Şimdi Ara

Seat Toledo 1.6 Signo mu&Renault Megane 1.6 mı ¿ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yolda giderken kullandığın arabadan zevk almaktır toledo işte toledoyu sana öyle anlatayım
  • Forumda Megane'ın kötü anılması kullanmayan insanların yorum yapmasından kaynaklanıyor... Bu insanlar Megan'ın adını duyunca "işe yaramaz, kağıt gibi araba, kalitesiz vs." demeye kendilerini şartlamışlar. Megane'ın mükemmel bir araba olduğunu iddaa etmiyorum hatta ben memnun değilim ama herşey araçtan beklentilere bağlıdır... Megane yumuşak süspansiyonlarla Türkiye şartlarına daha uygundur; Toledo'da ise sert süspansiyon ve konfor bir arada sunulmuş... Megane'da esneklik ön plandayken Toledo'da spor sürüş daha ön plandadır... Megane'dan memnun olan birisi Toledo'yu beğenmeyebilir.Dediğim gibi herşey beklentilere bağlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsyanlı Sükût -- 13 Eylül 2008; 16:41:56 >
  • Ben de megane II sahibiyim. Aracımı satıp dizel alacağım. Ancak bu arabamdan memnun olmadığımı göstermez. Megane ın C segmentindeki araçlardan kalır bir yanı yoktur. Bu forumda gerçekten de Megane lar baya kötüleniyor. Bunun sebebini bilemem ama herhalde bunların %75 i arabaya binmemiştir bile. Yakıt tüketimi, motoru, konforu, donanımı, güvenliği diğer compact araçlardan kesinlikle kötü değildir. Çıktığı yıldan beri sınıfının en çok satan arabası olması tabii ki Renault olmasından kaynaklanıyor. Euro n-cap çarpışma testlerinden 5 yıldız almış, 100-0 fren mesafesi 38 metre olan güvenli bir araçtır. Benim aracımın tek sorunu ufak tefek iç mekandaki seslerdir ki (bu forumlardaki yorumlardan anladığım pek çok araçda bu tür sesler mevcut.) 2. el fiyatları da oldukça uygun. Gözün kapalı temiz kullanılmış megane alabilirsin. Bu arada seat kullanmadığımı da belirtmek isterim. O nedenle de toledo hakkında yorum yapamam. Ancak bildiğim meganeı toledodan çok daha kolay satabilirsin. Kolay gelsin.

• 2 gündür karşılaştırma başlıkları açıyorsun
    hepside farklı bütcelerde farklı araçlar
    amacın ne senin?
    madem araç alcaksın tek bir başlıkta düşündüğün modelleri yaz istediğin özellikleri yaz bütceni yaz ona göre yardımcı olunur
    yolda her gördüğün araç için başlık açmana gerek yok
  • Benim de dikkatimi çekmedi değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

2 gündür karşılaştırma başlıkları açıyorsun
    hepside farklı bütcelerde farklı araçlar
    amacın ne senin?
    madem araç alcaksın tek bir başlıkta düşündüğün modelleri yaz istediğin özellikleri yaz bütceni yaz ona göre yardımcı olunur
    yolda her gördüğün araç için başlık açmana gerek yok
  • Megane 1 1.6 16 valf arkadaslar ne toledosu piyasası olan az yakan cok kacan 5 yildiz alan efsane kasa ve motor bu varken eski kasa ford toyota astra hikaye enteresan bir fransiz stili renault degil bu arada donanim uonunden toledonin altinda olabilir hiz sabit. Sunroof torpido sogutma ma vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.