Şimdi Ara

SealOfSun 64 glavie SATILMIŞTIR. Server: TROY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güya bütün serverların en babası bizim server olacak sosun çıkma sayısı bir elin 5 parmağını geçmiyor.
  • Keen_Sniper o serverdaki ilk türklerdendir arkadaşlar
  • 64 sun sword veya spear arıyorum, seni elindeki silah gerçekten çok güzel psc atackı aşırı iyi 1mm golddan aşağıya verilmez, elindeki silahı +9 yapabilirsen bluesini boşver 1,6 - 1,8 milyar gold yapar, gerçek paraya satmak istiyosan türkiyede alıcısı yok ama sro botun forumunuilan bırakırsan orda yurt dışından 10.000 dolara kadar fiyat biç alıcısı çıkar... satmak için acele et şu an troyda 3 sun glavie oldu sayı arttıkça fiyatı düşecektir... ilk 64 sos bowlardan biri bendeydi şu an ki piyasası benim verdiğimin 1/3 ü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

64 sun sword veya spear arıyorum, seni elindeki silah gerçekten çok güzel psc atackı aşırı iyi 1mm golddan aşağıya verilmez, elindeki silahı +9 yapabilirsen bluesini boşver 1,6 - 1,8 milyar gold yapar, gerçek paraya satmak istiyosan türkiyede alıcısı yok ama sro botun forumunuilan bırakırsan orda yurt dışından 10.000 dolara kadar fiyat biç alıcısı çıkar... satmak için acele et şu an troyda 3 sun glavie oldu sayı arttıkça fiyatı düşecektir... ilk 64 sos bowlardan biri bendeydi şu an ki piyasası benim verdiğimin 1/3 ü :)

herhalde 100 dolar diyecektin.... belki lv.80 ilk açıldığında 300-350 dolar.. ama 10000dolar gerçekten uçmuşsun veya yazım hatası... dostum şöyle anlatayım..bundan 6 ay önce venice'in en güçlü blader'ı hardsplits charını e-bay'da 3000eu ya satılığa çıkardı ve satamadı... bu charın tüm item'ları+6--+7 sos'Du...umarım bir fikir vermiştir...

• quote:

Orjinalden alıntı: sdsng

quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

bala bak bana daha somon düşmdi

Denizde oynanmiyorki bu oyun :S

ne alaka sen oynuosun sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: volcano2K

hayırlı olsun kardeşim

İlk kez bir türk e sosun silah düşmüş olması güzel bi olay

bu oyunu bilmeyenler bu durumu anlayamaz

o yüzden szlere bol şans

İlk mi? Asyamura yada sosun glavie düştü.Ama onun ayrıyeten itemleride full sos tu

Nerden buluyorlar bilmiyorum
  • Balli kardesim benim

Keen troyun eskilerindendir zaten troyda dikmen ve keen kaldi sadece sanirim eski troy takimi saga sola dagildi

CluBBeR_FG
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1sat

Balli kardesim benim

Keen troyun eskilerindendir zaten troyda dikmen ve keen kaldi sadece sanirim eski troy takimi saga sola dagildi

CluBBeR_FG

Sağol kardeşim ama ben KeeN_SnipeR'ı 69 da bıraktım bu yeni char arkadaşların çoğu yeni char açtı zaten, dağılma yok yani.
  • Hala troydasiniz yani Ben 2 Venice ve Tibet i karistirdim ama artik eskisi gibi oynayamicam is dolayisiyla pek zaman olmuyor eskilere selam soylersin benden

Bol sans
  • güzelmiş helal olsun kardeş, alana veya alacak olana da hayırlı olsun.
  • çok güzel item yaa
  • tibette daha fazla mı sun glave war ben şu ana kadar 3 tane gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

64 sun sword veya spear arıyorum, seni elindeki silah gerçekten çok güzel psc atackı aşırı iyi 1mm golddan aşağıya verilmez, elindeki silahı +9 yapabilirsen bluesini boşver 1,6 - 1,8 milyar gold yapar, gerçek paraya satmak istiyosan türkiyede alıcısı yok ama sro botun forumunuilan bırakırsan orda yurt dışından 10.000 dolara kadar fiyat biç alıcısı çıkar... satmak için acele et şu an troyda 3 sun glavie oldu sayı arttıkça fiyatı düşecektir... ilk 64 sos bowlardan biri bendeydi şu an ki piyasası benim verdiğimin 1/3 ü :)

Geçenlerde 64 lv Sun Sword Gördüm +6 1 Bil 600 me satıodu adam ^^..Gerçek paraya deli fiyata satarsın valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 4 Mart 2007; 19:12:15 >

• + ve blue özellikleri yok gracede 120 den pazara koyuyorlar bunları
  • arkadaşın glaivesi tamamen gerçektir ve troy da dağılma diye birşey yok, tam aksine bana göre SRO da olan tüm serverlar içerisinde en iyi Türkler Troy dadır
  • nasıl yani şimdi diger verlerda oynuyanlar kötü türklermi ? ben sadece gracede ki degerini söledim orda satsaydı 120 ye alırdım
  • ben kötü türkler veya iyi türkler diye ayrım yapmadım. gelişmişlik düzeyi olarak, sözünü serverda geçirmek bakımından dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozbenim

+ ve blue özellikleri yok gracede 120 den pazara koyuyorlar bunları

biri şuna gülsün

bu arada silah hala satılmamıştır pazarlıklar devam etmektedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeeN_SnipeR -- 10 Mart 2007; 16:42:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

ben kötü türkler veya iyi türkler diye ayrım yapmadım. gelişmişlik düzeyi olarak, sözünü serverda geçirmek bakımından dedim.

Kendini kandir sen
  • kardeş kendi serverimdaki fiatını sölüyorum sana sen altın buldugununu zannediyorsun hehralde istedigin kadar gülebilirsin elinde kalmış haberin yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.