Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracında double teyp olanlar kaç inç olduğunu ve double teyp alacam ama uyumlumu değilmi diye terddüd ediyorum uyumlu denilen teyplerde çok para onun için olmazsa olmaz dediğiniz şey var mı uyumlu olması için boyutundan başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigido-5860

Bilmiyorum buldunuz mu ama benimde kırılmıştı merttugoto diye bi site var ordan sipariş ettim geldi👍🏻

Peki aldığınız ayna elektronik katlanır olanlardan mı?

• diambar17 D kullanıcısına yanıt
    Ben o msjı kol dayama kapağı için yazmıştım kardeşim ama dikiz aynayıda araştırdım n11 de var link vereyim bi bak

urun.n11.com
    Oto OEM Yedek Parça Fiyatları & Markaları - n11.com
    https://urun.n11.com/dis-ayna/seat-exeo-2009-sonrasi-sag-dikiz-aynasi-elektisitm-P172234780
    inş yardımcı olabilmişimdir.

• yigido-5860 Y kullanıcısına yanıt
    hocam linkteki ürünü alabilirsin fiyat gayet uygun

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-audi-a4-android-multimedya-navigasyon-yeni-ozel-urun-fulll-500903888/detay/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracın reference ve style olmak üzere iki donanım seçeneği var sanırım fakat donanım paket listelerini göremedim. Nereden bulabilirim?

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Exeonun bütün dökümanlarını indirdim bulamadım. Ama dikkatimi çeken bir şey oldu. Güncel bakım kitapçığına göre triger kayışı 180000 kmde değiştiriliyormuş.

• 30 binde aldigimiz seat 100000 km ye geldi lpgli daha hic bizi uzmedi tik etmedi insallah boyle devam eder. ufak tefek skintisi var 1. si kapi gicirdiyor 2.si kolkac kirildi sindilik lastikle tutuldu dusunun.

lpgli arac hantal oyle cok yuksek hizlara cikamiyor ama cok da saglam gidiyor. bu fiyatta sedan arac yok cok memnunum cok. gecen auris kullanim dedim lanet ettim 2 gun boyunca

• ShuTTer S kullanıcısına yanıt
    Ben de bu günlerde 75000de aldığım exeoda 50000 kmyi devirdim. Çok şükür bir arızası olmadı. Dediğiniz gibi sattığımızda attan inip eşeğe binmeyeceğimiz bir araç için bir exeo parası daha koymak gerekiyor üstüne.

Hantallık var ama 1.6 atmosferik motora sahip D segmenti diğer araçlara göre hiç de kötü değil.

Benim kolçak da aldığımda kırıktı. Aliexpresten 50 60 tl gibi bir paraya almıştım. Linki burada

aliexpress.com
    US $9.96 20% OFF|Automobiles Car Vehicle Center Console Armrest Lip Cover Black Leather Arm Rest Cap for A4 B6 B7 2002 2007 Auto Accessories-in Armrests from Automobiles & Motorcycles on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://s.aliexpress.com/AfYryyUN?fromSns=Copy
    to Clipboard

• mrb arkadaslar. exeo kullanıcılarını görmek çok güzel:) bikaç yıl önce 2010 benzin/lpg li exeo kullandm iki yıl kadar.araç oldukça konforlu fakat hantaldı.onu sattıktan bi yıl kadar sonra 2.0 tdi bi exeo buldum km si oldukça yüksek ama performansı oldukça memnun edici. bikaç gün önce küçük bi kaza yaptım. sol önden çarpma. aeacın intercooler i patladı malesef.bi de sol ön far camı kırıldı hafif.simdi yedek parça bulmakta zorlanıyorum.serviste verilen fiyatlar biraz fazla geldiği için yan sanayi düşünüyorum.bilgisi olan arkadaslardan öneri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamden

mrb arkadaslar. exeo kullanıcılarını görmek çok güzel:) bikaç yıl önce 2010 benzin/lpg li exeo kullandm iki yıl kadar.araç oldukça konforlu fakat hantaldı.onu sattıktan bi yıl kadar sonra 2.0 tdi bi exeo buldum km si oldukça yüksek ama performansı oldukça memnun edici. bikaç gün önce küçük bi kaza yaptım. sol önden çarpma. aeacın intercooler i patladı malesef.bi de sol ön far camı kırıldı hafif.simdi yedek parça bulmakta zorlanıyorum.serviste verilen fiyatlar biraz fazla geldiği için yan sanayi düşünüyorum.bilgisi olan arkadaslardan öneri bekliyorum.
    Geçmiş olsun @kamden

Aradığın intercooler veya ileride başka parça olursa
    tr.realoem.me
    Loading...
    http://tr.realoem.me
    adresinden parçanın kodunu öğrenip internet sitelerinden aratabilirsin. Kendimde de 2010 model 1.6 LPG/benzinli style donanım paketli olanından var. 1 yıldır ağız tadıyla biniyorum. İhtiyacım olduğunda az önce verdiğim adresten parça kodunu öğrenip elektronik olanlarını aliexpress.com sitesinden, mekanik olanların bazılarını yetkili servisten ve özel yedek parça satıcılarından/internette yerel sitelerden temin ediyorum.

1.6 cc. ALZ motor kodlu benzinli exeoların hantal olduğu fikrine hiç katılmıyorum. Kendimin ve arkadaşımın exeosunun katalitik konvertör ve EGR/motor iç aksamı temizliğini yapınca turbo beslemeli TSI motor gibi atik ve gaz tepkileri hızlı hale geldi. Bu işlem için "Cataclean" marka olan ve İngiltere ve avrupada 15 yıldır kullanılıp Türkiye'ye henüz yeni gelen katalitik konvertör temizleyici kullandık. 1 bir şişe 500 mL hacimli olup benzin deposuna ekleniyor. Ürünühttps://www.catacleanturkiye.com/ sitesinden veya Carrefour mağazalarından bulabilirsiniz. Daha önce Alman malı Würth marka temizleyicilerden kullanıp hiç bir fayda görmemiştim. Şimdi exeoumun yeni halini başka arkadaşlara kullandırdığımda büyük şaşkınlık yaşayanlar oldu. Reklam yapmış gibi oldu, ancak ne yetkili servisler bu üründen haberdarlar ne de sanayideki usta ve malzeme satıcı esnaf. Ürünün bir şişesi 80 TL. Performans almak için 50.000 km.ye gelmiş bir araca ilk kullanımda 2 şişe yeterli oluyor. Sonra yılda bir yada iki düzenli kullanmak gerekli. Bu ürünü kullanmadan önce şehir içinde sol şeritte gitmeye korkardım, arkadan gelen araçlar sürekli selektör yapıp uyarırlardı, Tofaşlar bile beni geçerdi. Şimddid ise sol şeritte gayet huzurlu ve atik şekilde ani hızlanmalar ve ara hızlanmaları yapabiliyorum.

Exeo'su olan yakın bir arkadaşımın aracında ön cam yıkama su deposundan çıkan ince gırtlak fıskiye hortumu kaputun menteşesinin yanından geçerken ezilerek su kaçırmaya başlamıştı. Hortumun metresi özel parçacılarda ve yetkili serviste 20 TL.'den kataloğa göre 10 m. gideceğinden 200 TL. maliyet çıkıyordu. Aklımıza fıskiye hortumunun ezik yerini kesip şeffaf lastik hortum/serum eklemek geldi. Hortum ağız çapıyla fıskiye hortumu çapı aynı olunca çakmakla şeffaf hortumun ağız kısmını yumuşatıp fıskiye hortumuna geçirdik. Ardından su kaçırmaması için de iki bileşenli 404 çelik yapıştırıcı (bir tüp reçine bir tüp katalizör) ile yapıştırıp 48 saat bekletince şimdi taş gibi oldu ve 1 damla su kaçırmıyor. Ayrıca ek yaptığımız şeffaf hortumun içinden geçen mavi renkli antifirizli cam suyu renkli bir görüntü oluşturuyor.

• merhaba exeo kullanıcıları. aracını chevrolet aveo ile değişmek isteyen olursa haber bekliyorum
  • Herkese merhaba. Bende bu araçtan almayı düşünüyorum nasip olursa. Forumu baştan sona okumaya çalıştıştım ama yorumlar bayağı eski yani üzerinden yıl geçmiş neredeyse.

Size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Bu gün itibariyle bu araç alınır mı. Alınırsa hangi fiyat aralığında olmalıdır. Üstelik alırken rutin kontroller dışında dikkat etmem gereken bir husus var mı ?

Şimdiden teşekür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayvargel -- 26 Şubat 2019; 9:32:28 >
  • Merhaba. Ben 2 yılı aşkın kullanıyorum. Yol tutuşundan dolayı bırakamıyorum. Bu güne kadar en uzun süre bindiğim arabayı 14 ay kullanmıştım. Ama exeoda takıldım kaldım. 27 aydır kullanıyorum ve satmayı düşünmüyorum. Tabi sizin de beklentilerinize bağlı bir durum.

Aracın kronik bir sorunu yok. Dolayısıyla özellikle incelememiz gereken bir yer olduğunu düşünmüyorum.
    Şimdiden hayırlı olsun.

• Pardon bir düzeltme yapayım.
    Farkettiğim tek kronik sorun arka amblemdeki x harfinin düşmesi:)
    2. El ilanları takip ediyorum. O harfin eksikliği 4 5 araçta dikkatimi çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: diambar17

Merhaba. Ben 2 yılı aşkın kullanıyorum. Yol tutuşundan dolayı bırakamıyorum. Bu güne kadar en uzun süre bindiğim arabayı 14 ay kullanmıştım. Ama exeoda takıldım kaldım. 27 aydır kullanıyorum ve satmayı düşünmüyorum. Tabi sizin de beklentilerinize bağlı bir durum.

Aracın kronik bir sorunu yok. Dolayısıyla özellikle incelememiz gereken bir yer olduğunu düşünmüyorum.
    Şimdiden hayırlı olsun.
    yol tutusun sebebi ayni on duzen gibi arka duzen olmasi. ben salincak kollu arka duzen hayatimda ilk defa exeo da gordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayvargel B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. ben 2010 da ilk alanlardan biriyim. 5 sene binip satmaya kiyamayip babama verdim o biniyor simdi. km 100 ben yaptim 25 dw babam yapti sanirim. ilk depo benzinden sonra landi renzo lpg takmistim sifir araca ve ne lpg ne mekanik ne elektrik elektronik en ufak bi sorun yasamadik allaha sukur. sadece on cam kaput arasindaki su giderleri tikandigi icin arac tabanina su almisti 5. yasinda ama hic bi probleme sebep olmadi allaha sukur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 27 Şubat 2019; 9:11:6 >
  • Verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize teşekkür ederim ama fiyat konusuna hiç deginmemissiniz. Hangi km aralığında boyasız hatasız bir araç ne kadar eder sizce style paketi. Mesela
    www.sahibinden.com
    Seat Exeo Used Cars and Prices of New Automobiles for Sale are on sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-seat-temiz-exeo-665100132/detail
    bu araç alinir mi alinirsa kac para eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayvargel -- 27 Şubat 2019; 18:42:2 >

• bayvargel B kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta totalde satılık 20-25 araba var. Piyasa belirlemede ilandaki araçlar dışında referans alacağım başka bir yer yok. Diğer ilanlarla karşılaştırıp değerini siz biçin derim.

Aracın asıl olması gereken değeri nedir diye sorarsanız bence 65 70 bin lira olmalı. Çünkü şu anda exeodan daha iyi bir arabaya bineyim derseniz 70 bin liranın üzerine çıkmanız lazım kanaatimce.

• diambar17 D kullanıcısına yanıt
    Bence 100.000 TL den aşağıya muadil araç yok.
  • olorin_ kullanıcısına yanıt
    sizin eski nick olorinthewhite miydi :)

olorin tanidik geldi bi sanki

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.