BEYLER CANAKKALEDİ Kİ PORT LAR COKTU YABANCI SEVRER ve SİTE LERE GİRİLMİYO VE İNTERNET HIZI YAWASLATMISLAR
oha be uffff o varya uzun süre yapılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Dagnarus
oha be uffff o varya uzun süre yapılmaz
ne kadar surecekmis bu peki ayrıca napcaaaaaazzzzzzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcan266
ne kadar surecekmis bu peki ayrıca napcaaaaaazzzzzzzzzz
Alıntıları Göster
Her haftada bi kablo kopuyo bee bu işte başka bişey var.. Bu TT nin a.* ben adamı deli ediyorlar.. Her ay parayı ne biçim alıyorlar ama hizmete gelince tık yok
quote:
Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk
Her haftada bi kablo kopuyo bee bu işte başka bişey var.. Bu TT nin a.* ben adamı deli ediyorlar.. Her ay parayı ne biçim alıyorlar ama hizmete gelince tık yok
Alıntıları Göster
yeter artık lan bu ne ya 2 saaatte update yaptı,şimdi de server çıkmıyo silkroad'ın sitesine giriyorum 5dk da yükleniyo
quote:
Orijinalden alıntı: SILKROADCU
yeter artık lan bu ne ya 2 saaatte update yaptı,şimdi de server çıkmıyo silkroad'ın sitesine giriyorum 5dk da yükleniyo
Alıntıları Göster
T.T. son donemler zehir zıkkım etti interneti ya napmaya çalışıyolar anlasak
quote:
Orijinalden alıntı: lvlortal
T.T. son donemler zehir zıkkım etti interneti ya napmaya çalışıyolar anlasak
Alıntıları Göster
KAÇ YILDA DÜZELİR BU SİZCE?????
quote:
Orijinalden alıntı: SILKROADCU
KAÇ YILDA DÜZELİR BU SİZCE?????
Alıntıları Göster
koca T.T. bi ağbaglantısını yapamıo ya helal olsun
quote:
koca T.T. bi ağbaglantısını yapamıo ya helal olsun
Alıntıları Göster
KOCA T.T DE SONUÇTA BURASI TÜRKİYE
quote:
Orijinalden alıntı: 0aragon0
KOCA T.T DE SONUÇTA BURASI TÜRKİYE
Alıntıları Göster
bütün serverlarmı patlak yoksa calısmamı var anlamadım bu ne ya crow filam yazıyor c9 deyip disc ediyo ne iş?
quote:
Orijinalden alıntı: Yasamakİstemem
bütün serverlarmı patlak yoksa calısmamı var anlamadım bu ne ya crow filam yazıyor c9 deyip disc ediyo ne iş?
Alıntıları Göster
Aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz sanırım.. ama sorunun kaynağı tam olarak ne acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Yasamakİstemem
Alıntıları Göster
yok kardes yurtdışı ile hatlarda sorun warmıs olan bize oluo sadece
quote:
Alıntıları Göster
hay ben o töbe töbe sorunlarını bu sabaha kadar 30 olcaktik güya yarın okuldanmı kacsam acaba düsünüyorum :)?
Lan hala gelmemiş.. ben bu ttnin gelmişini geçmişini 7 silsilesini..... yapacakları kabloyu da sağlıcakları interneti de...... lan anasını satıyım bu ne beeeeee... para almaya gelince arıza yok hizmete gelince arıza war kablo patladı yok bilmemne.. yeter lann sinir oldum artıkkk... kaç saat oldu hala girilmio oyuna msnye şuna buna.. internet kagnı gibi..
quote:
Alıntıları Göster
crowed serverın aşırı dolu olduğunu gösteriyor. Fakat ben bir server Easy yazdığı hallde connect olamadım bugün. failed to connect to server c9 verdi. İlk başta şu dns optimizeri kullandım ondan olduğunu düşünmüştüm.Sonra sorun herkeste olunca alaksı yokmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: nilyum
crowed serverın aşırı dolu olduğunu gösteriyor. Fakat ben bir server Easy yazdığı hallde connect olamadım bugün. failed to connect to server c9 verdi. İlk başta şu dns optimizeri kullandım ondan olduğunu düşünmüştüm.Sonra sorun herkeste olunca alaksı yokmuş.
Alıntıları Göster
Aynen uyumasak gelirmi acaba ya
yok yaw sorun tt de.. bak internet network felan bölümüne adamlar toplu eylem yapcaklar nerdeyse.. bi sürü eleman war yazmış.. herkesin işini aksatmışlar..yapcakları baglantıyı bi tarafına soksunlar.. bu kadar uzun sürermi be... öglen 3 den beri durum bu anasını satıyım...!!!
quote:
Orijinalden alıntı: _ANIL_
yok yaw sorun tt de.. bak internet network felan bölümüne adamlar toplu eylem yapcaklar nerdeyse.. bi sürü eleman war yazmış.. herkesin işini aksatmışlar..yapcakları baglantıyı bi tarafına soksunlar.. bu kadar uzun sürermi be... öglen 3 den beri durum bu anasını satıyım...!!!
Yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha. 16.02.2006, 23:45
Ankara - Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha meydana geldi. Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, saat 17.00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde meydana gelen arızanın onarım çalışmalarının başladığı ve 9 Gbps'ye düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitesinin, ihtiyacı kısmen karşıladığı belirtildi. Açıklamada yeni alternatif kapasitelerin sağlanmasına çalışıldığı kaydedildi. Yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, geçen hafta bir arıza meydana geldiği de hatırlatılan açıklamada, bu arızanın Çanakkale Boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmalarının başladığı ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği kaydedildi.
quote:
Orijinalden alıntı: erolbey
Ankara - Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha meydana geldi. Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, saat 17.00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde meydana gelen arızanın onarım çalışmalarının başladığı ve 9 Gbps'ye düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitesinin, ihtiyacı kısmen karşıladığı belirtildi. Açıklamada yeni alternatif kapasitelerin sağlanmasına çalışıldığı kaydedildi. Yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, geçen hafta bir arıza meydana geldiği de hatırlatılan açıklamada, bu arızanın Çanakkale Boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmalarının başladığı ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği kaydedildi.
Alıntıları Göster
ne demek o? son aşama felan dio? gelicekmi yani 1 - 2 saate kadar? he? .. bi de bi arıza daha demiş... iimi kötü anlamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: erolbey
Alıntıları Göster
T.T. den herzaman nefret etmısımdır zaten ne zaman boszamanım olsa ozaman bişeyler olur cok sinir bozucu bişey