quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| Rica ederim.. uğur vermişsin postun gözüne gözüne Post dediğin nedirki mühim olan insanlık. ah şimdi mehmetim(KarizmA) kardeşimde burda olcaktı ne olurdu beee
quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| Rica ederim.. uğur vermişsin postun gözüne gözüne Post dediğin nedirki mühim olan insanlık. ah şimdi mehmetim(KarizmA) kardeşimde burda olcaktı ne olurdu beee Aynen ya çağırda gelsin özledim keratayı.
quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| Rica ederim.. uğur vermişsin postun gözüne gözüne Post dediğin nedirki mühim olan insanlık. ah şimdi mehmetim(KarizmA) kardeşimde burda olcaktı ne olurdu beee Aynen ya çağırda gelsin özledim keratayı. işi var cd çekmekle meşgul kendileri o yoksa ben varım aratmam kendisini
quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| quote:Orijinalden alıntı: efndy quote:Orijinalden alıntı: |Uqur| Rica ederim.. uğur vermişsin postun gözüne gözüne Post dediğin nedirki mühim olan insanlık. ah şimdi mehmetim(KarizmA) kardeşimde burda olcaktı ne olurdu beee Aynen ya çağırda gelsin özledim keratayı. işi var cd çekmekle meşgul kendileri o yoksa ben varım aratmam kendisini Farkındayım.
Bağa girdimm bağ budanmış, Bağa bülbül dadanmış, 22 yaşındada Mehmet beyy ne de güzel post kasarmış hop hop hop :D
quote:Orijinalden alıntı: KarizmA Bağa girdimm bağ budanmış, Bağa bülbül dadanmış, 22 yaşındada Mehmet beyy ne de güzel post kasarmış hop hop hop :D emeğe saygı