Şimdi Ara

SEAT LEON FR MI DİZEL STYLE MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
15.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aldığım arabaları 4-5 yıl kullanıyorum.
    Şimdi bindiğim araba 1.2 jetta TSI benzinli motor manuel ve şehir içi 8 litre yakıyor. Şehirler arası 6 litre. 1.2 Motor'dan hiç memnun değilim çok dayanıksız çabuk yıpranıyor ve alt devirlerde yetersiz.
    Arabada 3-4 kişi olsun bagajın yarısı dolu olsa şehirler arası çoğu yokuşta kalıyor. Şimdi dizel alsamda FR alsamda daha güçlü olacak bu konuda bi sıkıntı yok ama FR'ın yakıtı düşündürüyor, dizelinde donanım eksikliği bana pek uymuyor. Sanırım bir karar vermem lazım, yakıt veya donanımdan birini seçmem gerek.
    Edit: Jetta 2011 modeldir 70.000 km'dedir. Leon'u ek olarak alacağım jetta'yı satmayı düşünmüyorum ve motor dışında memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravePLayer -- 21 Ekim 2015; 16:57:42 >
  • +7Can + kullanıcısına yanıt
    Sadece otomatik düşünüyorum. Polo nerden çıktı
  • araç fiyatları uçtu. boş dizel leon 79K, şaka gibi. hiçbir araç parasını haketmiyordu iyice suyu çıktı.
  • BravePLayer B kullanıcısına yanıt
    1.2 motorun torku 175 nm eger araba dolu olacaksa düşük torktan dolayı devirli kullanmanız gerekir buda yakıt tüketimini arttırır.Araç boş iken yada çok dolu değilden 1.2 performansı gayet güzel bence devirli kullanırsanız yakıtı gözardı ederek motor hacmine göre çok iyi performans sergiler.1.4 tsi ünitede ise 125 hp modele bence gerek yok hem bir üst vergi dilimine geçecekseniz 150 hp olan üniteyi tercih etmelisiniz.250 nm tork ile araç doluda olsa çekişten çok düşmez.Dizel ünite ile aynı tork daha fazla güç.Yakıt konusuna gelirsek tabiki dizel kadar az yakmaz benzinli ünite.Fakat performansı vardır.Yakıt önemliyse o zaman mecbur dizel ünite tercih etmeniz gerekir.1.6 110hp ünite ile düşükyakıt tüketimi yapabilirsiniz.Benzinli üniteler dizeller kadar az yaksa kimse dizel almaz =) Ama 1.4 150 hp Tsi ünitedeki performans farklı olur tabiki yakıt tüketimide. Donanım konusu ise kişiden kişiye değişir.Güvenlik donanımı olarak STYLE pakette aynı FR pakette.Fr paket daha çok aracın görünüşünü değiştiren eklentiler var özellikle led faktörü sunrof vs.Tabi iç tasarımda spor koltuklar gibi etmenler devrede.Araç zaten sportif duruyor FR paketle yeni bir kimlige bürünür tabi.Dizel ünite için STYLE paket mecbur belki FR'daki bazı donanımlar ekletilir.1.4 TSİ ünite içinse FR donanım mecburi listeden anladığım kadarıyla.Led paket adı altında bazı donanımları STYLE paket eklettirebilirsiniz bence bi araştırın derim.Mavi yada kırmızı rengini çok begeniyorum.Tabi bakımı biraz zor olan renkler.
    Sonuç olarak ekonomi için 1.6 STYLE paket.Performanslı sürüş,doluaraç,güzel görünüm için FR 1.4 TSİ 150 hp.İlla dolu dizel araç istiyorsanız farklı alternatiflere yönelin.Kia ceed/hyundai i30 gibi liste uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 21 Ekim 2015; 19:18:33 >

• işyerindeki arkadaşım önce dizel sonra fr aldı kesinlikle fr daha mantıklı.aralarında çok fazla yakıt farkı yok ancak sürüş keyfi olarak ciddi farklı.hergün b.düzü-şişli geliyor malum trafiğe rağmen ortalaması 7.5 üzerine hiç çıkmamış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.