Şimdi Ara

Seasonic M12II 750Wvs corsairTx750v2 vs CM Silent Pro M2 720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

güç kaynağı almayı planlıyorum.

Sistemim Phenomx4 965BE
    Saphire Radeon 6850HD
    Gigabyte GA-990XA-UD3
    2x4GB Corsair Vengence DDR3
    7200rpm hdd ve dvdrw 5 adet fan vs..

Şu an Corsair CX500W kullanıyorum. sistemim için yeterli. bu overclock ve geleceğe yönelik Crossfire vs. için yatırım olacak.

3 seçeneğim var. düşüncelerinizi almak isterim:

OOLER MASTER RS-720 SILENT PRO M2 80PLUS 720W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/cooler-master-rs-720-spm2d3-eu-rs-720-silent-pro-m2-80plus-720w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63716

SEASONIC SEA-M12II-750 750W 80 Plus Bronze 12 cm Fan Güç Kaynağı
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95275

CORSAIR CMPSU-750TXV2 (V2 ler seasonic üretimi)
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3708

• Corsair başta olmak üzere diğer firmalarada PSU üreten marka Seasonic'tir. Ve bence PSU'da en kaliteli markadır..
  • Garanti konusunda pek emin olmasam da Corsair daha iyi sanırım. Ama Seasonic güç kaynağımın modüler kablolarını kaybettiğim için Almanya'dan evime kadar kabloları gönderdiler. Her firma da böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair ve Seasonic. Hangisini alırsanız alın sizi pişman etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Garanti konusunda pek emin olmasam da Corsair daha iyi sanırım. Ama Seasonic güç kaynağımın modüler kablolarını kaybettiğim için Almanya'dan evime kadar kabloları gönderdiler. Her firma da böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum

Güzel hizmetmiş teşekkürler

EDIT: bu arada corsair v2'lerin garantisi 5 yıl gözüküyor. Seasonic'te garanti 2 yıl. ama yurt dışında bazı sitelerdeki rewievlara baktığımda Corsair'in - özelliklerine single rail olmaması yazmışlar. bir çok reviewda da single rail gözüküyor. Türkiyede satılan her yerde single diyor. ama insan şüpheye düşüyor.
    2 ürünün de specleri hemen hemen aynı Seasonic kısmen modülerken Tx750 değil. gerçi kasamda kablo saklayabiliyorum(Corsair 400r)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabazios -- 25 Mart 2013; 20:51:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabazios

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Garanti konusunda pek emin olmasam da Corsair daha iyi sanırım. Ama Seasonic güç kaynağımın modüler kablolarını kaybettiğim için Almanya'dan evime kadar kabloları gönderdiler. Her firma da böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum

Güzel hizmetmiş teşekkürler

EDIT: bu arada corsair v2'lerin garantisi 5 yıl gözüküyor. Seasonic'te garanti 2 yıl. ama yurt dışında bazı sitelerdeki rewievlara baktığımda Corsair'in - özelliklerine single rail olmaması yazmışlar. bir çok reviewda da single rail gözüküyor. Türkiyede satılan her yerde single diyor. ama insan şüpheye düşüyor.
    2 ürünün de specleri hemen hemen aynı Seasonic kısmen modülerken Tx750 değil. gerçi kasamda kablo saklayabiliyorum(Corsair 400r)

Merhaba,

Corsair'de single rail olmayan güç kaynağı yoktur. TÜm Corsair güç kaynakları single rail'dir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.