Şimdi Ara

Seagate Harici Diski pc görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Seagate marka harici diskimi pc ye bağlayınca 15-20 defa seri bir şekilde dııt dııt diye ötüyor ve sonrasında susuyor, ışığı yanıyor. Bilgisayarım a tıklayınca açılan yerel disk c ve d nin olduğu yerde görünmüyor.Aygıt yöneticisinde disk sürücülerine tıklatınca orda görünüyor. Aygıtlar ve yazıcılarda da görünüyor.
    Bilgisayarım>yönet>depolama>disk yönetiminde görünmüyor. yani harf atama ile bir ilgisi yok.

o kadar araştırdım ama maalesef bir çözüm yolu bulamadım. Bu hatayı giderebilen bir kişi varsa yardımlarınızı bekliyorum.
    Seagate Harici Diski pc görmüyor.Seagate Harici Diski pc görmüyor.Seagate Harici Diski pc görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyofwarrior -- 11 Aralık 2017; 12:18:27 >

• Storyofwarrior S kullanıcısına yanıt
    Başka kablo ile denediniz mi? Başka bir Micro USB kablo ile deneyin, kablolar tak çıkar yapmaktan zamanla akımı iyi iletmemeye başlar, bu da diskin start almasını engeller.
  • telefonun usb kablosu ile de denedim olmadı, başka pc ye de taktım olmadı.
    Diskin kutusunu açıp direkt sata kablosu ile bağlamayı denediniz mi? Seagate disklerde normal laptop diski ve usb dönüştürücü kart vardır. İçindeki diski çıkarıp dahili disk gibi bağlayabilirsiniz.
  • içini açmayı denemedim, okuduğum yorumlarda hava alırsa sıkıntı olur diye yazmışlardı ondan denemedim.
    Yanlış anladınız galiba. Açacaksınız derken dışındaki plastik kutuyu açacaksınız. İçinden resimdeki gibi normal hard disk çıkacak. O çıkan hard diski açarsanız hava alır. Dışındaki plastik kutuyu açmaktan bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Aralık 2017; 11:46:18 >
  • uğraştım şimdi açamadım :s elimde kalacak diye korkuyorum.
  • usta team viewer den bağlanıp bir bakabilir misin müsait olduğun bir zamanda
    bu mesajı silmelisiniz.
  • Get DataBack Simple isimki proğram gördü hard diski şöyle 1 ekran çıktı ne yapıyor anlamıyorum ama sonuçlanmasını bekleyeceğim.Seagate Harici Diski pc görmüyor.
  • Diski sanal disk yöneticisi de gördü. Başlatılmamış, ayrılmamış diye görünüyor. Diski başlat diyorum ama aygıt hazır değil diye hata veriyor 3 tür.
  • ne şanssız adamın diskin içindekileri tam kurtaracakken pc kendi kendini güncellemiş gene görmez oldu hard diski.
  • seagate in kronik bir sorunu bu.
  • RecoveryMyFiles isimli proğram ile içindekileri kurtarmaya çalışıyorum. Yaklaşık 16 saat oldu, proğramın Search Progress kısmı şu şekilde : Phase 2 of 5 Searching 641 of 10000 locations for lost partition yazıyor. Bu gidişle bu işlem bir hafta sürecek gibi gözüküyor. Harici hard diskim 930gb bu süre normal mi? Normal değilse başka hangi proğramı önerirsiniz?
  • Seagate marka 1 TB harici disk bende de var ve bende benzer sorunu yaşıyorum. Ama bende Bilgisayarım'a tıklayınca açılan yerel disk c ve d olduğu yerde görünüyor fakat üzerine tıkayınca içine giremiyorum. Diğer ilgili yerlerden bakınca ise gözükmüyor yani algıt yöneticisi kısımlarında gözükmüyor.

İçinde de çok veri vardı ne yapacağımı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Seagate marka 1 TB harici disk bende de var ve bende benzer sorunu yaşıyorum. Ama bende Bilgisayarım'a tıklayınca açılan yerel disk c ve d olduğu yerde görünüyor fakat üzerine tıkayınca içine giremiyorum. Diğer ilgili yerlerden bakınca ise gözükmüyor yani algıt yöneticisi kısımlarında gözükmüyor.

İçinde de çok veri vardı ne yapacağımı bilemiyorum.

Bilgisayarıma sağ tık yap yönete tıkla daha sonra depolamayı sonrada disk yönetimine tıklayınca harici diskiniz orada görünüyor mu_?
  • bilgisayarındaki usb nin gücü yetmiyor olabilir.
    mümkünse usb 3.0 olan bi porta yada kasanın arkasındaki usblerden birine bağlayın.
  • Kutuyu açtım 2 tane teknik servise götürdüm, ikiside hem okuyucu hem disk bozuk dedi maalesef. Ara sıra gene kurtarma yollarını deneyeceğim, eğer kurtarabilirsem burdan yazarım. Belki aynı sorunu yaşayan insanlara yardımımız dokunur.
    Orada gözükmüyor. Gözüktüğü tek yer bu resimdeki yer. F olarak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Aralık 2017; 20:9:34 >
    Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözebildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.