Kısa vedede satma planınız varsa ikisini de almayın astra bakın. Yok ben uzun yıllar kullanacağım diyorsanız focus alıp lpg taktırıp rahat rahat kullanın.
Arkadaşım öncelikle şunu belirteyimki alacağın aracı mutlaka test sürüşü yap.Leon dış görünüş olarak harika.Leon Tsi benimde almak istediğim bir araçtı fakat aracın içine binip kullandıktan sonra fikrim değişti.boyum uzun olduğundan araçta rahat edemedim.Ön cam çok yatık geliyor ve aracın içinde sanki daraltı geldi.Almaktan vazgeçtim.Focusun oturma pozisyonu nispeten daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain
Yeni Astra 1.4 140hp motorulusu var
41.5 liste fiyatı
yakıt tüketimi ise ortalama 5.9
esp standart olarak geliyor.
en mantıklısı ve günceli bu
quote:
Orijinalden alıntı: global7*
quote:
Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain
Yeni Astra 1.4 140hp motorulusu var
41.5 liste fiyatı
yakıt tüketimi ise ortalama 5.9
esp standart olarak geliyor.
en mantıklısı ve günceli bu
katılıyorum arkadaşlara. kasa güncel ve gayet yakışıklı motorda güçlü, biraz bakım ve yedek parça fiyatları yüksek. ama hiçbir araba her istenen şeyi tam olarak veremez.
diğer araçlarda da muhakkak soru işaretleri olacaktır.
Focus 2011de Leon 2013te kasa degistirecek belki size biraz yardimci olur.
Sirf TSI motor icin bile tercihim Leon olurdu ki bence daha fazla yonden tercih ederdim ben. Mesela kizilay dagitmis gibi sirketlerde olan heryerde gormekten biktiran Focus yerine de Leon alirdim. Daha az yol sesi, daha iyi frenler daha kaliteli ic mekan gibi.
leon için ben de bayiden bugün 2013 de yeni kasa olarak geleceğini öğrendim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme