Hocam kaca almistiniz, fr plus 1920 sanirkm normalj 1780 e dusmus. Bir problem vs yasadjnjz mk skmdiye kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
//////Seat TARRACO Ana Konu//// (2. sayfa)
-
-
Arka sağ kısımdaki led orta birlesim yerinden çıkıyor.. kronik. Duzeltmis olabilirler...Daha baska bir sorunum olmadi..5 kisilige cevirdik..Arkadaslarimdaki, daha kucuk sehirde yasayan formentordan dahi az yakiyor..ummadigim kadar yakiti guzel...ankara ici 8 litre.uzun yol 6 litre civarlari.bu kg daki arabaya gore cok..1525 tl arti 11 bin tl de ek garantiye almıştım. Şu an formentor kullaniyorum ikame. Yalitim ve malzeme kalitesi farki cok ama çok bariz...Yanliz ekran ve media sistemi bizimkinde bir nesil eski.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 26 Ekim 2023; 8:21:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu hortlatacağız ama yapacak bir şey yok. Ben de alma arefesindeyim ama Seat in çekilme durumu, cupraya dönüşüm durumu var, nasıl olacak. Ben aracı 3-4 yıl sonra ev için peşinat olarak kullanacağım. Satılabilecek mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden satilmasin.Aracimiz anlayam biliyor tiguan allspace aslinda..ona gore uygun alinip uygun satiliyor zaten.
Merhaba seat 2024 fiyat listesinden kaldırılmış
Passat 1.6 tdi aracimdan bu araca fr pakete geçmek istiyorum. 1.5 tsi kimisi 12 lt sehirici diyor kimisi 8.5 diyor.. 12 lt yakıt çok fazla beni perişan eder.. Sehirdisi ise 120 ile gitsek ne yakar varmı işin üstadı..
Selamlar, ocak ayında xperience modelini aldım. 6700 km oldu. Antalya şehir içi 7,5 litre falan yakıyor. Şehir dışı 6-6,5 arası yakıyor. Hocam 12 litre olabilmesi için klima açık devamlı dur kalk bir trafik olması lazım. Ki yine de zor diyorum.
Buraya bizim araçlardaki Dsg kuru tip mi yağlı tip mi diye araştırmak için geldim. Sizin mesajı gördüm. Gerçi sorumun cevabını da bulamadım.
merhaba Tarraco'da DQ381 kodlu yağlı tip DSG şansıman kullanılmaktadır.
-
Ben de FR premium paket var 20 inç jantlı. Opel Insignia'dan 1.4 140'dan buna geçtim araç harika ve Insıgniadan daha az yakıyor. 6000 km kullandım 2000 km sehir dışı ortalaması 8.5 cıvarı. SIkışık trafikte 9 litre cıvarı yakıyor. Şehir Dışı 6 litre cıvarı.
-
Çok aktifleşmemiş bu konu ama soracak başka yer de yok.
Araç broşürlerine bakınca FR Xperience Xcelance hepsinin özellikleri aynı gözüküyor. Hatta listede FR on tek farkı spor elektrikli koltuk. Ancak tüm ilanlarda tüm araçlar. Elektrikli.
Temel fatklarını yazabilecek var mı forumda?
FR Premium paket alırsanız dinamik şase ve 360 kamera özellikleri oluyor. En belirgin farkların başında beliyor.
Evet.diger farklar sadece gorunumsel..
bir yerde siyah FR'a denk gelmiştim, bambaşka görünüyor. genelde aracın görünümüne çok takılmam ama bütçe varsa FR tercih edilir bence.
-
Siyah ve koyu renkler, 2010 dan beri kullandim....yok arkadaş..olmuyor..yazin rezillik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X