Şimdi Ara

SEBEB İ OGRENDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER CANAKKALEDİ Kİ PORT LAR COKTU YABANCI SEVRER ve SİTE LERE GİRİLMİYO VE İNTERNET HIZI YAWASLATMISLAR

• oha be uffff o varya uzun süre yapılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dagnarus

oha be uffff o varya uzun süre yapılmaz
    ne kadar surecekmis bu peki ayrıca napcaaaaaazzzzzzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan266

ne kadar surecekmis bu peki ayrıca napcaaaaaazzzzzzzzzz

Alıntıları Göster
    Her haftada bi kablo kopuyo bee bu işte başka bişey var.. Bu TT nin a.* ben adamı deli ediyorlar.. Her ay parayı ne biçim alıyorlar ama hizmete gelince tık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Her haftada bi kablo kopuyo bee bu işte başka bişey var.. Bu TT nin a.* ben adamı deli ediyorlar.. Her ay parayı ne biçim alıyorlar ama hizmete gelince tık yok

Alıntıları Göster
    yeter artık lan bu ne ya 2 saaatte update yaptı,şimdi de server çıkmıyo
    silkroad'ın sitesine giriyorum 5dk da yükleniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SILKROADCU

yeter artık lan bu ne ya 2 saaatte update yaptı,şimdi de server çıkmıyo
    silkroad'ın sitesine giriyorum 5dk da yükleniyo

Alıntıları Göster
    T.T. son donemler zehir zıkkım etti interneti ya napmaya çalışıyolar anlasak

• quote:

Orijinalden alıntı: lvlortal

T.T. son donemler zehir zıkkım etti interneti ya napmaya çalışıyolar anlasak

Alıntıları Göster
    KAÇ YILDA DÜZELİR BU SİZCE?????

• quote:

Orijinalden alıntı: SILKROADCU

KAÇ YILDA DÜZELİR BU SİZCE?????

Alıntıları Göster
    koca T.T. bi ağbaglantısını yapamıo ya helal olsun

• quote:

koca T.T. bi ağbaglantısını yapamıo ya helal olsun

Alıntıları Göster
    KOCA T.T DE SONUÇTA BURASI TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0aragon0

KOCA T.T DE SONUÇTA BURASI TÜRKİYE

Alıntıları Göster
    bütün serverlarmı patlak yoksa calısmamı var anlamadım bu ne ya crow filam yazıyor c9 deyip disc ediyo ne iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasamakİstemem

bütün serverlarmı patlak yoksa calısmamı var anlamadım bu ne ya crow filam yazıyor c9 deyip disc ediyo ne iş?

Alıntıları Göster
    Aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz sanırım.. ama sorunun kaynağı tam olarak ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasamakİstemem

Alıntıları Göster
    yok kardes yurtdışı ile hatlarda sorun warmıs olan bize oluo sadece
  • quote:

Alıntıları Göster
    hay ben o töbe töbe sorunlarını bu sabaha kadar 30 olcaktik güya yarın okuldanmı kacsam acaba düsünüyorum :)?
  • Lan hala gelmemiş.. ben bu ttnin gelmişini geçmişini 7 silsilesini..... yapacakları kabloyu da sağlıcakları interneti de...... lan anasını satıyım bu ne beeeeee... para almaya gelince arıza yok hizmete gelince arıza war kablo patladı yok bilmemne.. yeter lann sinir oldum artıkkk... kaç saat oldu hala girilmio oyuna msnye şuna buna.. internet kagnı gibi..
  • quote:

Alıntıları Göster
    crowed serverın aşırı dolu olduğunu gösteriyor. Fakat ben bir server Easy yazdığı hallde connect olamadım bugün. failed to connect to server c9 verdi.
    İlk başta şu dns optimizeri kullandım ondan olduğunu düşünmüştüm.Sonra sorun herkeste olunca alaksı yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilyum

crowed serverın aşırı dolu olduğunu gösteriyor. Fakat ben bir server Easy yazdığı hallde connect olamadım bugün. failed to connect to server c9 verdi.
    İlk başta şu dns optimizeri kullandım ondan olduğunu düşünmüştüm.Sonra sorun herkeste olunca alaksı yokmuş.

Alıntıları Göster
    Aynen uyumasak gelirmi acaba ya
  • yok yaw sorun tt de.. bak internet network felan bölümüne adamlar toplu eylem yapcaklar nerdeyse.. bi sürü eleman war yazmış.. herkesin işini aksatmışlar..yapcakları baglantıyı bi tarafına soksunlar.. bu kadar uzun sürermi be... öglen 3 den beri durum bu anasını satıyım...!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL_

yok yaw sorun tt de.. bak internet network felan bölümüne adamlar toplu eylem yapcaklar nerdeyse.. bi sürü eleman war yazmış.. herkesin işini aksatmışlar..yapcakları baglantıyı bi tarafına soksunlar.. bu kadar uzun sürermi be... öglen 3 den beri durum bu anasını satıyım...!!!
    Yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha.
    16.02.2006, 23:45

--------------------------------------------------------------------------------

Ankara - Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha meydana geldi.
    Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, saat 17.00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde meydana gelen arızanın onarım çalışmalarının başladığı ve 9 Gbps'ye düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitesinin, ihtiyacı kısmen karşıladığı belirtildi.
    Açıklamada yeni alternatif kapasitelerin sağlanmasına çalışıldığı kaydedildi.
    Yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, geçen hafta bir arıza meydana geldiği de hatırlatılan açıklamada, bu arızanın Çanakkale Boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmalarının başladığı ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği kaydedildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

--------------------------------------------------------------------------------

Ankara - Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantısında bir arıza daha meydana geldi.
    Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, saat 17.00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarından birinde meydana gelen arızanın onarım çalışmalarının başladığı ve 9 Gbps'ye düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitesinin, ihtiyacı kısmen karşıladığı belirtildi.
    Yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, geçen hafta bir arıza meydana geldiği de hatırlatılan açıklamada, bu arızanın Çanakkale Boğazı girişinde kopan kısmının onarım çalışmalarının başladığı ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği kaydedildi.

Alıntıları Göster
    ne demek o? son aşama felan dio? gelicekmi yani 1 - 2 saate kadar? he? .. bi de bi arıza daha demiş... iimi kötü anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Alıntıları Göster
    T.T. den herzaman nefret etmısımdır zaten ne zaman boszamanım olsa ozaman bişeyler olur
    cok sinir bozucu bişey

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.