Şimdi Ara

Seat LEON 2016 Model Yılı Fiyat Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi bilmem ama bence fiyatlar fahiş. Leon 80binin arabası değil. 1 sene önce 71 olan araba şimdi 80 olmuş.

Ayrıca bayilerin 2-3bin lira anca kar ediyoruz lafı da yalan. KAsım aralık ayında nasıl kampanya yapıp eldeki araçları 7-10bin indirimli veriyorlar? Filo alımlarına nasıl 1015bin ucuza veriyorlar. Leon dsg dizel olmuş 82. Led paketle 86. Aynı arabanın 2015ini galericiler 0 olarak 74'e veriyorlar. İkisi de aynı araba değil mi bunların. Neymiş 2016mış. Araç başına 10bin çakıyorlar müşteriye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sizi bilmem ama bence fiyatlar fahiş. Leon 80binin arabası değil. 1 sene önce 71 olan araba şimdi 80 olmuş.

Ayrıca bayilerin 2-3bin lira anca kar ediyoruz lafı da yalan. KAsım aralık ayında nasıl kampanya yapıp eldeki araçları 7-10bin indirimli veriyorlar? Filo alımlarına nasıl 1015bin ucuza veriyorlar. Leon dsg dizel olmuş 82. Led paketle 86. Aynı arabanın 2015ini galericiler 0 olarak 74'e veriyorlar. İkisi de aynı araba değil mi bunların. Neymiş 2016mış. Araç başına 10bin çakıyorlar müşteriye.

Aynı araçlar Avrupa'da kaç euro bak istersen. Adamlar biz de zararına satıyor. Vergiyi düş öyle hesapla.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Sizi bilmem ama bence fiyatlar fahiş. Leon 80binin arabası değil. 1 sene önce 71 olan araba şimdi 80 olmuş.

Aynı araçlar Avrupa'da kaç euro bak istersen. Adamlar biz de zararına satıyor. Vergiyi düş öyle hesapla.

Avrupaya niye bakayım, ben türkiyede yaşıyorum türkiyedeki fiyatlara bakarım. Her aracın avrupa fiyatına bakacaksak işimiz var. Bu ülkede yaşayıp bu ülkenin fiyatlarıyla araç aldığımıza göre değerlendirmeyi de bu ülkenin fiytları üzerinden yapmak kadar normal bir şey yok. Bir de öyle emrivaki konuşma asker arkadaşına konuşur gibi..

• quote:

profilinde 84 olduğun ve akademisyen olduğun yazıyor ve sen bunları yazıyorsan bizim üniversiteleri gerçekten kapatsınlar.
    Bayinin otomobil başına 10.000 kazandığını iddia ediyorsan dostum sen bu foruma lütfen girme bilgilerinle de kirletme. Bayiler 3000-5000 tl indirimi kendi bütçelerinden yapmıyor , distribütörün bütçesinden yapıyor. Renault , fiat , vw ,toyota gibi bayiler arasında 300-500 -1000 tl fark oynar o da aracın kendilerine geliş fiyatında ki farktan ötürüdür.
    Bayiler filo indirimi yapmıyor , distribütör filo indirimi yapıyor.

• Hocam kusura bakma üslup için. Ama firma sonuçta aynı arabayı sana Avrupada sattığından ucuza satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

2013 kasım ayında 1.2 tsi dsg full led paketli leonu 54.600TL'ye almıştım , şuan bu araç 68.000 TL hamdolsun çok istikrarlıyız , maşallah , allahuekber!, hüloğğğğ,dik dur eğilme bu millet seninle!

Dsg ile ilgili bir problem yaşadınız mı?
  • Fiyatlar iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

quote:

2013 kasım ayında 1.2 tsi dsg full led paketli leonu 54.600TL'ye almıştım , şuan bu araç 68.000 TL hamdolsun çok istikrarlıyız , maşallah , allahuekber!, hüloğğğğ,dik dur eğilme bu millet seninle!

6000 km'de sattım herhangi bir sıkıntı yaşamadım o ana kadar
  • Bunların tek amacı en boşline paketli, en ucuz fındık motorlu arabayı 70 binden satmak. Şu an 50 bin ise en boş araba, seneye olacak 70 bin.
    20 bin TL'den Şahin ilanları görünce şaşırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bunların tek amacı en boşline paketli, en ucuz fındık motorlu arabayı 70 binden satmak. Şu an 50 bin ise en boş araba, seneye olacak 70 bin.

En boş leonda neyi eksik buldunuz?
  • Bizde bir model tutulunca fiyatı otomatik olarak artıyor.

Octavia. sedan c segment içinde en iyi f/p aracıydı bir iki sene önce. şimdi rakiplerinden daha pahalı.

Leon. Çok tutuldu. En çok satan 3. hb model oldu. Hemen fiyatlarına yansıttılar. Şimdi onun da cazibesi kalmadı.

Tam tersi örnekleri de var. Avensis. Kazık fiyatla satışa sunuldu. Şu an çok daha uygun ama alan yok. 10.750tl indirim ne demek :s

Corolla. Yıllarca kazık fiyatına rağmen tutuldu. Şimdi daha uygun fiyata satılıyor. Aralık ayında 7300 küsür satmış :s Toyata Tr'den beklenmeyen hareketler.

508. Eat şanzuman beklerken kazık fiyatla geldi. Şimdi güzel indirim yapmışlar.

Fiyat konusunda en istikrarlı marka vw. Liste fiyatında kolay kolay indirim yapmıyor sadece bayiide yapıyor indirimi. Kime ne kadar geçirebilirse modunda ama liste fiyatında taviz yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bunların tek amacı en boşline paketli, en ucuz fındık motorlu arabayı 70 binden satmak. Şu an 50 bin ise en boş araba, seneye olacak 70 bin.

En boş leonda neyi eksik buldunuz?

Leon için değil sadece genel konuşuyorum. Sonuçta biri 50 de kalıp biri 70 olmuyor. Biri fiyatı arttırdığında hepsi birbirini takip ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bizde bir model tutulunca fiyatı otomatik olarak artıyor.

Octavia. sedan c segment içinde en iyi f/p aracıydı bir iki sene önce. şimdi rakiplerinden daha pahalı.

Leon. Çok tutuldu. En çok satan 3. hb model oldu. Hemen fiyatlarına yansıttılar. Şimdi onun da cazibesi kalmadı.

Tam tersi örnekleri de var. Avensis. Kazık fiyatla satışa sunuldu. Şu an çok daha uygun ama alan yok. 10.750tl indirim ne demek :s

Corolla. Yıllarca kazık fiyatına rağmen tutuldu. Şimdi daha uygun fiyata satılıyor. Aralık ayında 7300 küsür satmış :s Toyata Tr'den beklenmeyen hareketler.

508. Eat şanzuman beklerken kazık fiyatla geldi. Şimdi güzel indirim yapmışlar.

Fiyat konusunda en istikrarlı marka vw. Liste fiyatında kolay kolay indirim yapmıyor sadece bayiide yapıyor indirimi. Kime ne kadar geçirebilirse modunda ama liste fiyatında taviz yok :)

Bence bayide de kolay kolay düşmüyorlardı emisyon olayına kadar. Bu konuda en dengesiz firmalardan biri opel ve bu durum beni gıcık ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

quote:

6000 km'de sattım herhangi bir sıkıntı yaşamadım o ana kadar

Bilgi için teşekkürler,

Benimde amacım elimdeki 2011 A3'ü verip para eklemeden yeni araca geçmek.
    Ancak Dsg beni çok korkutuyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haketmedim -- 20 Ocak 2016; 10:58:22 >

• Baksana daha önceden yine fazla para vererek almış olan adam 1500 tl artmış diye seviniyor.Ülkenin özeti bu .

Elinde 100 $ doları olup da 2,90 dan almıştım diye sevinenle aynı kafa bilmiyor ki elindeki para değersizleşiyor.
  • leon model güzel araç ama seat markasından dolayı kaybediyor.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Laf banaysa hocam, ben arabayı hiç bi zaman ticari obje olarak görmedim aldığımda 68.000'di 6 ay geçti 73.500 oldu sevindim mi ? Evet. Değer kaybetse üzülürmüydüm ? Evet. Ama standart bi vatandaş ne kadar sevinip üzülecekse o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Mavi casio ekranlı,berbat dizel motorlu kore çöpüne bin basar lion

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Mavi casio ekranlı,berbat dizel motorlu kore çöpüne bin basar lion

Ya ya bin basar emin ol.Bi tarafta piyasanın en amele dizeli,biri en kuvvetli dizellerinden biri.Biri bomboş,biri gırtlak dolu.Servis memnuniyetinde Hyundai açık ara önde.Gırtlak dolu 136 hp i30 varken amele dizelli bomboş Leon alınmaz.

• su anda c segment araclarda fahis zamlar var.en iyisi auris kaldi.100hp motor yeterli performans uygun fiat dusuk tuketim.58k ya bosline leon alinana kadar auris doldurulup alinir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.