ARKADASLAR BEN ÇÖZEMEDİM HERKES BİRSEY DİYO BİLGİSAYARCIMDA SAMSUNG AL DİYO SEAGATELER SON ZAMANLARDA COK SORUN CIKARDIGINI SÖYLÜYOR. Bİ ARKADASIMDA SAMSUNG ALDI 3KERE DEGİSTİRDİ BAD SACTOR CIKTI ANLAMIYORUM YAA.. BİLGİSAYARCI SAMSUNGU ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ YİNE DE SEAGATE İSTERSEN GETİREYİM DİYO NE DERSİNİZ?
Samsung
Söyle o bilgisayarcıya Seagate getirtsin
Bence çok fazla düşünülecek bir konu değil. Her ikisi de kaliteli. Hangisi kafana yatarsa onu al.
quote:
Orijinalden alıntı: YellowBase
Bence çok fazla düşünülecek bir konu değil. Her ikisi de kaliteli. Hangisi kafana yatarsa onu al.
elindekini satmak istiyordur. ama bende seagete var çok ses çıkartıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ismail217
elindekini satmak istiyordur. ama bende seagete var çok ses çıkartıyor.
Alıntıları Göster
Samsung al sen en temizi
quote:
Orijinalden alıntı: X
Samsung al sen en temizi
Alıntıları Göster
ikiside ayni, seagete sata biraz sesli, samsung u bilmiyorum, ama seagate in adi yeter. bugun aldim NCQ deneyecegim ilk bakalim.
quote:
Orijinalden alıntı: X
Samsung al sen en temizi
Alıntıları Göster
hocam öle samsung al diyip kenara çıkmayın......... neden samnsung..?? bence seagate çünkü erişim süreleri samsunga göre daha kısa ve 5 yıl garanti war......ayrıca arkadasn dediği gibi NCQ destegi war....samsungtan 3 dolar daha pahalı ve bunu fazlasıylsa hak ediyor.....
quote:
Orijinalden alıntı: atmacax_murat
hocam öle samsung al diyip kenara çıkmayın......... neden samnsung..?? bence seagate çünkü erişim süreleri samsunga göre daha kısa ve 5 yıl garanti war......ayrıca arkadasn dediği gibi NCQ destegi war....samsungtan 3 dolar daha pahalı ve bunu fazlasıylsa hak ediyor.....
Alıntıları Göster
Seagate daha iyi ve uzmandır bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: Cyrano
Seagate daha iyi ve uzmandır bu konuda
Alıntıları Göster
SEAGATE DURURKEN..
quote:
Orijinalden alıntı: manyak
SEAGATE DURURKEN..
Alıntıları Göster
taibiki seagate samsung neymiş ben seagate kullanıyorum ama samsung da iyi ikiside kaliteli ürünler.yada WD JB tabi bulabilirsen
Bence Samsung En İyisi
quote:
Orijinalden alıntı: teknokristal
Bence Samsung En İyisi
arkadaslar ne alcam yarınız seagate diyo yarınız samsung bana ikna edermisiniz... .
quote:
Orijinalden alıntı: m_tumturk
arkadaslar ne alcam yarınız seagate diyo yarınız samsung bana ikna edermisiniz... .
Alıntıları Göster
SAMSUNG En İyisidir Gerçekten Yinede Sor
quote:
Orijinalden alıntı: teknokristal
SAMSUNG En İyisidir Gerçekten Yinede Sor
Alıntıları Göster
seagate iyidir ama bide western digital var bu disklerde baya kaliteli sessiz ve sorunsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: senoldursun
seagate iyidir ama bide western digital var bu disklerde baya kaliteli sessiz ve sorunsuz.