Şimdi Ara

seagate'i geri vericem,yerine hangisi W.Digital mi samsung mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hdd markasında segate ile samsung kalite yönünden bence hiç tartışmasız en iyiler arasında.western d. tavsiye edenleride duydum ama hiç kullanmadığım için birşey söyleyemeyeceğim.ama segate veya samsungtan vazgeçme derim.
  • Tartışma süreeeer gider...

1-80 gb sata
    2-160 gb sata2
    3-400 gb sata2

Samsung kullanıyorum,montajını yaptığımız bilgisayarların HDD'sini de samsung olarak seçiyoruz.

Bunun yanında gözardı etmemen gereken nokta da servis.Kendi hatam ile yaktığım 400 gb HDD'm veri kurtarılması amacıyla bir firmaya gitti ve açıldı.Buna rağmen HDD'nin değişimi yapıldı...Samsung daha toleranslı bu konuda...
  • Bende WD alıp almamakta kararsızdım ama burdaki yorumlar sonucu samsung almaya karar verdim. Ancak kafama takılan bi şey var. Bu ön belleğin 8mb veya 16mb olması çok önemli mi? Aralarında çok fark var mı? Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler!!!!
  • bence fark yok pek hızı aman aman etkilemiyo verceğim linkede bakarsan
    http://www.tomshardware.com.tr/storage/charts/index.html?model1=675&model2=127&chart=34
    3.sıradaki western hepsinden hızlı üstelik 8mb cash!i var bulursan bundan al hemde sessiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezzer -- 20 Şubat 2007; 16:45:50 >
  • SAMSUNG : SESSİZLİK
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.