Şimdi Ara

Seal Of Justice

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu skill i bi turlu anlayamadim ne ise yariyor ya bize vuranlara stun mı vuruo %2 sansla :S nerelerde kullanılıyor

• seal of justice açtığın zaman vurduğun her vuruş 2 sn stun yapma şansı veriyor yüzde kaç şansla bilmiyorum seal of justice i judgement yaparsan karşıdaki adam yavaşlar yani kaçmaya çalışan varsa bunu judgelersen kaçamaz :D pek tercih edilmez kullananda görmedim
  • adam eğer mounttaysa judgement of justice ile onu baya bi yavaşlatırsın . yok mountta değilse gene bi yavaşlama olur ama çok bişey bekleme
  • tamam ise yaramıo yani saolun yorumlar icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

tamam ise yaramıo yani saolun yorumlar icin

rogue ve druidlere atarsan işe yaramı yaramazmı görürsün (kaçmamaları için)
  • Sealı açıp kullanmak pek mantıklı değil düşük bi şansla 2 sn stun chance on hit.Judgelarsan adam yavaşlamaz sadece hızlandırıcı efektlerden yararlanamaz.Travel fromda bayrakla kaçan druide koşarsın mountla judgelarsın onu apışıp kalır öle =).BG buffı , sprint , druid formları , binekler her türlü efektler çalışmaz bu debuffla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Killer of bodom

Sealı açıp kullanmak pek mantıklı değil düşük bi şansla 2 sn stun chance on hit.Judgelarsan adam yavaşlamaz sadece hızlandırıcı efektlerden yararlanamaz.Travel fromda bayrakla kaçan druide koşarsın mountla judgelarsın onu apışıp kalır öle =).BG buffı , sprint , druid formları , binekler her türlü efektler çalışmaz bu debuffla.

Arkadaş düzgün bir şekilde anlatmış ben de bunları yazacaktım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.