Şimdi Ara

Seat Cordoba 1.4 TDI Stylance Gizli Özellikler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
54.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aradığın sorunun cevabı aşağıdaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_24522637/mpage_65/tm.htm
  • Selam araniza yeni katildim arkadaslar ben bir araba aldim daha dogrusu almak zorunda kaldim alacagim vardi karsiliginda seat cordoba aldim 2006 model bunun hangi sinifi markasi nedir bilmiyorum ruhsatta yazmiyor s rider mi signomu nasil bilebilirim cvp yszarmisiniz tsq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixscixs

Selam araniza yeni katildim arkadaslar ben bir araba aldim daha dogrusu almak zorunda kaldim alacagim vardi karsiliginda seat cordoba aldim 2006 model bunun hangi sinifi markasi nedir bilmiyorum ruhsatta yazmiyor s rider mi signomu nasil bilebilirim cvp yszarmisiniz tsq

Donanımlara bakarak anlayabilirsiniz.
    Yada gib.gov.trden çıktı alın.
    Bende 2006 1.4 16v 100 hp stylance aldım 3-5 gün oldu. Epeyce donanımı var aracın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capslocksmith -- 11 Temmuz 2015; 19:09:17 >
  • Arkadaşlar ben de 2007 style modelini aldım,şehir içi yakıt 7 litrenin altına inmiyor,standart kullanmaya da çalışıyorum ama pek değişiklik yok,yağlara koyulan katkı maddelerinden kullanan varmı?
  • Merhaba bende iki hafta önce 2006 model 1.4 TDI cordoba aldım, Araçın kitapçıgında yağ katkı maddesi kesinlikle kullanmayın yazıyor.
  • xfenk X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,sizin yakıt durumu nasıl,ortalama ne yazıyor şehir içi kullanımda?
  • Merhaba , ben aldıktan sonra depoyu fullemiştim, tabanca atana kadar doldurdum, yedek depo dedikleri yeri doldurtmadım, aracın deposunda tam çeyrek depo yakıt vardı. geri kalanı 140 TL ile doldu.
    Şuan hemen hemen yarım depo bitti 1 milim felan kaldı tam yarım depo olmasına 430Km yaptım, yol bilgisayarıda ortalama 4.5 Lt felan gösteriyor, günlük işe gidiş geliş 25Km civarı yapıyorum her gün düzenli şekilde yolum düz ama ışıklı 6 7 Tane ışıkta dur kalk yapıyorum. Tam bir şehir içi sayılmaz belki :)
    Almadan önce şehir için yaklaşık 800 850 Km yapar demişlerdi sorduklarım tahminimce hemen hemen o kadar yapacak belki geçer bile 1 depo ile 900 Km yapsam bana döke saça yeter.
    şuan tek sıkıntım Hız sabitleyicim çalışmıyor, birde yıl sonuna kadar lastiklerimi değiştirmem gerekecek onun dışında memnunum araçtan.
    Gidişi çekişi bana göre gayet iyi
  • Merhaba arkadaşlar 2006 Cordoba stylance 1.4 TDI kullaniyorum dijital klimada bi sorun çıktı kesik kesik üfluyo 4-5 saniyelik kesintiler yapiyo bu neden kaynaklanıyordu? daha önce bu sorunu yasayan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Şimdiden tesekkurler

• Klasik bir soru olacak motor ömrü ne kadardır 200 bin km'ye yaklaşmış cordoba ne gibi sorunlar gösterir.
    not baktığım araba 2005 model 1.4 tdi 180 binde cordoba.
  • @chamicals2 dostum benim aracım 2006 Cordoba 1.4 TDI stylance bende yeni aldım sayılır 4 ay felan oldu,
    Aracı aldıgımda 152000 deydi şuan 155 küsür,
    bir kaç hafta önce köyden gelirken dağın başında triger koparttım,çok şükür motora zarar vermeden kurtardım.Çekici ve yol yardımıyla birlikte 1000TL masraf çıktı.
    Önceki sahibine sormuştum değiştimi diye evet değiştirdik demişti.
    Diyeceğim arabayı kimden alırsan al mutlaka motoruna yürüyenine iyi bir ustaya baktır, önceki sahibinin ne dediği önemli değil.
    bunların dışında araçtan oldukça memnunum, yakıt olarak performans olarak bana yetiyor.
    Şehir içi 20Kr civarı yakıyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfenk -- 18 Kasım 2015; 7:57:40 >
    Teşekkürler dostum cevabın için peki araba trim sesleri var mı kasislerden geçerken arabanın herhangi bir yerinden ses geliyor mu.
  • Açıkcası ben hala motor sesini sindirebilmiş değilim :)
    o yüzden diğer sesler varsada pek dikkatimi çekmiyor, öyle rahatsız edici bir ses yok duyduğum kadarı ile ama bu parke taşı yollar var oralardan geçerken takur tukur bir ses geliyor, ama lastiktenmi kaynaklı yürüyenindemi bir sorun var tam bilemiyorum.
    Benim lastikler 2011 üretimi expertizdeyken değiştirsen iyi olur dediler, lastikten kaynaklı ses durumu değişirmi bilemiyorum.
    sen aracı kaça alacaksın ve nerden alacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfenk -- 18 Kasım 2015; 9:03:34 >
    Şu an araştırma aşamasındayım kesin bir şey yok dostum bu aracın 2005 2006 modelleri 23K civarı satan da var 28K-29K satanda var piyasası dengesiz . Kabine gelen motor sesi rahatsız edici düzeyde herhalde.
  • benim pencereler sürekli açık olduğundan bana yüksek geliyor olabilir. ama aracı ilk çalıştırdığımda yada gece daha belli oluyor motor biraz ısındıktan sonra sorun yok, hatte bazen ses hoşuma bile gidiyor . alışmak gerek sanırım
    ben 2006 1.4 TDI stylance 22500 e aldım, yalnız benimkinde biraz boya var 1 parçada değişen var.
    İlgin için teşekkür ederim dostum. Dediklerini dikkate alacağım.
  • önemli değil, yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • Slmlar..
    2006 model seat cordoba 1.4 TDI stylance
    Km 80000 de
    22.000 TL..
    Fiyat km oranı nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Abraham

arkadaşım merhaba. bende bu aracı dün aldımda. bağzı sorunlarım var.
    birincisi klimayı nasıl çalıştırıyoruz ben sıcağa getirdiğimde klima açıkmı kapalımı anlamıyorum AC tuşu yok.
    ikinciside biraz hızlı giderken aniden firen tuttuğumda firen pedalından bi tıkırtı sesi geliyo ve firen boşalır gbi olup tutmuyor. bünden beri kaza atlatıyorum. bu normal bişeymidir. aracı kontrole götürdüm almazdan önce firenler sağlam dediler ama şimdi böyle bi skıntı yaşıyorum ne yapmalıyım acaba.

Hocam fren sorununu nasıl çözdünüz aynı sorun bende de var.
  • geri vites lambam yanmiyor lambaya baktim sorun yok sigortaya baktim sorun yok nedendir acaba

• 2007 model 1.4 TDI stylance 103000 binde 30 000 Tl sizce fiyat normal mi arkadaşla aracın değişeni vs yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.