Şimdi Ara

Seat full led far bir gariplik var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanirim leondaki ledler tipki yeni 308 deki gibi sabit yaniyor. Yani yolun ve trafigin durumuna gore konum almiyor. Zaten kamera gibi birseyin olmadigini soyluyorsunuz..

O zaman far icindeki elektronik kontrol mekanizmasinda sorun olabilecegi akla geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Nedendir anlamıyorum.Ben Frli modelini yakından bayiide incelemiş ve beğenmiştim ama kullanların çoğunda memnuniyetsizlik var.

Bir kadının cazibesine katılıp sonradan hüsrana uğramak gibi bişi olmalı

Ne yönden bir memnuniyetsizlik? Kullanıcıların sıkıntıları neler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızda adaptif led sistemi bulunmuyor,sorun ledlerin kendisindedir ancak servis çözer.
    Şöyle bir gerçekte varki leon daki ledlerden memnun olan duymadım aydınlatmanın yetersiz olduğu söyleniyor,ucuz etin yahnisi işte demekki bu kadar oluyor.

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, gayet yeterli.
    Sadece default ayarı biraz fazla yere bakıyor, yani yakını gösteriyor.
    Bu sorunuda kendim çözdüm, tornavidayla ayar vidasini 1 tur sıkınca normale döndü.
    Iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Nedendir anlamıyorum.Ben Frli modelini yakından bayiide incelemiş ve beğenmiştim ama kullanların çoğunda memnuniyetsizlik var.

Bir kadının cazibesine katılıp sonradan hüsrana uğramak gibi bişi olmalı

Ne yönden bir memnuniyetsizlik? Kullanıcıların sıkıntıları neler?

Kullanan arkadaşların söyedikler, Farlar buğulanma yapıyor,Trim ve benzeri ses geldiği vede yol bilgisayarının depo yeni dolduğun göstermemesi vs.

Daha fazla şikayeti vede memnuniyeti olanları bu forumda aşağıda ki linktne izleyebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_63160758/mpage_151/key_seat+leon/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 3 Eylül 2014; 18:18:33 >

• zarinca Z kullanıcısına yanıt
    O konuyu takipteyim. Ben FR'a özgü sıkıntılar olduğunu sandım. Motor vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Aracınızda adaptif led sistemi bulunmuyor,sorun ledlerin kendisindedir ancak servis çözer.
    Şöyle bir gerçekte varki leon daki ledlerden memnun olan duymadım aydınlatmanın yetersiz olduğu söyleniyor,ucuz etin yahnisi işte demekki bu kadar oluyor.

x-trail deki ledler hakkında bir biligniz varmı ? Dıştan bakınca xenon gibi duruyor ama led...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Aracınızda adaptif led sistemi bulunmuyor,sorun ledlerin kendisindedir ancak servis çözer.

x-trail deki ledler hakkında bir biligniz varmı ? Dıştan bakınca xenon gibi duruyor ama led...

Hiç görmedim desem

• araba tümseklerden sekince selektör yakmış gibi oluyordur.

Gerçek cevabı bilmiyorum.
  • Şimdi alınabilirler içinde en güzel farlar afl mi?

Viraj aydınlatması var, uzun far asistanı var ve uzunlarıda xenon. Sorun yaşayanda duymadım.

• Bence farlar gayet iyi aydınlatıyor bu buğulanma olayı range roverda vw da bir çok markada var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar Bot kullanıcısına yanıt
    Leonlar içinde alınabilecek bana göre tek modek Fr

Artı donanımları var.Farklı sürüş modları .Sport modounda kırmızı aydınlatma gibi ekstra bazı özellikler var.

Diğer Leonlarda ki genel sıkıntılar dışında yakıt tüketimi biraz yüksek zaten sport bir otomobil olduğu için buda doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 3 Eylül 2014; 18:22:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.