Şimdi Ara

seat ibiza alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2014-fiyat-listesi.aspx#yeniibiza

fiyatı çok uygun duruyor 33.700 diyor
    satmak istesek satamaz mıyız

• Style oldukça doludur, sıfır alırsın bir de takarsın lpg yi, ömürlük olur.Eğer temiz bakar ve bakımlarını aksatmazsan satılır tabi ki neden satılmasın....
  • reference olanın konsol 2 renk kullanılmış siyah ve çiğ gri aynı eski hyundai ler gibi style olanında tek renk siyaha siyah fakat ıvır zıvır donanımlarla fiyat şişirmişler daha led stopları 16" alaşım jantı taban aydınlatmasını falan saymadım onlarıda ekle ettimi sana 40bintl ye ibiza.
  • Ben 2. Ele yönelmenizi tavsiye ederim zamanında 2011 cruze satılıyordu o fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 6 Ağustos 2014; 19:54:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun test surusundeydim 1.4 reference ibizanin.. selefinin sedanini kullanan biri olarak yadirgamadim hic..

Motor konusu;
    2000devir altina dusulmedikce alt devirleri guzel hizlanirken, 5900-6000 devir gibi kesiciye giriyor..5.viteste 3000devirde 110 yapiyor..rolantide calistigi hissedilmiyor iceriden.. 2.viteste kasis gecislerinde toparlamasi guzel rolantiden itibaren; bazi markalarda oldugu gibi hoplayip ziplamiyor..sesi de devirlenirken guzel, acik hava filtresiyle yırtar.. lpg uyumu da cabasi..

Kullanim;
    Aynalar guzel bir arka gorus sagliyor, kaput da umdugumun aksine surus esnasinda gorulebiliyor.
    Direksiyon sertligi olmasi gerektigi gibi, tereyağı hissi yok; itaatkar..
    Vites gecisleri kemikliyle yumusak arasi; ne takir tukur edecek kadar sert, ne de langir lungur edecek kadar laçka..
    Fren dozajlamasi da fena degil, daha 100km yol gitmemis ve arkalarin kampana olmasina ragmen.test surusunde cevre yolunda trafik aniden durdu, abs ye iş dusurmeden, kendi aracimdan da aşina olmam hasebiyle durabildik..dunlop lastik vardi..
    Pedallar rahat..
    Direksiyon derinlik ve yukseklik ayarli; bu bazi markalara ders olmali..
    Koltuklarda naylon olmasina rağmen saga sola kaymadim pek, yan destekler iyi..
    Suspansiyonlar tatli sert; arkalar torsiyon olmasi nedeniyle kisa darbelerde biraz silkeliyor ama yol tutus anlaminda zaafiyetini goremedim..

Kalite, donanim;
    Reference'de arka camlar manuel (buna ragmen önler cift kademe-tek dokunusla acilip kapatilabiliyor), arka tavan tutamaklari yok, yol bilgisayari galiba yoktu, esp vardi..
    On konsol yumusak, diger kisimlar sert ama dolu plastik, lehen izlenimi birakmiyor..birlesim noktalarinda çapak falan caprmadi gozume..
    Serit degistirme sinyali mevcuttu, sıkça kullaniyorum otoyolda ben.
    Manuel klimasi cabuk sogutuyor ve test suresince açıktı..
    Anahtar sustali, yedegi sabitti..

Genel itibatiyle hosuma gitti, ön kisim fiestadaki gibi klostrofobik değil, arka da selefine gore iyilestirilmis.acik renk kapi panelleri de buna katki sagliyor..suspansiyonlar selefine gore bariz rahat..
    Arkadasa style versiyon bakmak icin gitmistik.. arka camlar(tek dokunuş), arka diskler, yol bilgisayari, dijital klima ve alasim jant v.s. artilar, cok da fark odemeden alinabiliyor style ile..

• bence fiyatına göre en ucuz en kalteli araba,bu fiyata dacia da araba yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Bugun test surusundeydim 1.4 reference ibizanin.. selefinin sedanini kullanan biri olarak yadirgamadim hic..

Motor konusu;
    2000devir altina dusulmedikce alt devirleri guzel hizlanirken, 5900-6000 devir gibi kesiciye giriyor..5.viteste 3000devirde 110 yapiyor..rolantide calistigi hissedilmiyor iceriden.. 2.viteste kasis gecislerinde toparlamasi guzel rolantiden itibaren; bazi markalarda oldugu gibi hoplayip ziplamiyor..sesi de devirlenirken guzel, acik hava filtresiyle yırtar.. lpg uyumu da cabasi..

Kullanim;
    Aynalar guzel bir arka gorus sagliyor, kaput da umdugumun aksine surus esnasinda gorulebiliyor.
    Direksiyon sertligi olmasi gerektigi gibi, tereyağı hissi yok; itaatkar..
    Vites gecisleri kemikliyle yumusak arasi; ne takir tukur edecek kadar sert, ne de langir lungur edecek kadar laçka..
    Fren dozajlamasi da fena degil, daha 100km yol gitmemis ve arkalarin kampana olmasina ragmen.test surusunde cevre yolunda trafik aniden durdu, abs ye iş dusurmeden, kendi aracimdan da aşina olmam hasebiyle durabildik..dunlop lastik vardi..
    Pedallar rahat..
    Direksiyon derinlik ve yukseklik ayarli; bu bazi markalara ders olmali..
    Koltuklarda naylon olmasina rağmen saga sola kaymadim pek, yan destekler iyi..
    Suspansiyonlar tatli sert; arkalar torsiyon olmasi nedeniyle kisa darbelerde biraz silkeliyor ama yol tutus anlaminda zaafiyetini goremedim..

Kalite, donanim;
    Reference'de arka camlar manuel (buna ragmen önler cift kademe-tek dokunusla acilip kapatilabiliyor), arka tavan tutamaklari yok, yol bilgisayari galiba yoktu, esp vardi..
    On konsol yumusak, diger kisimlar sert ama dolu plastik, lehen izlenimi birakmiyor..birlesim noktalarinda çapak falan caprmadi gozume..
    Serit degistirme sinyali mevcuttu, sıkça kullaniyorum otoyolda ben.
    Manuel klimasi cabuk sogutuyor ve test suresince açıktı..
    Anahtar sustali, yedegi sabitti..

Genel itibatiyle hosuma gitti, ön kisim fiestadaki gibi klostrofobik değil, arka da selefine gore iyilestirilmis.acik renk kapi panelleri de buna katki sagliyor..suspansiyonlar selefine gore bariz rahat..
    Arkadasa style versiyon bakmak icin gitmistik.. arka camlar(tek dokunuş), arka diskler, yol bilgisayari, dijital klima ve alasim jant v.s. artilar, cok da fark odemeden alinabiliyor style ile..

tam 5.viteste 2000dd hızı nedir bu aracın diye düşünürken sizin cevabınız üzerine iyi geldi. demekki 130km için 5.viteste 4000 devir çevirmek gerekiyor uzun yolda klima açık 120-130 giderken 5.5-6lt yi rahat yakar bu araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.2tsi jetta alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Leon TDI alınır mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ucuza 0 almanin tek yolu ibiza.
    0 olsun garantili olsun abs klima olsun yeter deniyorsa reference ekipmanli olsun deniyorsa style.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.