Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
18
Favori
45.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anahtar kabi almistim bugun geldi gayet guzel oldu:)
    ##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle hepinize arabalarınızla kazasız ve huzurlu yolculuklar dilerim.

Forumda yeni olmama rağmen başlıkları sık sık girip okurum ilgimi çeken alanlarda. Benim sizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım olan bir konu var. Şöyle ki,

İkinci el Seat İbiza almayı düşünüyorum. Halihazırda 2009 model 1.2 tüplüsünü kullanıyor. Ben de bir kaç kere kullandım ve genel olarak ibizayı biliyor olmakla birlikte evin ihtiyaçlarından dolayı araba seçimi yapmakta zorlanıyordum. Zira ikinci el araba fiyatları almış başını gidiyor. Ne var ki Seat İbiza arada alınabilecek en güzel ve donanımlı araç en azından kendi sınıfında. Bu kadar girizgahtan sonra forum ve ibiza kullanıcı arkadaşlara sorum şudur.

Seat İbiza 1.4 85 hp style + teknik paket + Park Sensörü + Atiker simit tüplü - 2014 model ve 9000 km'de 37.000 liraya bırakabileceğini söyledi. Linkini de aşağıda paylaşıyorum ilanının.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-tr-de-2-adet-led-paket-ibiza-lpg-2014-201499099/detay

Diğeri ise Seat İbiza 1.2 Tsi + YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ + ESP + TCS + LASTİK BASINÇ SENSÖRÜ + PARK SENSÖRÜ - 2013 model ve 15000 km'de 41.900 istiyorlar. İndirimle 41.000'e bağlanabilir diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-otomatik-vites-7-ileri-dsg-sadece-15.000-km.de-esp-li-boyasiz-196944968/detay

Diğer tüm yan masrafları sigorta, kasko, boya koruma, vs. gibi şeylerle birlikte düşünüldüğünde sizce hangisine yönelmeliyim? Çok kararsızım ve evde hastamızda olduğundan bu işi kısa bir süre içerisinde halletmem gerekiyor. Zaten limitim de 40000'dı aslında 30000 bireysel kredi çekip 10.000'de kenara biriktirdiğimi koyacaktım.

Siz ne dersiniz? Aylık yakıt + 1300 tl kredi ödemesi birliket düşünüldüğünde en çok tüplü atmosferik motordan mı yoksa dsg'li tsi'dan mı verim alabilirim.

Ayrıca DSG olması da avantaj gibi duruyor çünkü ailenin diğer fertleri de rahat binebilir diye düşünüyorum ama diğer arabada tüpünü taktırmış, 2015 vergisini yatırmış, full+full ve 2014 model 9 binde bir araba. Bu hantallık hususunda 85 hp için 5. viteste 120 sonrası 6 vites istiyormuş gibi bağırıyor ve bir süre sonra rahatsız edici diyorlar. Ayrıca yine sollama yaparken hızlanma konusunda geç tepki verdiği için dikkatli olunmalı gibi uyarılar vardı seat kullanıcılarından.

Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppolid -- 19 Şubat 2015; 12:03:10 >

• Arkadaşlar konuyu güncelleyelim ilk sayfada liste var liste harici araç alan arkadaşlar varsa bildirsin listeyi güncelleyelim
  • Hocam bunlarin biri manuel digeri otomatik nasil yorum yapicaz ki ikiside cok farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaşlar konuyu güncelleyelim ilk sayfada liste var liste harici araç alan arkadaşlar varsa bildirsin listeyi güncelleyelim

Merhaba. Benim aracimi da ekleyebilirsin: 1.2 TSI DSG Style 2014 Model Beyaz
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza_59

quote:

Arkadaşlar konuyu güncelleyelim ilk sayfada liste var liste harici araç alan arkadaşlar varsa bildirsin listeyi güncelleyelim

Merhaba. Benim aracimi da ekleyebilirsin: 1.2 TSI DSG Style 2014 Model Beyaz
    Tesekkurler.

Hemen ekliyorum

• @drhw
    @zip_16
    @omkkio
    @murrix
    @uguroz89
    @hg34
    @trocero
    @kongor
    @bobbege
    @brightvisit
    @dark_saul
    @krmhll48
    @hunky

Arkadaşlar araçlarınız duruyormu yaşadığınız sorun oldumu ?
  • quote:

@drhw
    @zip_16
    @omkkio
    @murrix
    @uguroz89
    @hg34
    @trocero
    @kongor
    @bobbege
    @brightvisit
    @dark_saul
    @krmhll48
    @hunky

Arkadaşlar araçlarınız duruyormu yaşadığınız sorun oldumu ?

2013 Model Kirmizi 18.500 Km de Esp Paketli benide listeye ekleyebilirsiniz

Bu arada 30bin yada 2. Yil bakimi yaptiran var mi? Esenyurt ve Maslak Dogus oto 700 TL gibi rakamlar telafuz ettiler.

• Hocam yagini kendin al bence dogus esenyurt kabul ediyor
    Ekstra olarak benzin filtresi ve buji degisecek neden bu kadar yuksek ki ?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    araç duruyor 21584 km de son 500 km dir ortalama 8.3 litre yakmışım. Hep kısa mesafe. Aracı karda kullanmak muhteşem ultragrip 9+xds ile. Şimdiye kadar çok şükür bir iki trim sesi dışında çok memnunum araçtan. Geçen ablamın aracı olan tsi+dsg golf 7 140 hp highline kullandım yaklaşım 250 km kadar inanın ki 100 km kadar nerdeyse eş performans gibi geliyor bide golfün vites oranları çok uzun bizim 60 la 7 de giderken o anca 90 da 7 e takıyor. Golfün bana göre artıları iç mekan,yalıtım ve biraz da süspansiyon konforu gibi hissettirdi. Şuan aracı değişecek maddi durumum var golf 1.2 conf. düşünüyordum vazgeçtim. Boş vaktim olsa aracın tabanını bitüself ile kaplayacam seat forumlarda yapıp çok memnun olanlar var
  • listeye eklendiniz hocam
  • quote:

listeye eklendiniz hocam

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

araç duruyor 21584 km de son 500 km dir ortalama 8.3 litre yakmışım. Hep kısa mesafe. Aracı karda kullanmak muhteşem ultragrip 9+xds ile. Şimdiye kadar çok şükür bir iki trim sesi dışında çok memnunum araçtan. Geçen ablamın aracı olan tsi+dsg golf 7 140 hp highline kullandım yaklaşım 250 km kadar inanın ki 100 km kadar nerdeyse eş performans gibi geliyor bide golfün vites oranları çok uzun bizim 60 la 7 de giderken o anca 90 da 7 e takıyor. Golfün bana göre artıları iç mekan,yalıtım ve biraz da süspansiyon konforu gibi hissettirdi. Şuan aracı değişecek maddi durumum var golf 1.2 conf. düşünüyordum vazgeçtim. Boş vaktim olsa aracın tabanını bitüself ile kaplayacam seat forumlarda yapıp çok memnun olanlar var

Hocam allah kaza bela vermesin
    1.4 TSU 140 beygir golf bambaşka bir araba ibiza ile mukayese edebilecek inanın bir yanı yok

1.2 TSI golf almayın alırsanız 1.4 TSI alın sebebi 1.2 TSI araçlarda Torsiyon çubuk var 1.4 TSI olanlarda bağımsız süspansiyon

Son olarak aracın neresinden trim sesi duydunuz ?

• Herkese selamlar,

Ben de uzun süren araştırmalarım sonucunda 2015 Ibiza 1.2 TSI DSG almaya karar verdim, bu haftasonu işlemleri başlatacağım inşallah.

Erya'dan aldığım fiyat 45.300 TL (park sensörü hediyeli). ben bu fiyatın içine birde kolçak sıkıştırmak istiyorum, hatta mümkünse fiyatı 45.000'e yuvarlamayı da.

Aranızda benimle aynı durumda olan, veya daha uygun fiyat alabilen var mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum,

Teşekkürler,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkances

Herkese selamlar,

Ben de uzun süren araştırmalarım sonucunda 2015 Ibiza 1.2 TSI DSG almaya karar verdim, bu haftasonu işlemleri başlatacağım inşallah.

Erya'dan aldığım fiyat 45.300 TL (park sensörü hediyeli). ben bu fiyatın içine birde kolçak sıkıştırmak istiyorum, hatta mümkünse fiyatı 45.000'e yuvarlamayı da.

Aranızda benimle aynı durumda olan, veya daha uygun fiyat alabilen var mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum,

Teşekkürler,

Orjinal kol alirsaniz fiyati 45.000 olursa mantikli olur ama sanmiyorum zor biraz

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam hepimize kaza bela gelmez inşallah..trim sesi bagaj ve sağ ön kapı tarafından oda bazen geliyor..kıyaslanacak taraf yok demişssinizde golf oyuncağı fazla biraz şekli şemali düzgün bi araç ama ibiza da kaba haliyle vw grup araç duygusunu gayet tatminkar yansıtıyor.. aslında unutmuşum en büyük kusuru hızlandıkça sertleşmeyen direksiyonu.. Sizin ibiza gitti değilmi leon nasıl ibizaya göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

Allah razı olsun hocam hepimize kaza bela gelmez inşallah..trim sesi bagaj ve sağ ön kapı tarafından oda bazen geliyor..kıyaslanacak taraf yok demişssinizde golf oyuncağı fazla biraz şekli şemali düzgün bi araç ama ibiza da kaba haliyle vw grup araç duygusunu gayet tatminkar yansıtıyor.. aslında unutmuşum en büyük kusuru hızlandıkça sertleşmeyen direksiyonu.. Sizin ibiza gitti değilmi leon nasıl ibizaya göre?

İbiza esimde cok sukur memnunuz daha sorun yasamadik

• benide yazın listeye seat ibiza 1.2 dsg ST 2015.

almak isteyipte araştırmak için foruma giren arkadaşlara daha yeni aldım fakat kesinlikle tavsiye edebileceğim aile arabasıdır. çocuklu aileler için müthiş. bagaj yeterli sürüş keyfi yakıt ekonomisi yerden yüklsekliği çekişi gidişi ne ararsan 10 numara :) TSİ artık belli bir yere gelmiş motor teknolojisi. DSG desen 5. yılına yaklaştı... fiyat donanım kalite kıyasladığınızda bence çok güzel. yakın çevrem şiddetle karşı çıktı, satamayacağımı falan söylediler. ben alıp satıcı değilim. çok satılıyor diyede reno binemem kimse kusura bakmasın. daha çok param olsa belki vw - audi binerdim ama bu bütçeye bu araba gayet başarılı...
  • nickneyimex N kullanıcısına yanıt
    Araç kaç model km nedir ?
  • quote:

Araç kaç model km nedir ?

2015 model 440 km de şu an :))
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.