Şimdi Ara

SEAT CORDOBA NASIL BİR ARABADIR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
162.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce 2000 model sıfır km. cordoba signum kullanmıştım, gayet sağlam bir araçtı. Fakat yeni kasalar özellikle 2004 sonrası araçlarda bariz şekilde, konfor ve ekipmandan tasarrufa gitmişlerdi.
  • slm arkadaslar seat cordoba 2005 km gostergelerıne krom nıkelaj cektırmek ıstıyorum bır turlu bulamadım fıyatı nedır ve nerde bulunur yardımcı olursanız sevınırım. . .
  • sa ben yenı katılıyorum aranıza ve yardım ıstıyorum sızden bana yardımcı olursanız sevınırım 12000 butcem var uzakta tanıdıkta bır seat cordoba 1.6 stella var 13750 e satıyor kalanını taksıt yapcak ama benm araba hakkında bazı suphlerım ve sorularım var.
    1.seat cordoba 1.6 stealla lar ne kadar yakar.
    2 bu arabanın yedek parçları nasıldır.
    3 aldgıma pısman olurmuyum
    so olarak da arabanın ozellıklerını yazıyım ona gore yorumlarınızı beklıyorum .
    seat cordoba 1.6 stealla 2000 model mavi.167000 de araba.
    TAVANDA VE RÜZGARLIKTA GÜNEŞ YANIĞI MEVCUT... GÜNEŞ YANIĞINDAN DOLAYI TAVAN PANORAMİK CAM GÖRÜNÜMLÜ KAPLAMA var
    DİJİTAL KLİMA VE YOL BİLGİSAYARI VAR
    ATİKER SIRALI SİSTEM TÜP MEVCUT( RUHSATA İŞLİ)
    3 YERİNDE LOKAL BOYA VAR.
    ve son olarak da arka bagaj kapagı orjınalı ıle degımıs degerlı yorumlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
  • 2 Senedir cordoba 1.4 TDI kullanıyorum arabamdan çok memnunum:yakıt konusunda mükemmel,performansı da üzmedi hiç..bu arabanın tek eksigi kime sorsanız gürültülü çalışıyo derler doğrudur katılıyorum ama mesela bi uzun yolda yada motor normal ısı değerine geldiği zaman hiç bi şekilde rahatsız etmiyo bilmenizde fayda var..artı model ve fiyat ve yakıt ve gösteriş bakımından bundan daha iyisi olduğunu düşünmüyorum..Cordobadan memnunum :))
  • Bende seat cordoba 1.4 tdi kullanıcısıyım bu araç gerçekten fiyat performans açısından başarılı bir araçtır. B sınıfı diğer araçlar mesela reno clio - hyundai accent - kia rio - gibi araçlara rakip bir arabadır şu kesinki bu araçlardan önde bir araçtır daha kaliteli bir araçtır.
    1.4 tdi 3 silindirli polo motoru kullanıyor 3 silindirli oluşu sizi aldatmasın fiat 1.3 multijetlerden daha seri bir arabadır performansı fiat 1.3 multijetlerden çok iyidir kalkışı uzayışı v.s ayrıca skoda fabia ile aynı plartformu taşıyorlar ama sanırım aks mesefaesi cordobanınki birazdaha büyük yani dıştan geniş.

Araç rolantide biraz gürültülü ama kalkıştan sonra ses normal dizel araçlarla aynı ama rolantide noramal dizel araçtan en fazla %20 fazladır...

Arka koltuk mesefesi birazcık dar öndeki koltuk çok geride değilse problem yok

Bagaj gayet geniş büyük herşeyi sokarsın içine gir yat

Yakıtı gerçekten çok iyi sakin kullanımda şehir içi çok kısa mesafelerde git gel 0,30 krş şehir dışı 0,18- 0,20 ortalama 0,25 krş yakıyor daha düzgün kullanımla dahada az yakar sanki ben sakin olamıyorum.

Araç çok sağlam bir araç birçok parçasının üstünde audi logosu bulunuyor bu paralara alınacak en iyi araçtır.
    Saygılar.

• 2000 model signo var araba 7 senedir bende daha masallah ses yok sanayiye senede 2 defa girer yazlik kislik bakima onun harici sapasaglam araba. Digital klima abs hidrolik ayarlanabilir dreksiyon elektirikli aynalar orjinal sis farlari elektirikli camlar kocaman devasa bagaj daha ne olsun 15 bine 18 19 bine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2005 var evet biraz dar ama perfonmans yönünden bence çok iyi bu motora karşılık.Su motoru sesi varmış arkadaş bilmiyor olabilir bu araçlarda 3 silindir var ses ondandır ve son teknoloji ile yapılmamışlar .
  • Seat Cordoba 1.4 LPGli 2004 model. ne dersiniz arkadaşlar. hiç kullanmadım bu araçları. üzer mi beni.
  • arkadaşlar bende 2004 model seat cordoba aldım 1.4 benzinli 100 bin km baktırdım motoru sağlam yürüründe herhangı bır sorun yok sadece kaportada 1 2yerde ezık var tavandada bırazcık güneş yanığı var
    full olanından sunroof hız sabıtleyıcı vs. ama ıyı mı yaptım kotumu halen daha düşünüyorum sizce ne dersiniz aracımı 25 bın tl ye aldım .
  • buna yorum lütfen 2600 lira kazası var,ön sağ çamurluk değişmiş.., ayrıca 2 küçük kazası kayıtta yok ama sahibi yapmış yakın zamanda,iki lokal boya da böyle oluşmuş,kaç paraya alınır ,aslında fluence me takas edicem ..üstüne para alıcam ,,,38bin tl fluencem ise üstüne ne almalıyım ki zarar etmeyeyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-klimali-lpgli-bakimli-masrafsiz-cordoba-259509901/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 6 Ocak 2016; 20:50:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.