ya bu skill i bi turlu anlayamadim ne ise yariyor ya bize vuranlara stun mı vuruo %2 sansla :S nerelerde kullanılıyor
seal of justice açtığın zaman vurduğun her vuruş 2 sn stun yapma şansı veriyor yüzde kaç şansla bilmiyorum seal of justice i judgement yaparsan karşıdaki adam yavaşlar yani kaçmaya çalışan varsa bunu judgelersen kaçamaz :D pek tercih edilmez kullananda görmedim
adam eğer mounttaysa judgement of justice ile onu baya bi yavaşlatırsın . yok mountta değilse gene bi yavaşlama olur ama çok bişey bekleme
tamam ise yaramıo yani saolun yorumlar icin
quote:
Orjinalden alıntı: zodd
tamam ise yaramıo yani saolun yorumlar icin
rogue ve druidlere atarsan işe yaramı yaramazmı görürsün (kaçmamaları için)
Sealı açıp kullanmak pek mantıklı değil düşük bi şansla 2 sn stun chance on hit.Judgelarsan adam yavaşlamaz sadece hızlandırıcı efektlerden yararlanamaz.Travel fromda bayrakla kaçan druide koşarsın mountla judgelarsın onu apışıp kalır öle =).BG buffı , sprint , druid formları , binekler her türlü efektler çalışmaz bu debuffla.
quote:
Orjinalden alıntı: Killer of bodom
Sealı açıp kullanmak pek mantıklı değil düşük bi şansla 2 sn stun chance on hit.Judgelarsan adam yavaşlamaz sadece hızlandırıcı efektlerden yararlanamaz.Travel fromda bayrakla kaçan druide koşarsın mountla judgelarsın onu apışıp kalır öle =).BG buffı , sprint , druid formları , binekler her türlü efektler çalışmaz bu debuffla.
Arkadaş düzgün bir şekilde anlatmış ben de bunları yazacaktım..