gecen hafta carsamba günü aldım arfacımı sıfır olarak,ve cok arastırdım 1.6 aldım leonumu..2009 golf satarak aldımkı leonu daha cok begendım su kısacık zamanda. neyse cok arastırdım buraları da okudum satıcıyla servıslerle görustum.1.4tsi mi? 1.6 mı? diye uzatmıycam hemen hemen herkes yazmıs zate..sonucta 1.4 tsi yakıttan cok performası önde olan bır tercıh ve performans ıcın bastıgınız da bu motor yakıyor arkadaslar..bana performans degıl babadan kalma 1.6 olsun ıstedım..cunku 2007 golfumu fsi dı cok cektım belkı sansımaydı..2009 golfu alırken 1.4tsi varken 1.6 aldım ki gayet memnundum sehır ıcı bostancı yeşilköy ev ve işyeri gidiş dönüşümde kullandım ve ortalama km 260 lıra cıvarı yaktım hep..klımalı uzun yollarımdada hıc sıkıntı cekmedım..dıgıtal klıma olması artı bır avantajdır hepınız bıldıgı gıbı yakıtta..şimdi leonum 1.6 kalkıs ve gidişinden golfden cok daha seri bır araç aldıgım için belkide golfun hantallıgına alıstıgım için şimdilik 1.6 dan cok cok memnunum..
Hata yapmışsınız. Biraz araştırırsanız sadece ben değil çeşitli forumlardakilerin % 90'nı hata yaptığınızı söyleyecektir. Ama yine de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
pardon eski kasaymış dikkkat etmedim demek
quote:
Orijinalden alıntı: erulu
quote:
Orijinalden alıntı: bscol
dostum leonların hepsi 102bg seninki nasıl 105 olmuş yokas yanlışmı biliyorsun
quote:
1.6 16 valf 105HP lik leonumdan sonra tsi aldım.. Arada çok fark var. Kalkış, hızlanmalar ve tepkiler tsi da çok daha iyi.. Tsi motor 1250 kg lik aracı çok iyi taşıyor ve sürücüye hantallık yaşatmıyor. 102 lik kullanmadım ama bu ağırlığı yaşatır diye düşünüyorum.
2004 model Leon Spirit Bi de yazdım oraya 16 valve diye, 102 likler 8 valve zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: turkozturkoz
gecen hafta carsamba günü aldım arfacımı sıfır olarak,ve cok arastırdım 1.6 aldım leonumu..2009 golf satarak aldımkı leonu daha cok begendım su kısacık zamanda. neyse cok arastırdım buraları da okudum satıcıyla servıslerle görustum.1.4tsi mi? 1.6 mı? diye uzatmıycam hemen hemen herkes yazmıs zate..sonucta 1.4 tsi yakıttan cok performası önde olan bır tercıh ve performans ıcın bastıgınız da bu motor yakıyor arkadaslar..bana performans degıl babadan kalma 1.6 olsun ıstedım..cunku 2007 golfumu fsi dı cok cektım belkı sansımaydı..2009 golfu alırken 1.4tsi varken 1.6 aldım ki gayet memnundum sehır ıcı bostancı yeşilköy ev ve işyeri gidiş dönüşümde kullandım ve ortalama km 260 lıra cıvarı yaktım hep..klımalı uzun yollarımdada hıc sıkıntı cekmedım..dıgıtal klıma olması artı bır avantajdır hepınız bıldıgı gıbı yakıtta..şimdi leonum 1.6 kalkıs ve gidişinden golfden cok daha seri bır araç aldıgım için belkide golfun hantallıgına alıstıgım için şimdilik 1.6 dan cok cok memnunum..
Hata yapmışsınız. Biraz araştırırsanız sadece ben değil çeşitli forumlardakilerin % 90'nı hata yaptığınızı söyleyecektir. Ama yine de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
golften leona dönmemmi,yoksa 1.6 motordamı?
Tsi varken 1.6 tercih etmeniz... Tüp falan mı taktıracaksınız. Yoksa kime sorsanız size tek bir cvp verir.
1.6 motor cok cok zor bır secım degıl bana göre.kaldıkı 1.4 tsi performans acısından 10 numara ama benım performansla ilgim yok ve 1.6 motor ıle sehırıcı 3000 devir 100km 265 cıvarının cok cok ustunde yakar dıye kımse cıkmasın..bu bana yetıyor..
hayırlı olsun dostum 1.6 motorda olsa leon leon dur güzel araba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme