Bildirim
Sebastian Vettel hakkinda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır, hala yarışıyor. Geçen seneden farklı olarak, bu sene F1'de bazı kurallar değişti. Bu kurallara Vettel'in yarıştığı takım olan Red Bull takımı pek iyi ayak uyduramadığı için Vettel'in bu yıl ismi pek geçmiyor. Ayrıca geçen sene Vettel'in takım arkadaşı olan Mark Webber takımdan ayrılıp, yerine ondan çok daha genç ve rekabetçi bir isim olan Daniel Ricciardo takıma getirildi. Ricciardo da, Webber'den daha çok Vettel'i zorladığı için Vettel'in ismini pek duymuyoruz.
F1'i izlemeyen, F1 ile ilgili haberleri takip etmeyen birine, olayları en sade şekliyle anlattım, umarım yardımcı olmuşumdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 21 Temmuz 2014; 18:12:02 > -
Anladim tesekkur ederim kural degisiklikleri bi sistem vardi galiba onunla ilgiliydi sanirsam hizlanma sistemi gibi biseydi ismini bilmiyorum ama tesekkur ederim ☺
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En hızlı araca oturtup, en önden başlayıp en önde gidip, yarışı kazandırmadığınız sürece Vettel'in ismini duyamazsınız pek.
Vettel bu konuda gerçekten iyi. En önden başladığı zaman yarışı anında kontrolü altına alabiliyor. Griddeki diğer pilotların tamamından daha iyi olabilir bu konuda.
Ama bunun dışında da hiç bi konuda iyi değil adam neredeyse. Anca Red Bull'un yaptığı muhteşem stratejiler ile sıra kazanıp yarış içinde biraz yükselebilir. Onun dışında yüksek dozda pist üstü mücadeleleri ile tek tek geçip yükseleyim dese 40 yılda 1 anca yapabilir bunu... -
Dietrich Mateschitz ve dolayısıyla Red Bull'un F1 dünyasına armağan ettiği reklam yıldızıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derincan -- 21 Temmuz 2014; 19:32:08 > -
Bu yıl kazanmadığı için isminin duyulmaması normal.Ayrıca takım arkadaşı beklediğinden iyi çıktı.Vettel böyle bir Ricciardo kesinlikle beklememiştir. -
Adrian Newey sayesinde 4yildir sampiyon olan siradan bi pilot.Bu yil cok iyi kullandiklari ekzosla beslenen difüzör yasaklaninca babayi aldi.Birde takima yeni gelen riccardoya bakin.Kimse bana vettel arabaya alisamadi demesin.4 yilidr Redbul araci vettelin surusune gore tasarlio
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre4335
Adrian Newey sayesinde 4yildir sampiyon olan siradan bi pilot.Bu yil cok iyi kullandiklari ekzosla beslenen difüzör yasaklaninca babayi aldi.Birde takima yeni gelen riccardoya bakin.Kimse bana vettel arabaya alisamadi demesin.4 yilidr Redbul araci vettelin surusune gore tasarlio
Vettel 4 hatta 5 senedir downforce manyağı araçlarla yarışıyordu. Ricciardo ise 2 senedir vasat Toro Rosso ile yarıştı.
Yani Ricciardo kariyerinin en iyi otomobilini kullanıyor. Vettel ise attan inip eşeğe bindi.
Fakat şöyle bir gerçek var. Ricciardo bu sene kesinlikle Vettel'den daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X