Şimdi Ara

Seat İbiza 1.4 Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ulas1907

quote:

Orijinalden alıntı: xkingx42

Çok cimri ve parasını hak eden bir arabadır , en boşundaki özelliklerden bazıları bile 70binlik araçlarda yok. Bende var 85 hp ibiza , tam full depo ile sehir içi aşırı dikkatli kullanımla 1030 kmde ışık yakıyor galiba 1110 kmde felan depoyu bitirir. Tam ayağımı yerden en ucuza en maliyetsiz sıfır olarak nasıl keserim arabasıdır. Detaylar için seatclubturkey sitesini araştır

bana sattıkları ibiza çakma heralde. Sahte satmışlar bana sıfır olarak. ben maksimum bir depo ile 700 km yapabildim. Valla helal olsun.

konu sahibi arkadaş için;
    2013 model sıfır olarak aldım.Seat ibiza referance. aşağıdaki linkteki konu da tüm detayları aktardım.istersen oradan tüm incelemelerimi okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_96083896/f_//tm.htm

Hocam sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım da var çok yakıyor diye şikayetçi. Bu araca rahat rahat binebilmek için LPG şart sanırım..
  • Yaklaşık 5 ay önce sıfır olarak aldığım ibizamdan yakıtı dışında herşeyinden memnunum. Ortalama 7 lt ye kadar düşürebildim yakıtını, şehir içinde daha aşağı düşürebilene helal olsun derim. Araç parasını sonuna kadar hak eden son derece kaliteli konforlu ve bir o kadar da güzel yol tutuşuna sahip bir araçtır. Almanızı tavsiye ederim. (tabi daha almadıysanız.)
  • Ben de Ibiza ST 1.4 var benzinli.15 km/s hızla şehir içi 9.5 lt 20 km/ s hızla 8.5 lt 25 km/s hızla 7.5 lt yakıyor. Araç 3000 kmde.yalniz kış olduğu için yakıtta 0.5 lt artış var.arac güzel öneririm. 0 Km olarak 40000 tl ye kadar en iyi seçim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.