Şimdi Ara

Searching tarzı film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    filmin konusu kaybolan kız var babası kızın laptop,mail vs bilgileriyle bulmaya calısıyor. Bir nevi araştırma gizem dedektif film konusu. Bu tarz tavsiye verebilecek var mı

se7en, Gone girl , gone baby gone , prisoners.. bunları izledim bunlar dısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 14 Haziran 2019; 13:18:16 >

• Zodiac
    Gone Baby Gone
    El Cuerpo
    Contratiempo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liam Neeson'ın bütün filmlerinde kızını kaçırıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini izledim bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Liam Neeson'ın bütün filmlerinde kızını kaçırıyorlar
    bakayım hocam teşekkürler
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Mystic River var hocam. Güzel filmdir izlemediyseniz. Eğer izlediyseniz sizin söyledikleriniz dışınsa varsa siz bana önerin. Ben de bu tarz filmleri seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Mystic River var hocam. Güzel filmdir izlemediyseniz. Eğer izlediyseniz sizin söyledikleriniz dışınsa varsa siz bana önerin. Ben de bu tarz filmleri seviyorum.
    onu da izledim hocam. Senin yazmadıklarından aklıma gelen Prisoners,se7en, gone girl var izlemişsindir zaten yine de söyleyeyim.

Ha bir de biraz farklı tarz 12 angry man var izledin mi bilmiyorum. Bir tane şüpheli var 12 kişi bu adam suclu mu değil mi diye bir masada film boyunca tartışıp tahmin yürütüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

onu da izledim hocam. Senin yazmadıklarından aklıma gelen Prisoners,se7en, gone girl var izlemişsindir zaten yine de söyleyeyim.

Ha bir de biraz farklı tarz 12 angry man var izledin mi bilmiyorum. Bir tane şüpheli var 12 kişi bu adam suclu mu değil mi diye bir masada film boyunca tartışıp tahmin yürütüyorlar.

Alıntıları Göster
    12 Angary Man filmine bir bakayım hocam teşekkürler. Birkac tane daha var ama aklıma gelmiyor. Gelirse yazacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklıma çok iyi bir film daha geldi. Bunu şiddetle tavsiye ederim. Filmin adı ''The Mist''

konusu:
    Stephen King'in alameti farikası bilinmeyen bir kasaba, tutucu insanlar ve onlarla çelişen hür düşünceli gençler ve çatışmaları... İşte böyle bir diyarı kaplayan bir sisin arka planında filmde muhafazakar tutuculuk ile serbest düşüncenin mücadelesi de yeralmaktadır. Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır. Bu tedirgin bekleyiş esnasında süpermarketin içindeki insanlar ikiye ayrılır, bazıları intikamcı bir tanrının bu yaratıklara hükmederek insanları kurban etmeyi emrettiğine inanırken, bazıları buna inanmaz. Çağdaş korku romanı yazarı King’in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi.

Diğer aklıma gelen film ise 10 Cloverfield Lane. Sonu pek beğenmedim ama film güzel ilerliyordu
    konusu:
    Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır.

Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 18 Haziran 2019; 20:58:35 >

• quote:

Aklıma çok iyi bir film daha geldi. Bunu şiddetle tavsiye ederim. Filmin adı ''The Mist''

konusu:
    Stephen King'in alameti farikası bilinmeyen bir kasaba, tutucu insanlar ve onlarla çelişen hür düşünceli gençler ve çatışmaları... İşte böyle bir diyarı kaplayan bir sisin arka planında filmde muhafazakar tutuculuk ile serbest düşüncenin mücadelesi de yeralmaktadır. Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır. Bu tedirgin bekleyiş esnasında süpermarketin içindeki insanlar ikiye ayrılır, bazıları intikamcı bir tanrının bu yaratıklara hükmederek insanları kurban etmeyi emrettiğine inanırken, bazıları buna inanmaz. Çağdaş korku romanı yazarı King’in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi.

Diğer aklıma gelen film ise 10 Cloverfield Lane. Sonu pek beğenmedim ama film güzel ilerliyordu
    konusu:
    Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır.

Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz
    The Mist efsaneydi hocam geçenlerde izledim. Harika filmdi.
    10 Coverfield Lane filminin de konusu iyiymiş. İzleyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

The Mist efsaneydi hocam geçenlerde izledim. Harika filmdi.
    10 Coverfield Lane filminin de konusu iyiymiş. İzleyeceğim.

Alıntıları Göster
    izleyince yorumunu yaz hocam merak ederim. Onun 2si de çıktı ama cok güzel değil diyorlar indirdim izlemedim daha
  • quote:

izleyince yorumunu yaz hocam merak ederim. Onun 2si de çıktı ama cok güzel değil diyorlar indirdim izlemedim daha

Alıntıları Göster
    Harika bir John Goodman performansı bekliyor seni dostum kesinlikle harika (2016 yapımı Mary Elizabeth'ciğimin mağduru oynadığı)
    2018 yapımı serinin 3. Filmini izlemeye tenezzül dahi etmedim ama.

Ayrıca ilk sorduğun soruya ciddi cevap olarak Denzel Washington Man on Fire (2004) çok iyi filmdir.
    Birde kız kaçırmalı değil ama, bir kadın tarafından esaret altına alınan bir yazarın hikayesi vardır Stephen King'in romanından sinema uyarlaması
    Misery (1990) harika bir filmdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 20 Haziran 2019; 0:50:49 >

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    kaydettim hocam teşekkür ederim
    İzledim hocam filmi. Çok iyiydi, sonu hariç. Sonu farklıydı, güzel gibiydi ama birkaç sahne saçmaydı. Ama o şişman herifin sahnelerini keyifle izledim. Genel olarak tatmin oldum filmden.

• quote:

İzledim hocam filmi. Çok iyiydi, sonu hariç. Sonu farklıydı, güzel gibiydi ama birkaç sahne saçmaydı. Ama o şişman herifin sahnelerini keyifle izledim. Genel olarak tatmin oldum filmden.
    2si de var ama ben daha izlemedim. Pek beğenilmedi herhalde o ama tam da okumadım aslında spoiler yiyeceğim diye. Bi ara izlemek istiyorum onu da.
    Sonunu eski bir filme bağlamışlar. Onu da izlemek gerekti şimdi. Ama bu filmden cidden keyif aldım genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 19 Temmuz 2019; 20:5:15 >
  • quote:

Sonunu eski bir filme bağlamışlar. Onu da izlemek gerekti şimdi. Ama bu filmden cidden keyif aldım genel olarak.
    ne güzel, bu tarz filmler bulursanız haber edin hocam izleyelim.
    Exam diye bir film vardı hoca, kapalı mekan film. Tavsiye ederim izlemediyseniz.

• bakarım, teşekkürler.
  • Unfriended

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.