Şimdi Ara

Season 6 Yeni Karakter.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir Mu Online'ye ara vermiştim canım sıkıldı bir bakınayım dedim. Season 6 Çıkmış neyse indirdim girdim Oyuna Yeni karakter vs. Ben bu yeni karakteri çözemedim bu nedenle başta şu Yeni Karakter olmak üzere Season 6 hakkında bilgilendirilmek istiyorum. Varmı bana yardımcı olabilecek biri ?

Edit : Yazım Yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 15 Mart 2011; 18:39:54 >

• Ya Forumumuzun bu Mu Online bölümünün durumu ne eskiden sürekli dolu bir bölümdü şuansa sorulara cevap veren biri bile yok ?
  • Yıl 2011,Swotr mmo rpg formunda,üstelik Biow.'nin önderliğinde piyasaya çıkıyor,sen halen mu bölümünde neden kimse yok diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

Bir süredir Mu Online'ye ara vermiştim canım sıkıldı bir bakınayım dedim. Season 6 Çıkmış neyse indirdim girdim Oyuna Yeni karakter vs. Ben bu yeni karakteri çözemedim bu nedenle başta şu Yeni Karakter olmak üzere Season 6 hakkında bilgilendirilmek istiyorum. Varmı bana yardımcı olabilecek biri ?

Edit : Yazım Yanlışı

Dostum onu bunu bilmem de ben ve 3 arkadaş (toplam da 4 ) biz blizzard mu kasıyoruz sezon 4 zor server. blackmamba sonra LoriaNa,Albatraz,blade karakterleri bizimdir.enerji elfi LoriaNa lvl 220, agg elfi , dw , bk olarak.diğerleri yabancı.gelirsen bekleriz.Fate guildindeyiz.yeterli türkü bulursak TheTURKS guildini kurcaz.beklerim herkezi :))
    http://www.blizzardmu.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

Ya Forumumuzun bu Mu Online bölümünün durumu ne eskiden sürekli dolu bir bölümdü şuansa sorulara cevap veren biri bile yok ?

Aynen dediğine katılıyorum eskiden burası baya işlekti

KappadoKS onun yerine siz global'e gelsenize kim ne derse desin global en zevklisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.