Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
7
Favori
29.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende bu psunun 750 watli olan surumunu alicamda herhangibir sorunu varmi guc kaynaginin coinwhine felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayaltog kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi modeli alacaksınız hocam?

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Seasonic ml12ii 750watlik surumunu hocam nasil ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayaltog kullanıcısına yanıt
    Hocam Seasonic kaliteli markadir. Diğer konunuza da göz attım. Alabilirseniz Focus Plus Gold alın 750W. 10 sene garantili (buyuk ihtimalle 2 yıldan sonrası için yurt dışına göndermek gerekebilir), 80+ Gold ve de daha yeni üretim, daha yeni teknoloji vs.

Bu soyledigin modelde coin whine sorunlari olabiliyormus ama benim soyledigim model nasil ? Egerki coin whine sorunu felan cikarsa iade edebilirmiyim teknobiyotikten almayi dusunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime platinum 750w ile bende aranıza katıldım , N11 çeki ile 350TL gibi fiyata aldım.
    Test edebildiğim kadarıyla fanları aşırı sessiz ve coil whine yok , uzun bir süre PSU değiştirmeden devam edeceğim gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayaltog

Bu soyledigin modelde coin whine sorunlari olabiliyormus ama benim soyledigim model nasil ? Egerki coin whine sorunu felan cikarsa iade edebilirmiyim teknobiyotikten almayi dusunuyorum
    Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750FX) 8 aydır kullanıyorum fan sesini bile duymadım

www.hepsiburada.com
    Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seasonic-focus-plus-750w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-ssr-750fx-p-HBV000009WYJC?

• GAJU kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, cok iyi fiyata almışsınız:) Fotografları bekliyorum konuya. Ürün hakkındaki görüşleriniz neler?

teşekkür ederim hocam aslında 1 ay önce indirimdeyken focus gold almıştım ama teknobiyotik kargodan iade oldu deyip para iadesi yaptı
    daha sonra zamlı fiyattan almam konusunda diretti, bende 11.11i beklemeye karar verdim prime platinum 850 TL ye düşünce 777 TL lik çeki buna bastım :)

Ürün hakkında söylenecek çok bir şey yok gibi hocam hem seasonic , hem platinum , coil whine yok , fan sesini şimdiye kadar duymadım bile daha ne olsun,
    çok zaman kaybetmeden sisteme taktım fazla fotoğraf yok bu yüzden.

//////////Seasonic  PSU Kullanıcıları  Kulübü\\\\\\\\\\//////////Seasonic  PSU Kullanıcıları  Kulübü\\\\\\\\\\

• quote:

Orijinalden alıntı: GAJU

teşekkür ederim hocam aslında 1 ay önce indirimdeyken focus gold almıştım ama teknobiyotik kargodan iade oldu deyip para iadesi yaptı
    daha sonra zamlı fiyattan almam konusunda diretti, bende 11.11i beklemeye karar verdim prime platinum 850 TL ye düşünce 777 TL lik çeki buna bastım :)

Ürün hakkında söylenecek çok bir şey yok gibi hocam hem seasonic , hem platinum , coil whine yok , fan sesini şimdiye kadar duymadım bile daha ne olsun,
    çok zaman kaybetmeden sisteme taktım fazla fotoğraf yok bu yüzden.

ben olsam bir daha teknobiyotik den iğne bile allmam çakallık edip yollamamışlar gibi durum sezdim kesin kur arttı sattığına pişman olup kargodan döndürdü çakallar

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu zaten hocam ama seasonic distribütörü kendileri mecburen yine onların eline düşüyorsun.

• GAJU kullanıcısına yanıt
    garanti servis manasında diyorsan o ayrı başka yerden alıp ileride arıza durumunda madem servisse mecbur bakacak
  • Evet hocam aslında focus gold sıkıntısından sonra corsair txm alacaktım ama son anda bunda ciddi indirim olunca denemek istedim (N11 çek iadesi yaptığını öğrendikten sonra). Büyük konuşmayalım ama bir daha teknobiyotik ile işim olmaz.

• İki gün önce Seasonic Focus Plus 650W 80+ Gold güç kaynağı alıp kullanmaya başlayınca dikkatimi bir şey çekti.Bilgisayarı normal olarak kapattığımda tam güç kesilirken güç kaynağından çentik atıyormuş gibi ince bir ses geliyor, sanki bir şeyin bağlantısını kesiyormuş gibi. Bu normal mi yoksa bir problem mi var acaba?
  • Denizsea34 D kullanıcısına yanıt
    Tamamen normal hocam. Duyduğunuz ses röle sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Tamamen normal hocam. Duyduğunuz ses röle sesi.
    Servise falan göndermeme gerek yok değil mi hocam? İçimi rahatlattınız,teşekkürler.
    Yok yok hocam. Pc tam kapanırken tık diye bir ses gelir, benim psu'da da aynı ses var. Iciniz rahat olsun, servislik bir durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Yok yok hocam. Pc tam kapanırken tık diye bir ses gelir, benim psu'da da aynı ses var. Iciniz rahat olsun, servislik bir durum yok.
    Cevabınız için çok teşekkürler.
    Rica ederim hocam. Iyi günlerde kullanın :).

• Merhaba önceki modelim seasonic M2II 750W idi 2 yılı doldurmadan bozuldu yine seasonic mi alamlımıyım yoksa farklı modelelre mi yönelmem mi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.