Şimdi Ara

Seat ibiza sari direksiyon isigi yandi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

aracı yolda ısıtın,dururken araç ısıtılmaz.

Calistirir calistirmaz yola mi cikalim yani?

Çalıştırın,hava soğuksa 1 dk civarı rölantide bekleyin,dizelde 2 dk civarı daha iyi olur kendine gelir.benzinli ona oranla daha çabuk toparlıyor.sonra motor sıcaklığı 60-70 civarına gelene kadar düşük devir düşük hızda seyredin.Hava soğuk değilse 10 saniye kadar bekleyip çıkabilirsiniz yola zaten.Atmosferik dizel ya da benzinliyse sıcakken sadece 5 saniye yağlamayı bekleyip yola çıkabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çalıştırın,hava soğuksa 1 dk civarı rölantide bekleyin,dizelde 2 dk civarı daha iyi olur kendine gelir.benzinli ona oranla daha çabuk toparlıyor.sonra motor sıcaklığı 60-70 civarına gelene kadar düşük devir düşük hızda seyredin.Hava soğuk değilse 10 saniye kadar bekleyip çıkabilirsiniz yola zaten.Atmosferik dizel ya da benzinliyse sıcakken sadece 5 saniye yağlamayı bekleyip yola çıkabilirsiniz.

Cok tesekkur ederiz hocam bilgiler icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok tesekkur ederiz hocam bilgiler icin.

Estağfurullah,yeter ki bilgiyi yayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Şöyle anlatayım özetle. Çalıştırıyoruz aracı rölantideyken stop ediyor genelde gaz vermek gerekiyor. Her zaman yapmıyor ama yüzde 50 diyelim oran. Lpgye tam geçtiği anda yoldaysak ya stop ediyor ya sallıyor arabayı. Onun dışında araba gayet yeterli. Çok masraf edecek durum da yok şuan değiştirmeyi düşünüyoruz zaten yazın. Araba sürmekten soğuttu beni

bu kadar soğuyacak birşeyi yok, lpg ciyle de uğraşmak istemiyorum diyorsan kendin de yapabilirsin

internetten mevcut lpg kitinin kablosunu al, 50 lira civarı birşey, gir ayarlarına, lpg ye geçiş ısısını biraz yükselt, devrini de aynı şekilde yükselt, bu şekilde hiçbir problem kalmaz, ha hala devam ederse ayarlarını paylaş burada ya da lpg forumu var daha detaylı, çözümü bulunur

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Uğrayıp ayar yaptırmıştık, ısı da değişmişti diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Uğrayıp ayar yaptırmıştık, ısı da değişmişti diye hatırlıyorum.

ben de en son ayar yaptırdığımda aracın bozulmadık yeri kalmamıştı, kendim kablo alıp düzelttikten sonra aracı tekrar lpg de kullanabilmiştim, bu yüzden her lpgciye pek güvenmiyorum bilgis sahibi olmadıklarını da gördüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.