Şimdi Ara

Seat Altea XL 2012 (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
101.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bende necvox marka multi medya var. Işıklar direksiyon düğmeleri klima hepsi entekre oldu.Sadece dokunmatik iyi değil. oda önemli değil kumandası da var. Arka kaflarada ekran koydurmuştum alınca. süper oluyor. Atıyorum filmleri kliperi çizgi fimleri güldür güldür bölümlerini yola devam tabi kazasız belalsız inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder748 -- 29 Ağustos 2019; 3:13:57 >
  • Arkadaşlar bugün özel serviste 100000 bakımını yaptırdım beyaz balinamın.Bu arada 2014 model. Ve 650 TL ye mal oldu.
  • berik B kullanıcısına yanıt
    Sevgili Kardeşim ben de uzun süredir muhrelif maarka ve model araç bakıyorum. Birinci ve tek şartımız otomatik vites olmasıdır. Bugüne kadar kararsız kaldım. Bugün bir ilanda Seat Altea XL 2013 model dizel araç gördüm. Merak ettim. İnceleyeyim derken bu formda sizlerle tanışma fırsatı buldum. neredeyse tüm yorumlarınızı okudum. Bu kadar övgüden sonra ben de sizin aileye yani seat altea xl ailesine katalabilirmiyimi düşünmeye başladım. Bu konuda fikir ve tavsiyenizi bekliyorum teşekkür ederim .
  • merhaba;

2014 altea xl 1.6 tdi aracım 145.000 bin km de. 140 bin km de aldım. herkese fiyat ve kalite olarak altea xl yı tavsiye ederim geniş ve rahat bir araç. Sürüş konforu; hiç geri kaydırmaması, bagaj hacmi, ferahlığı ve yol tutuşu oldukça iyi.Yakıt şehir içi(istanbul) ortalama 100km de 6,5-6,8 arası sakin kullanımlarda düşüyor biraz spor mode gidince artıyor.

Benim sorum yağ seçimi ve ağır bakımları ile ilgili. genelde 10 bin km yi bulmadan 7-8 binden sonra bakım yapmayı planlıyorum.

1.Geçmişte 112 binde triger değiştiği söylendi ancak emin olmak istiyorum bir yöntemi var mıdır? Servise götürsem kontrol edebilirler mi?
    2. bakım km ve yıllarının detayı var mıdır? Örneğin 20, 40, 60, 80, 100,120,160 vb km lerde yapılması gereken bakım detayları nedir?
    3. 145 bin bakımında tüm filtreleri, balata ve motor yağı değişimi olacak; örneğin yağ için castrol edge mi kullanmalıyım? Balata için bosch düşünüyorum?

tavsiye ve yorumlarınızı rica ederim, kazasız belasız günlerde kullanmamız dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2015 te sıfır almıştım şuan 34.000 de.araca yazılım attirdim 130 beygir oldu gaz tepkileri değişti.yakit ayni motor soğukken kısa mesafede şehir içi 8lt altına inmiyor 5-6km mesafede.uzun yolda 5.3 leride gördüm.arac tam aile arabası bagajı büyük içi ferah kesinlikle pişman değilim bı 10 yıl daha götürür beni belki daha fazla..bakim olarak filtrelerin çoğunu kendim degisiyorum sadece yağ filtresini dışarda değiştiriyorum yağ olarak motul xclean + koyduk geçen sefer bu sene ne olur bilmiyorum .motor bakımları normalde 15.000de ben her sene 7-8.000 de degisiyorum.gecen ay ilk defa antifriz degitirdik 130₺..balatalar duruyor arkalar inceldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem16 -- 26 Aralık 2019; 8:38:42 >
  • Konu ölmüş belki hayırsever biri görür cevaplar. Tavanda ki TV yi çalıştırmak istiyorum. Nasıl yapılır?

• tavandaki tv hiç bir işe yaramıyor demişlerdi. uğrasmaya değmez zannımca... gerçi epey olmuş yazalı...

•  Seat Altea XL 2012

yeni beyaz balinamla konuyu hortlatıyorum

• arac tam aile arabası donanım full + full, bagajı büyük içi ferah şimdiye kadar almadığıma pişmanım, audi-ww-octavia motor şanızman kalite ve konforunu çok daha uygun fiyatla sahiplendiriyor muhteşem

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.