan artmış galiba , 189,31,-tl olmuş.