Şimdi Ara

Seat İbiza Bocanegra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
14.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

hayırlı olsun
    keşke 5-10 daha koyup scirocco alsaydınız demek geliyor içimden maalesef

scirocco dan ii kaçar bu

5 -10 cebinde kalır adamın
  • 5 - 10 koymaya başladınmı sonunu getiremezsin,dört dörtlük bir araç almışsınız,kazasız belasız uzun yıllar zevkle kullanın,bazı arkadaşlar onu almasaydın bunu alsaydın şeklinde konuşmuş,Allah'tan herkezin değişik zevki varda tekdüzelikten kurtuluyor insanlık,lütfen kişilerin kararına saygı gösterelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

iyi günlerde kullanın,
    eski aracınız kadar pekala konforlu olmasa da motorun ve dsg şanzumanın performansından memnun kalacaksınız
    (bardağa dolu tarafından bakmak lazım)

Öncelikle teşekkür ederim.Yaşım gereği daha spor bir aracın uygun olacağını düşündüm.Öte yandan,mercedes aracı babam kendisi için almıştı,şirket aracını kullanmak durumunda olduğu için kenarda yatıyordu araç.Ehliyeti almamla beraber ben kullanmaya başladım.Genç olmam sebebiyle tahmin edersiniz yerinde duramıyor insan,sürekli gezme halinde aşırı yakıt tüketimi oluşuyor.Diyeceksiniz yeni araçla gezmeyecekmisin,evet gezeceğim fakat vergisi düşük olacak.Vergiye para bağlamaktansa hem yaşıma uygun,hemde vergiyi benzin olarak çevireceğim.Bakım masraflarıda azımsanacak gibi değil.Km bakımları yüksek miktarlarda.Aracın premium olması sebebiyle ufacık çiziklerde bile insanın içi gidiyor.Her taraf bu araçtan dolmaya başladı,değeri düşmeden elden çıkarmak mantıklı olur diye düşündük.

İyi Akşamlar...Saygılar,Sevgiler...

• quote:

hayırlı olsun

Öneriniz için teşekkürler...Bir arkadaşım 1ay önce aldı belirttiğiniz aracı,gel aracı bir dene dedi sağolsun.Bena taşehirde oturuyorum ve yollarımız parke taş.Aracı Fenerbahçeden kullanmaya başladım herşey yolunda idi fakat ataşehirin parke yollarına girdikten 2-3 dakika sonra,çoğunuzun bildiği kuş cıvıldaması gibi sesler gelmeye başladı.(aracın dsg şanzımanını inceleyenler bu konuya vakıflardır)Buda beni araçtan soğuttu.Çocuk araçla ataşehire geleceğine pişman oldu,şuanda düz asfaltta bile bu ses mevcut.Yapacak birşey olmadığını belirtiyor servis..Ayrıca 10.000 lirada az değil.Fikrinize saygı duyarım.En iyilerine sahip olmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcprofferhat

quote:

hayırlı olsun

Öneriniz için teşekkürler...Bir arkadaşım 1ay önce aldı belirttiğiniz aracı,gel aracı bir dene dedi sağolsun.Bena taşehirde oturuyorum ve yollarımız parke taş.Aracı Fenerbahçeden kullanmaya başladım herşey yolunda idi fakat ataşehirin parke yollarına girdikten 2-3 dakika sonra,çoğunuzun bildiği kuş cıvıldaması gibi sesler gelmeye başladı.(aracın dsg şanzımanını inceleyenler bu konuya vakıflardır)Buda beni araçtan soğuttu.Çocuk araçla ataşehire geleceğine pişman oldu,şuanda düz asfaltta bile bu ses mevcut.Yapacak birşey olmadığını belirtiyor servis..Ayrıca 10.000 lirada az değil.Fikrinize saygı duyarım.En iyilerine sahip olmanız dileğiyle.

yanlız aldığınız araçtada aynı dsg var

• Seat'taki dsg bu sorunu aşmış durumda.Bizzat kullandım ve denedim.Aracın sahibindende gerekli bilgileri aldım.Sciroccodaki 7ileri dsg ses problemi seatta yok.
  • seatın çözüm üretecek bir konumu olduğunu zannetmiyorum. vw teknolojisi bu her araçta sorun yoktur zaten sizin test ettiğiniz araçta yoktur
  • Şuanda satın aldığımız araçlada test yaptım.sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcprofferhat

quote:

hayırlı olsun

Hocam ben scirocco'nun tipini yere oturuşunu seviyorum ama sizinle aynı şansa vakıf olup test etme imkanım bile olmadı dolayısıyla dezavantajını görme imkanımda olmadı. (Muhtemelen malum Türkiye bozuk yol anlayışı ve düşük kalite asfalt yüzünden Scirocco demekki bizim yollara uymuyor olabilir)

Yanlış anlamayın aracınız 10 numara tip olarakta hiçbir eksiği yok. Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.

• Arkadaşlar iyi günler...
    Aracı teslim alamadım,trafik büroda oluşan aksilikler yüzünden ruhsat tamamlanamadı.İmza sırası bekliyor(muş)...Yarın bir ümit bekleyeceğim...Araca kavuştuğumda bu konu altında izlenimlerimi sunacağım.

İyi Akşamlar
  • DSG konusuna şaşırdım
  • Aracı teslim aldım.Hiç bir problem yok.Dershane sebebiyle ayrıntılı bir inceleme yapamadım fakat aracın motor sesi ve hızlanması mükemmel.Derslerden fırsat bulupta inceleme yapabilirsem paylaşacağım.İyi geceler.
  • hayırlı olsun
  • bence son derece doğru bir tercih bu donanımda scirocco en az 70 75 patlardı. aracınız hayırlı olsun tadını çıkarın.
  • boşline araca okadar para vericegine scirocco alıp

45 milyara kaçan karizma genç işi 1.4 oldugundan vergisi az guzel bi araba almssnız..
    benm butcem o civarlarda olsa alacagım araba leon ve ibizanın bu modelidir..

gule gule kullanın...

bu arada bende atasehirdeym batı atasehire dogru giderken atasehir residance ın onunde arabamın suspansiyonu patladı.. hızlı gidiodum..

bole bi yerde bu yollar tam rezillik
  • Çok geçmiş olsun.Evet batı ataşehirde genel bir alt yapı sorunu var hele yağmurun adını duyduğu an heryer göle dönüşüyor
    Aracı denedim,her yönüyle denemelerde bulundum,max 231 km hıza çıktım 4-5 saniyeliğine.Süratin iyi birşey olduğundan değil,sadece max hız yazandan daha fazla onu söylemek istedim.Araç dışardan çok ses almıyor.Mercedes c200den sonra konfor olarak azda olsa bir boşluk oluşuyor insanda fakat,o sound aktor teknolojisinin verdiği motor sesi ve aracın performansı bunu absorbe ediyor.Performans olarak c200 yanından geçemez(c200le 25.000 km yaptım çoğu şehir dışı)dsg şanzıman bir harika,yakıt tüketimi çok güzel miktarda depsu 165tl ye doluyor.Beni 2hafta idare edicek gibi gözüküyor okul döneminde.Mp3 çaları,usb,aux girişleri herşeyi tam anlamıyla çalışıyor.Fakat bluetoothu nasıl açacağımı bulamadım,kullanma kılavuzunda bununla ilgili bir ibarede yok.süspansiyonlar biraz sert spor araç oluşundan aşırı olmasada titreşimleri kabine iletiyor.Yazacak negatif birşey bulamadım.Sizlerin soruları varsa keyifle cevaplandırabilirim.

• Güzel alet güle güle kullanın.
  • Tecrübeleri resimlerle de desteklemeniz mümkün müdür acaba eğer sorun olmazsa...
    İyi forumlar.
  • Fotoğraf konusunda yorum yapmıştım.Birdaha tekrarliyim,foruma aracının resmini koyanların aracının başına birşeyler geliyor sürekli,bende koymadım bu yüzden.
  • Ha öyle mi yorumunuzu okumadan yazdım ben pardon.
    Kusura bakmayın özür diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.