Şimdi Ara

SEASONIC X-760 WATT (3 günlük) 250 tl + MSI HD 6850 TOPLAM = 350 TL :) SATILDI !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ONNOFFONN arkadaşımıza SATILMIŞTIR. HAYIRLI OLSUN :)

SEASONIC X-760 FULL MODULER 80 PLUS + MSI HD 6850 EKRAN KARTI = SADECE 350 TL

Arkadaşlar enermax psu geldi yurt dışından gelin bi akrabam getirdi.Şansa bak keşke biraz bekleseydim. ben de forumda araştırıp iyice Seasonix X-760 almıştım. ikisi de aynı sessizlikte süper şimdi ben bu x-760'ı napıyım? 3 gün filan oldu sanırım eksen bilgisayardan alalı. satsam mı acaba burdan? 250 tl ye filan veriyim nasılsa bende duracağına siz faydalanın. piyasa fiyatı 350-400 tl arasında. ben size 250 ye veriyim faturalı, kutulu, çantalı ve sadece 3 gün kullandım. enermax da süpermiş bu arada. ses aynı yani o konuda bi farkları yok. hiç ses yok gibi

ürün eksen bilgisayardan alınmıştır arkadaşlar. eksiksizdir. sıfırından farksızdır. 5 sene de garantisi vardır.isteyenler pm atsın. bu fiyata başka bulma şansınız yok zaten. Seasonic X-760'ı almadan önceki forumdaki konum:

http://forum.donanimhaber.com/m_63229185/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63416152

SEASONIC X-760 WATT  (3 günlük) 250 tl + MSI HD 6850  TOPLAM = 350 TL  :) SATILDI !!!!!!!

Ve de bir ürün daha listeleme kararı aldım. MSI HD 6850 150 tl ye de bunu satıyorum: toplam ikisini 350 ye veririm almak isteyenlere. Bu psu + ekran kartımı satıp daha üst bi model ekran kartı alacam çünkü. bu ikisini bir alırsanız yaklaşık 300 tl karda olacaksınız hatırlatırım.

SEASONIC X-760 = 250 tl

MSI HD 6850 = 150

İkisi birden : 350 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 23 Temmuz 2012; 19:46:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm.. :)
  • UFAK Bİ AÇIKLAMA ARKADAŞLAR :

İlk öncelik ikisini birden alana gideceği için ikisini birden alan olmaz sa tekli olarak ilk pm atan arkadaşa vereceğim psu ya da ekran kartını. yani ilk öncelik ikisini birden alana gidecektir. Diğerleri sonra değerlendirilecektir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onoffon

alayım ikisinide pm

pm cevaplandı hocam

• ONNOFFONN arkadaşımıza SATILMIŞTIR. HAYIRLI OLSUN :)

• sadece dikkat ediniz

Katılım zamanı: 26 Mayıs 2012;

tövmet altında bırakmak ıstemem fakat ama

ekran akrtı 2 cı el en az 200 tl eder.

psu nun 2 cı elınıde sizler hesaplayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

sadece dikkat ediniz

Katılım zamanı: 26 Mayıs 2012;

tövmet altında bırakmak ıstemem fakat ama

ekran akrtı 2 cı el en az 200 tl eder.

psu nun 2 cı elınıde sizler hesaplayın artık.

Hocam önce ürünü alacak arkadaş sonra parasını yatıracak. yani şüphe etmenize gerek yok denemeden parayı yollamayacak. ben üst segment ekran kartı almak istediğim için satıyorum biraz da acele ettiğimden. psu yu 250 ye açtım alan çıkmadı ekran kartı ile birlikte açınca alan çıktı. bu demek oluyor ki acil bişey alacaksan elindekileri değerinden aza vermen gerek. illa ucuz diye dolandırıcı olacak demek değil. ayrıca hocam deneyip sonra yollayacak parasını. yani ortada dolandırılmayı göze alan benim o değil kaldı ki kendisi de çok güvenilir bi üye. sorun yok anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 23 Temmuz 2012; 20:51:59 >

• haklısın hocam ben biraz fevri dabvranıp, belki ince düşündüm.
    kusra bakmayınız.

cunku bu 2 malın ederi 450 tl. siz 350 ye satınca.
    boyle bır sey dusundum o zman.
    ayrıca sızde bende bılıyorsunuzki size alım için mesaj atmadım hiç.
    tekrar kusra kalmayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.