Şimdi Ara

Seat Leon FR 2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence eski kasası çook daha güzeldi, daha bi gösterişliydi sanki. Özellikle gizli kapıları ayrı bir hava veriyordu. Nasıl yeni polo ile golfü uzaktan ayırt edemiyor insanlar bunu da ibiza ile karıştırırlar bence:)) Hem yeni fr lar 2012 de üretildi değişik bir tasarımla bu ne ki şimdi 1 sene sonra bence arkadaşın dediği gib 3-4 sene sürer. Bide sanki honda civic in 2012 kasası gibi hayal kırıklığı olabilir
  • Ucuz ve basit duruyor,ruhsuz,olmamış bu gibi değerlendirmeler yapmak için bunlar yeterli değil.''Modeller'' sızmış,3D programlarla çizilen.

Detaylar belli belirsiz.

Lansman yapılmadan yorum yapmak zor.
  • içi dışı cok zıt
    dışı modern
    içi cok eskı gıbı sankı saab ın ıcı gıbı kasvetlı...
  • Dış tasarım fena değil beğendim ama iç tasarım olmamış sürücü odaklı yapmaya çalışmışlar ama olmamıs ibizanında dışı güzel içi vasat biraz ders almaları lazım güzel bir iç tasarım yapsalar o motor secenekleri ve şanzımanla golfe kafa tutar..Sonuçta alınırmı golften aynı donanım en az 4-5 bin ucuz olursa belki...
  • Bu aracın geliş tarihi ne zaman? Birde fiyatı ne olur?
  • Berbat olmuş. Mevcut kasa 7 yıllık olmasına rağmen daha güzel
  • içi yeni golfle neredeyse aynısı. millet golfü yere göğe koyamıyor bunu beğenmiyor.
  • motordan haber varmı 2.0 TSI 230 240 260 ps ? civarı olur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon sahiplerine sormak lazım
    aracını yenileyecek olsan yeni leon eskisine göre seni memnun edermi tasarım açısından

%90 ı hayır diyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

leon sahiplerine sormak lazım
    aracını yenileyecek olsan yeni leon eskisine göre seni memnun edermi tasarım açısından

%90 ı hayır diyecektir

Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten ultra tipsiz. seatıda bozdular
  • arkadaş içi golfün aynısı golfü yere göğe sığdıramıyorlar leonu beğenmiyorlar demiş ama Leoncular genelde içe değil dış görünüşüne daha önem verir. Bana göre golfün dış görünüşü tatmin edici değil o sebepten leon (2009-2012) her zaman üst sırada
  • Allah izin verirse bende golfe gelen zamdan sonra fr paket bir leon almaya karar vermiş gibiyim..
    önceleri araba çok itici gelmişti ancak sürekli inceliyorum videolar izliyorum sanırım göz gördükçe alışıyor alıştıkça beğeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sueño Diseño

'ucuz' durmuş bence.

+1
  • Station wagon bana daha hoş geldi.
  • AUDİ A1 Gördüm Sanki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.