Şimdi Ara

SEAGATE FREEAGENT DOCK USB 3.0 ADETLİ SÜPER FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    USB 3.0 DESTEKLİ(GERİYE DÖNÜK USB 2.0 UYUMLU) 5 ADET SEAGATE DOCK. BU DOCK İLE SATA ARAYÜZÜ KULLANAN BOYUTU FARKETMEKSİZİN BÜTÜN HARDDİSKLERİNİZİ USB ARAYÜZÜ İLE KolAYCA TAK KULLAN ŞEKLİNDE ÇALIŞTIRABİLECEKSİNİZ(YATAY YA DA DİKEY). 2. EL ÇOK TEMİZ DURUMDA
    SİZE ŞUNLAR veRİLECEKTİR:
    DOCKUN KENDİSİ
    ADAPTÖRÜ
    USB 3.0 MİCRO KABLOSU YOKTUR VE YANINDA VERİLMEYEKTİR. USB 3.0 KABLOYU KENDİNİZ TEMİN ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.CİHAZ USB 2.0 MİCRO KABLOLAR İLE UYUMLU DEĞİLDİR!
    FİYAT: ADET 20 LİRA

FİYAT: 20 LİRA
    SADECE PM ATIN LÜTFEN

SEAGATE FREEAGENT DOCK USB 3.0  ADETLİ SÜPER FİYAT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izomer -- 31 Aralık 2011; 17:17:17 >

• elimde 3,5 inch sata hdd var bununla usb2 de kullanabilirmiyim?
  • @ScMoney ;
    Evet kullanabilirsiniz sorunsuzca, usb kablosu özel dikkat ederseniz girişi eski micro-usb girişinden farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

@ScMoney ;
    Evet kullanabilirsiniz sorunsuzca, usb kablosu özel dikkat ederseniz girişi eski micro-usb girişinden farklı

Yani pc m de kullanamıcakmıyım cok bilgim yok da k.bakmayın (pcm de usb 3.0 yok 2.0 var?)
  • @ScMoney ;
    Belirttiğim üzere sorunsuzca kullanabilirsiniz.
  • ben bir tane almak isterim. 2 tb lık hdd mi tanır herhalde ama usb 3 kabloyu ben kırsehirde bulamam. 5tl sizde varsa 25 tl+kargoya 1 tane almak isterim.
  • eger kablolarını temin edebilirsen 5 tl demissin ben 2 tane dock alacagım. Bugunde gonderebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş uşaktan muzaffer ben 3.0 olan modeller çalışır durumda oldukları teyit edildimi. sıkıntı yoksa 2 adet alacağım. adaptör den kastınız güç fişleri değilmi. irtibat için tel yazmamışsınız 0 543 449 34 96 . lütfen arayınız
  • @muzo13 ;
    pm attım
  • bu dock sadece yukarıdaki resimdeki seagate hdd için değilmi hocam yanlış olmasın
  • Bu dock 2.5"/3.5" bütün sata portlu harddiskler içindir
  • quote:

Bu dock 2.5"/3.5" bütün sata portlu harddiskler içindir

Kablosunu bulma şansınız var mı? Veya bizim alabileceğimiz bir link de olur. PM bekliyorum.
  • @ozgboy;
    Kadıköy ve Mecidiyeköy'de rahatlıkla bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Bu dock 2.5"/3.5" bütün sata portlu harddiskler içindir

Kablosunu bulma şansınız var mı? Veya bizim alabileceğimiz bir link de olur. PM bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-40-cm-usb-3-0-usb3-0-super-speed-micro-baglanti-kablosu-y-kablo-69446202/detay

• TAKİP
  • Bende 2 tane var kablo hdd kutuların kontrol kartları uçtu tanesi 10 tlden isteyene yollarım. Zararımızı telafi edelim bir nebze
  • Cihaz işini çok çok iyi yapıyor. Test edilmiştir. Sadece ışıkları yanmıyor ama hem 2.5 hem 3.5 ile denedim sorunsuz çalışıyor.
    İzomer arkadaşa teşekkür ederim.
  • @yosunkaya ;
    Güle güle kullan, hayırlı olsun
  • Kablosuda olsaymış almıştım hemen
    hayırlı satışlar.
  • @raptor32 ;
    Kablolu olanlar haftaiçi gelecek hem usb2.0 hem de usb3.0
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.