Şimdi Ara

Seat leon tavsiye ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaan.actio

Vag grubu araç sahibiyim (vw golf 7) hatta kendimin 2.vag aracı, kardeşimin de aracı vag (Polo 6c); vag’ın olayı Lego gibi olmasıdır, mqb mantığı da bundan geliyor zaten. Yani tamponu söker takarsın ama o tampon yerine kusursuz oturur ve anlaşılması güçtür, parçalar arasındaki mesafe de göze batacak ölçüde olmaz.

Şimdi bu araca gelirsek, yolcu hava yastığı tarafına photoshop yapmışlar, ön göğüsteki plastiğin deseni değil dalga dalga brush efekti görünüyor

Sağ ve sol çamurluğun bitiş noktası ile marşpiyelin birleşme noktasına bakarsan sağdan darbe var soldaki yerinde. Tampon zaten sökülmüş belli ama yerine de oturmamış, başta dediğimi tekrarlıyorum, tampon yerine oturmuyorsa geçtiği tırnaklar da sorunlu yani Çamurluklar da değişmiş muhtemelen zaten iki çamurluğun kaput ile olan mesafesi ilgisiz durumda.

Kaput ve a sütunu arasında bir vadi var adeta zaten bakarsan kaput ön ızgaranın üzerine çıkmış görünüyor.

Bagaj kapağı, stop lambalarının üzerindeki boşluklara bakarsan onun da değiştiğini anlarız.

Yan tarafta ön çamurluk-kapı, ön kapı-arka kapı ve arka kapı-arka çamurluk arasındaki mesafeye bakarsan çok alakasız duruyorlar, fabrikasyon bir ürün pek böyle durmaz değil mi? Ayrıca bakarsan ön kapı ve arka kapı arasında üst kısımdaki ve alt kısımdaki mesafe bile farklı.

Tek kelimeyle helal olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    hocam yılda 25-30.000 km yapıyorum, gerek ben gerek tüm aile çok araç kullanıyoruz, sürekli bir araç alma satma durumu var diyebilirim. Lanet olsun ki insanımızın huyu kötü haliyle uzmanı olduk artık.

Ben hatasız boyasız araç aradığımda telefon ediyorum adam kapıda da el kadar önemsiz boya var diye başlıyor hemen, hele ki bir tanesi ondan bir şey olmaz siz sıfır arabayı bayiden alıp çıkarken dokunsanız o da boyalı olacak dedi. O andan sonra ikinci el benim için uzak zaten param yettikçe sıfır alırım, ama bazen mecbur kalıyoruz işte. Şu ara da ikinci el araç bakıyoruz illallah ettik artık, olmadık beyanları görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.