Şimdi Ara

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.178
Cevap
10
Favori
369.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sniperxx

arkadaşlar 2000 model seat toledo stella sahibiyim.arka amortisörlerin değişmesi gerekiyormuş.orjinalleri ne marka ve fiyatları hakkında bilginiz varmı?bir de lpg.li aracım.100 km.de 8.5lt.lpg yakıyor normalmi?tşk.ler.

sanırım 1.6 motor. gayet normal hatta mükemmel yakıyor diyebilrim. 2007 seat toledo 1.6 kışın 11 lt den aşağı düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskar74

cevdeath2
    Arkadaşım fikirleriniz için çok teş.ederim. araç alırken karamsarlık çok kötü. dizel asla düşünmüyorum benzinli de de 1.4 ve 1.6 motor ibiza veya cordoba hangisi daha uygun olur. hem yakıt hemde ikinci el satışı konusunda...

kardsm ben sana sahsi fikrim olarak cordoba al derim o daha cok tutulur fakat ibiza hem az yakar hemde bir bayana rahatlıkla satabilrsin.. eğer biniciysen cordoba al derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutely33

Arkadaşlar kısa bir süre önce aldığım 2000 model seat leon dün arıza verdi, direksiyonu sağa ve sola çevirince lastiklerden ve direksiyondan gıcırtı ve titreme geliyor. telefonla servisi aradım direksiyon kutusunda sorun var dedi ortalama 300 tl ye halledilir dedi. sanırım tamir yoluna gidilecek. parça değişimi oldukça pahalıymış.
    bu sorunla daha önce karşılaşan vamıdır. bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum.

verceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

servis ücreti oldukça pahalıdr.. fakat büyükşehirde yaşayanlar varsa sanayilerde parçalarını uygun fıyata bulabilirler.. seat ın tek sorunu sorun cıkarmayıp cıkardıgında ıse masraflı olmasıdır.. dediğim gibi buyuksehırde yasıyorsanız bu sorunda olmaktan cıkıyor.. senın dıreksıyon kutusunun arızasının sebebi de direksiyonu tam sağ veya tam sol yaparken tak dıye vurdurulmus bu yuzden dıreksıyon kutusu hasar gormus olabilir ama senın kullanısın ama bı oncekı sahibi onu tofaşa biner gibi binmiştir.. size birşey demiyorum benı yanlıs anlamayın ama bır kullanıcı hatasıdır.. kronik bir arıza değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevdeath2

quote:

Orijinalden alıntı: iskar74

cevdeath2
    Arkadaşım fikirleriniz için çok teş.ederim. araç alırken karamsarlık çok kötü. dizel asla düşünmüyorum benzinli de de 1.4 ve 1.6 motor ibiza veya cordoba hangisi daha uygun olur. hem yakıt hemde ikinci el satışı konusunda...

kardsm ben sana sahsi fikrim olarak cordoba al derim o daha cok tutulur fakat ibiza hem az yakar hemde bir bayana rahatlıkla satabilrsin.. eğer biniciysen cordoba al derim..

çok teş.ederim kardeş. aşağı linkdeki araç sahibi ile görüşmeye karar verdim. inşaallah değişen ve büyük kazası yoktur araç iyi çıkarda alırım.
    http://www.araba.com/3568224/Seat%20Cordoba

• selamlar dostlar..

çok acil yardıma ihtiacım var.

ilk arabamı alacam,birdünya fikir kafamda uçuşmakta,yok lpg yok dizel,yok ucuz yan sanayi,yok güvenli sağlam oto vb. kıstasların çıkmazında binbir modelin arasında mekik dokuyan bir adam haline geldim son 6 aydır.öncelikle 2.el araba peşinden koşturuyorum.yaşadığım yer ve çevresi küçük sanayisi olan,özel ustaların zor bulunduğu(reno-tofaş hariç)bir yerleşim bölgesi,ilçe..en nihayetinde,bir dostumun 2004 model leonuna göz diktim.ancak aracın en yakın servisi bana 3 saat uzaklıkta,yakınımda danışabileceğim bir leon ustası yok,çıkarabileceği kronik sorunları serviste çözebilecek kadar çok param yok,ama SEATtan vazgeçmeye de hiiiçç niyetim yok.:)
    şöyleki araç,
    2004 LEON Sprit -140.000km-temiz eksiksiz aksaksız bakımlı,darbesiz,1.6 benzinli..geçmişini,sahibini bildiğim sevdiğim bir abimin arabası.benim aklımı çelen ise fiyatı.
    adam akılllı pazarlıkla 15.000'e alıcam aracı..
    ancak servis ücretlerinden,benzin sarfitaından,ve yüksek km'sinden ötürü çekincelerim var.

bana yardımcı olun,cesaret verin arkadaşlar.iş ciddiye binince mantık kanalları kapanıp bir hevesle hatalı adımlar atmak istemiyorum......

• quote:

Orijinalden alıntı: draltuk

selamlar dostlar..

çok acil yardıma ihtiacım var.

ilk arabamı alacam,birdünya fikir kafamda uçuşmakta,yok lpg yok dizel,yok ucuz yan sanayi,yok güvenli sağlam oto vb. kıstasların çıkmazında binbir modelin arasında mekik dokuyan bir adam haline geldim son 6 aydır.öncelikle 2.el araba peşinden koşturuyorum.yaşadığım yer ve çevresi küçük sanayisi olan,özel ustaların zor bulunduğu(reno-tofaş hariç)bir yerleşim bölgesi,ilçe..en nihayetinde,bir dostumun 2004 model leonuna göz diktim.ancak aracın en yakın servisi bana 3 saat uzaklıkta,yakınımda danışabileceğim bir leon ustası yok,çıkarabileceği kronik sorunları serviste çözebilecek kadar çok param yok,ama SEATtan vazgeçmeye de hiiiçç niyetim yok.:)
    şöyleki araç,
    2004 LEON Sprit -140.000km-temiz eksiksiz aksaksız bakımlı,darbesiz,1.6 benzinli..geçmişini,sahibini bildiğim sevdiğim bir abimin arabası.benim aklımı çelen ise fiyatı.
    adam akılllı pazarlıkla 15.000'e alıcam aracı..
    ancak servis ücretlerinden,benzin sarfitaından,ve yüksek km'sinden ötürü çekincelerim var.

bana yardımcı olun,cesaret verin arkadaşlar.iş ciddiye binince mantık kanalları kapanıp bir hevesle hatalı adımlar atmak istemiyorum......

yazını okuyunca cevapsız kalamadım,kendimi insaniyet adına sorumlu hissettim.kafaya taktın madem düşünmeden al,neyi bekliyorsun,neyi soruyorsun.neden böyle ucuz anlayamadım.18-19 dan aşağı olmaz.her araba arıza yapar sadece el arabası yapmaz o da yapar ama masraflı olmaz.bence bulunduğun yaşadığın en çok kullanacağın yere uygun araç almak en mantıklısı.araban arıza yaptı.bir çekici 6 saatte gelir 6 saatte döner.arabanın yarı fiyatına para alır.madem serviste tamir ettirecek kadar paran yok kaskoda yaptıracak paran yoktur.bu sevdadan vazgeç akıllı ol dostum.tofaş serisinde punto,brava,bravo,stilo reno;19 avrupa işini görür.leon kadar mükemmel arabalardır.şimdi leon aşığının biri çıkar seni ateşe atar.zaten yanmış yüreğin leon aşkıyla.bu sevdayı ertele,ya da içinden sök at bence.bende bir zamanlar focus sevdasıyla düşünmeden aldım;herkesin mükemmel dediği araç ocağıma incir ağacı dikti.sonra ilk arızasında çok pişman olursun.ya da bakım zamanı geldiğinde.hadi kal sağlıcakla.

• merhabalaar :))

gecen hafta 2008 model cordoba 14tdi aldık arabaya hasta oldum nerdeyse içinde yatıp kalkıcam :)) seatları severım ama sahıbı olunca daha çok bayılıyor insan :))

birde direksiyon kumandası calısmıyor acaba bunun radıo uzerınden ayarı varmı ?? birde saat ayarnı yapamadım :))

tesekkurler sımdıden :)
  • Arkadaşlar hepinize selam.

Arabamı değiştirmenin arifesindeyim. Ford du vw idi seat tı bakarken bir de 2006-2008 arası toledo ve altealar gözüme takıldı. Fiyatları gerçekten uygun. Toledo biraz tipsiz ama kalite açısından yeterli olacağını biliyorum. Bu iki arabayı kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. 1.6 102 bg motor bu arabalara yetiyor mu? İç mekan ve bagaj genişliği nasıl? Altea mı avantajlı Toledo mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bilgilendirme için teşekkür ederim...birşey daha sormak istiyorum 1.4 tsi style leon ne kadar yakar ve 1.6 stylance seatleonla kıyaslarsak hangisi tercinizdir.birde seat leonun hangi modelini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederimmm...
  • Bütçe yeterse 1.4 TSI Style makyajlanmadan önceki yan, 2009 öncesi alınmalı. 1.6 hem çok yakar hem performanssız. 1.4 TSI, hem 1.6dan az yakar hem daha performanslıdır. Style ise en üst donanım. Reference boşu.
  • ben yaklaşık son 4 yılda 2 adet seat leon tsi aldım sattım şu anda da leona biniyorum...2008 şeker beyaz olanı 35 bınde sattım.(mayıs 201 da).2009 u aldım.. 7000 km de...siyah...tek farkı rengi..fiyatıda aynı:))32200 tl( kasım 2010 da aldım(
    genel tecrüberlerden yola çıkarsak.:
    1-1.4 tsi harika bir motordur yakar mı yakar ama araba ne yapsın benizn 4 kusur lira olunca
    2-yol tutuşu çogu arabadan iyidir
    3-karizması süperdir
    4-güvenlidir esp hava yastığı vs..
    5-ucuzdur
    bu arada 2009 model olupda makyajlı olmayan modelleride mevcuttur..aynı benım arabam gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod
    merhabalaar :))

gecen hafta 2008 model cordoba 14tdi aldık arabaya hasta oldum nerdeyse içinde yatıp kalkıcam :)) seatları severım ama sahıbı olunca daha çok bayılıyor insan :))

birde direksiyon kumandası calısmıyor acaba bunun radıo uzerınden ayarı varmı ?? birde saat ayarnı yapamadım :))

tesekkurler sımdıden :)

saat ayari icin saatin yanindaki cubugu sola cevirirsen saati , saga cevirirsen dakikayi ayarliyor olmasi lazim ustadim.
    gule gule kullanin hayirli olsun araciniz...
  • öncelikle bütün seat kullanıcılarına slm seat cordoba almayı düşünüyrum 1.4 TDI stylance 2005 araba 130000de fiyatı 17000 civarı sizlerin fikirlerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden bir konuda yardım ve tavsiye istiyorum
    2008 model seat cordoba1.4 TDI stylance 92000 de kazası ve boyası kesinlikle yok ,
    fiyatı 19.500 tl. arabayı almayı düşünüyorum sizce fiyat ve özellik olarak nasıl daha önce hiç seat kullanmadım
    yardımlarınız için teşekkür ederim
  • BENİ DE EKLEYİN LEON TSİ STYLE 2010 MODEL VAR BENDE BEYAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberci77

Merhaba arkadaşlar sizlerden bir konuda yardım ve tavsiye istiyorum
    2008 model seat cordoba1.4 TDI stylance 92000 de kazası ve boyası kesinlikle yok ,
    fiyatı 19.500 tl. arabayı almayı düşünüyorum sizce fiyat ve özellik olarak nasıl daha önce hiç seat kullanmadım

hocam fiyat çok iyi görünüyor.almicaksan linki atarsan ben bakabilirim :)
  • arkadaşlar ben ikinci el necvox 939 model bir teyp aldım teypin logosu wv bunu seat a nasıl çevirebilirim bilen birisi varmı
  • bilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarbey

quote:

Orijinalden alıntı: haberci77

Merhaba arkadaşlar sizlerden bir konuda yardım ve tavsiye istiyorum

hocam fiyat çok iyi görünüyor.almicaksan linki atarsan ben bakabilirim :)

bilgi için teşekkür ederim.
  • Sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadusum -- 11 Mayıs 2011; 12:46:00 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.