Klima açınca araba yokuş tırmanmıyo hat ta düz yollda dahi zorluyordu arkanızdan komik bir aracın selektörüne maruz kalıyordunuz.
ozamanlar öğrenci olan bütçemin bütün hepsini benzine yatırıyodum 1.6 motorlu araç kullana bütün arkadaşlarımdan daha çok yakıyordu benim arabam
Bu aradas 1.6 motor en sorunsuz alman motorudur gitmez ama yıllarca kullanın arızada çıkarmaz
Yan iarac gitmiyordu ama motor sağlamlığı konusunda efsane olmuş bir motordur 1.6 102 lik motor.
okko hocam peki bu aracı lpg'li kullananların durumuyla ilgili bilgin varmı? bende leon 1.6 102 almak istiyorum ama bu yakıt konusu düşündürüyor. seninki 100km de kaç litre yakıyodu ve kullanımın nasıldı
mazda 3 iyidir katlanır ayna dsc tcs ( vw diliyle esp asr) otomatik yanan farlar yağmur sensörü aux girişi dual klima( vw deki comfortline modelinde olan trendline da olmayan)ve 4w abs sistemiyle ( vwde olmayan abs sitemi 100 -o da araç sınıfında lider 36 metre! ) güvendiğim araç.kendim kullanmaktayım gerçekten dosta tavsiye edilebilinecek araç.eğerki aracı uzun vadede kullanacaksanız , mesela 3 seneden fazla gibi , golf 2012 de kasa değiştirecek.mazdada 5 sene kasa değişmeyecek.bence golf almayın seat leon alın leonun tipi daha güzel golften.mazda 3 de bakın derim.sorunsuzluk = mazda.
quote:
Orijinalden alıntı: shakkaron
Arkadaşlar bildiginiz gibi 15 mayıs itibariyle 1.6 dizel 105 HP 250 TORKa sahip leonlar ülkeye giriş yapacak.tek paket olarak full paket olan STYLE paket ile geliyor araçlar.Manuel 45.000 otomatik 7 ileri DSG şanzıman ise 48.0000 tl fiyatı var.DSG şanzımanda ESP standart.Şimdi sorum ise bu miktara LEON almak mantıklı mı sizce?
Bu bilgiye nerden ulaştınız merak ettim .
Alınır full donanımsa eğer hemde çok iyi olur.1.6 Benzinli alıpta Lpg ile uğraşmaya hiç değmez. Performansız bir motor olacak kapalı otoparka giremiyeceksiniz, feribota binemiyeceksiniz vs vs. daha bir sürü dezavantajı var.
Dizel 1.6 alırsanız sorunsuz ve performanslı binebilirsiniz aracınıza.
herhangi bir seat bayisini arayıp aynı bilgileri alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
quote:
Orijinalden alıntı: shakkaron
Arkadaşlar bildiginiz gibi 15 mayıs itibariyle 1.6 dizel 105 HP 250 TORKa sahip leonlar ülkeye giriş yapacak.tek paket olarak full paket olan STYLE paket ile geliyor araçlar.Manuel 45.000 otomatik 7 ileri DSG şanzıman ise 48.0000 tl fiyatı var.DSG şanzımanda ESP standart.Şimdi sorum ise bu miktara LEON almak mantıklı mı sizce?
Bu bilgiye nerden ulaştınız merak ettim .
Motorla ilgili olarak şunları söyleyebilirim.Aynı motoru Octavia'da kullanıyorum.Performans olarak ortalama diyebilirim rakiplerinden kimisinden iyi kimisinden kötü. Yakıt olaraksa henüz 2000'de oldugu için gerçekçi değerler vermiyor.Ses olarak ta gayet iyi eski TDİ'lar gibi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Motorla ilgili olarak şunları söyleyebilirim.Aynı motoru Octavia'da kullanıyorum.Performans olarak ortalama diyebilirim rakiplerinden kimisinden iyi kimisinden kötü. Yakıt olaraksa henüz 2000'de oldugu için gerçekçi değerler vermiyor.Ses olarak ta gayet iyi eski TDİ'lar gibi değil.
çok net ve objektif bir bilgi oldu. teşekkürler...
hocam performans konusunda biraz daha ayrıntılı bilgi verme şansınız var mıdır acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Makyajlı kasada panaromik tavan mı var yoksa benim gördüklerim siyah boya mı? Ayrıca oldukça şık görünüyor beyaz renk Leon'da.
panaromik tavan yok hocam,genelde karbon attırıyorlar beyaz renkte gerçekten güzel duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
Makyajlı kasada panaromik tavan mı var yoksa benim gördüklerim siyah boya mı? Ayrıca oldukça şık görünüyor beyaz renk Leon'da.
Ben bir ay önce 1.4 tsi 125 hp, makyajli kasa, sunrooflu sıfır (2010) beyaz leon aldım 1 ay önce. Performansı süper, evet biraz fazla yakıyor ama performansına göre benzinli olmasıda cabası gayet normal karşılıyorum. Şimdilik normal kullanımda 32 kuruş yakıyor km de. Devirli kullanımda rahat 35 ve üzeri.. Yakıt sorun olmazsa ben öneririm 1.4 tsi motoru, her şeyiyle tatmin etti beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme