Şimdi Ara

SEAT ilk SUV modeli ATECA'yı gün yüzüne çıkardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun suvlari silmeye geliyor

• Fiyat olarak iyi giriş yapamaz ise malesef piyasaya tutunamaz.O yüzdendirki fiyat politikasını çok iyi yapmalı ve kampanyaları çok sağlam olmalıdır.Araç tasarım olarak iyi düzeyde ve sağlam.

• süspansiyonu çok sert..100.000 tl üzeri para verip tahta bir arabaya biniyormuş hissi yaşamak istiyorsanız alın..biz aldık..araba güzel..donanımı en üst (bizdeki xcelence modeli ) yok yok..ama süspansiyon..Türkiye de nasıl satacak bilemiyorum..polo gti süspansiyonu gibi

• Cuma günü İstanbul Esenyurt Dogus otodan servisten aldığım arabamla gittiğim tatilden ertesi gün araç kurtarıcısı ile dönmek zorunda kaldım. Sebebi ise önceki gün serviste işlem yapılan parçanın arıza vermesi. Tatilinizin rezil olması, Seat / Dogus' un kurtarıcı ücretini size ödetmesi, kurtarıcı ile yolculuk etmek; hepsini Seat Leon alırsanız yaşayabilirsiniz. Bunların dışında servise aracı bırakma sebebim 75 bin bakımıydı, araçtan 2 aydır gelen bir ses olduğunu söyledim servis yetkilileri kesin şanzıman ve kavramayı değiştirelim dediler hiç anlamayan benim için diyecek tek laf evet değiştirelim oldu. Şu anda serviste aynı adama değiştirdiğiniz yerden hata alıp yolda kaldım dediğimde bu tamamen tesadüf mekatronik hatası onu değiştirmemiz lazım diyor. Tatilimin rezil olduğu kurtarıcıyla Seat Leon taşıdığım ve ücretlerini ödediğim bu süreçte bana destek olmayan; Seat, Doğuş Oto şikayetçiyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.