Şimdi Ara

SEAGATE Freeagent Desktop 1.5tb açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEAGATE Freeagent Desk (ST315005FDD2E1-RK), 3.5inç, 1.5TB kullanıyorum. daha doğrusu kullanıyordum. cihazı taktığım zaman klik klik ses geliyor hiçbir şekilde açılmıyor, bilgisayar görmüyor. başka bilgisayardada denedim sonuç aynı. problem ne olabilir ve çözülebilir mi? teşekkürler.

• Seagate 1.5 TB FreeAgent desk 3.5" ST315005FDD2E1-RK Taşınabilir diskiniz sonuçta, bildiğim kadarıyla 5 yıl garantili bir ürün, probleminiz düşme vs.. sonucu oluşmadıysa cihazı garantiye (servisine) vermeniz uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Seagate 1.5 TB FreeAgent desk 3.5" ST315005FDD2E1-RK Taşınabilir diskiniz sonuçta, bildiğim kadarıyla 5 yıl garantili bir ürün, probleminiz düşme vs.. sonucu oluşmadıysa cihazı garantiye (servisine) vermeniz uygun olacaktır.

+1 benimde 320Gb 2 defa yan yattı arızalandı değişti 3.düşüşte 500gb isteyip farkını verdim ve 4 senedir maşallahı var
  • garantisi olup olmaması o kadar probelm değil. 1.5 tb lik bir depolama söz konusu, fotoğraflar, çalışmalarım falan :( derdim garantiye göndermeden kendim birşekilde kurtarabilir miyim acaba?
    youtube'da bazı videolar var klick sesi ve nasıl giderilebileceği ile ilgili ama bu modele ait değil videolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirmis

garantisi olup olmaması o kadar probelm değil. 1.5 tb lik bir depolama söz konusu, fotoğraflar, çalışmalarım falan :( derdim garantiye göndermeden kendim birşekilde kurtarabilir miyim acaba?
    youtube'da bazı videolar var klick sesi ve nasıl giderilebileceği ile ilgili ama bu modele ait değil videolar.

o ses maalesef hdd bozulunca oluşan bir ses. ben kendimden biliyorum aynı şey benim de başıma geldi
    siz en kısa zamanda garantiye gönderin onu. kurtarabilirseler de ancak onlar kurtarır verileri...
  • Aldığım sitenin internet sayfasında dün baktığımda garanti süresi 24 ay yazıyordu. ben alalı 25 ay oldu. bende nasılsa garanti süresi geçmiş diyerek, kanırtaraktan cihazın dış plastik kasasını açtım. tabii plastik kısımlarında aşınmalar oldu böylece. Fakat bugün seagate'in sitesinde kontrol edince aletin 2013'e kadar devam ettiğini gördüm :( şimdiki sorun acaba cihaz garanti dışına çıkmış mıdır? %99 çıkmıştır tabii. bakalım, belki içindeki hdd'yi direk bilgisayara takınca internal olarak görür. ama ben laptop kullanıyorum :(
    bu arada dünden beri araştırıyorum yabancı sitelerde falan. Bu problemler seagate'lerde sık görülen bir problemmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirmis -- 13 Ocak 2011; 2:03:35 >
  • quote:

Aldığım sitenin internet sayfasında dün baktığımda garanti süresi 24 ay yazıyordu. ben alalı 25 ay oldu. bende nasılsa garanti süresi geçmiş diyerek, kanırtaraktan cihazın dış plastik kasasını açtım. tabii plastik kısımlarında aşınmalar oldu böylece. Fakat bugün seagate'in sitesinde kontrol edince aletin 2013'e kadar devam ettiğini gördüm :( şimdiki sorun acaba cihaz garanti dışına çıkmış mıdır? %99 çıkmıştır tabii. bakalım, belki içindeki hdd'yi direk bilgisayara takınca internal olarak görür. ama ben laptop kullanıyorum :(
    bu arada dünden beri araştırıyorum yabancı sitelerde falan. Bu problemler seagate'lerde sık görülen bir problemmiş :(

Ben sana ilk mesajda bu ürün için 5 yıl garantili bir ürün diye yazmıştım, neden cihazı parçaladın bilmem. Neyse şunu söyliyeyim HDD'nin garantisi devam ediyor, HDD'yi deneyip çalıştıramadığın da sadece HDD'yi garantiye verebilirsin. Sakın HDD'yide sökeyim dene, içinden çıkamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAGATE 1TB 2.5 DİSK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

garantisi olup olmaması o kadar probelm değil. 1.5 tb lik bir depolama söz konusu, fotoğraflar, çalışmalarım falan :( derdim garantiye göndermeden kendim birşekilde kurtarabilir miyim acaba?

Garantiye gönderdiginizde icindeki verilerin kurtarılmasını da önemle bvelirtirseniz hallederler diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

quote:

Aldığım sitenin internet sayfasında dün baktığımda garanti süresi 24 ay yazıyordu. ben alalı 25 ay oldu. bende nasılsa garanti süresi geçmiş diyerek, kanırtaraktan cihazın dış plastik kasasını açtım. tabii plastik kısımlarında aşınmalar oldu böylece. Fakat bugün seagate'in sitesinde kontrol edince aletin 2013'e kadar devam ettiğini gördüm :( şimdiki sorun acaba cihaz garanti dışına çıkmış mıdır? %99 çıkmıştır tabii. bakalım, belki içindeki hdd'yi direk bilgisayara takınca internal olarak görür. ama ben laptop kullanıyorum :(

Ben sana ilk mesajda bu ürün için 5 yıl garantili bir ürün diye yazmıştım, neden cihazı parçaladın bilmem. Neyse şunu söyliyeyim HDD'nin garantisi devam ediyor, HDD'yi deneyip çalıştıramadığın da sadece HDD'yi garantiye verebilirsin. Sakın HDD'yide sökeyim dene, içinden çıkamazsın.

Siz öyle demiştiniz ama dediğim gibi aldığım firmanın internet sitesinde 24 ay yazıyordu. ben seagate'in kendi sitesinden kontrol edince 2013'e kadar olduğu çıktı ortaya. Neyse. Harddisk'i sökecek uygun tornavidam yok :D şaka bir yana. Bende acaba hdd'nin garantisi devam ediyor mudur diye düşünüyordum. Bakalım bugün servisi arayıp soracağım. herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.